Голодомор 1932-33 годов в Украине

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Zenith, навіщо стільки писати звинувачень на мою адресу? Зробіть простіше. Дайте статистику за 2009 і за 1933 роки. Скільки народилось, скільки померло, який був "кошик", які зарплати і податки, яке було житло і скільки за нього платили. Давши це Ви поставите мене просто перед фактом, що я тут займаюсь "промыванием мозгов неокрепшим мозгам подростающего поколения". І цього буде досить.

Ps официально коэффициент рождаемости не декабрь 2009 - 11, а смертности - 15. Так что как Вы получили положительную динамику непонятно.
Може Ви не побачили, повторю ще раз:
У переважній більшості регіонів, за словами Міністра юстиції, склалася стала тенденція до скорочення розриву між новонародженими та померлими на користь народжених. За 2008 рік таке співвідношення становило 1 до 1,4. Це найкращий показник останнього десятиріччя. Для порівняння, у 2004-2005 роках співвідношення народжених до померлих становило 1 до 1,7, у 2006 році – 1 до 1,63, у 2007 році – 1 до 1,6.
15/11=1,37. От і дивиться:
2004-2005 1,7
2006 1,63
2007 1,6
2009 1,37

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Zenith,. Дайте статистику за 2009 і за 1933 роки.
По этому вопросу я с вами не спорю, все познается в сравнении. Вы меня не правильно поняли? я против ваших систематических актов зомбировать сознание лживыми фактами о том что нынешнее положение это даже лучше чем эпоха развитого социализма. Вот и сравните 33й и 2009, 1980 и 2009. Разницы будет мало. Тем не менее в лучших традициях всего того плохого что было при "тоталитарном" прошлом гневно клеймите загадочный и непонятно кем построенный, с марса прилетевший коммунистический режим.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Zenith, тут тема присвячена Голодомору. Є бажання поговорити про щасливі часи совецької влади - напишіть про це у темі "Туга за СРСР", там і поспілкуємось. А тут я писав про Голодомор, а Ви намагаєтесь перевести розмову то на одне то на інше. По суті питання є щось сказати? Якщо ні, то, вибачайте.
І давайте без слів "зомбування", "коморг", "неокрепшие умы", "сознание", "лживые факты" тощо. Я з Вами на цю тему дискутувати не буду. Я висловив свою точку зору, підрепив статистичними данними, різними фактами. А Ви крім як товкти воду у ступі і використання різних епітетів нічого по суті так і не написали. Якщо "факты лживые", наведіть факти, які правдиві. А ні, то не хочу і час витрачати на відповіді.

Stein

Well-Known Member

тут тема присвячена Голодомору. Є бажання поговорити про щасливі часи совецької влади - напишіть про це у темі "Туга за СРСР", там і поспілкуємось. А тут я писав про Голодомор, а Ви намагаєтесь перевести розмову то на одне то на інше.
Вибачте, але як раз ви розвели тут тему "не про голодомор". Чи статистика народжуваності за 1960-2003 роки прямо стосується голодомору 1933-го? Чи може її стосуються коефіцієнти народжуваності-смертності за двотисячні роки? І якщо модератор дозволяє собі подібні речі - то безсенсово жалітися на звичайних користувачів.
А переривати розмову, що стає невигідною для вас, посилаючись на норми, які ви ж самі двома постами вище прямо порушили - щонайменше неетично.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Stein, у рамках теми була необхідність і було прохання навести статистику і порівняти чим Голодомор був гірше ніж сучасне зниження населення. Я це і зробив. А для порівняння того, як у СРСР загалом добре жилось, з тим, як зараз живеться є окрема тема. Що не так?
На наведену статистику у відповідь я лише чую різні епітети на свою адресу. Це називаються "нічого сказати". Продовжувати тему і витрачати свій час, змагаючись тут у тому, хто кого зможе краще "підколоти" бажання нема. Що не так?
Особисто для мене ця тема сама по собі не місце для будь яких "підколів". Це сумна тема. А бажаючи позмагатись у дотепності запрошую у тему "Оффтопіки".

Faradey

Живой
Голодомор - это была трагедия народа (и не только украинского) никто не отрицает.. Тем более это запрещено законом.
Просто тогда это проводилось страшными методами, а сейчас более гуманными...
Падения уровня жизни, массовая популяризация секса ради секса... Никто не умирает от голода массово, никто никого не ест..
Просто не рожают.. Кто-то потмоу что " а зачем?", а кто-то потому, что не то что второго, первого ребенка не могут обеспечить...
НАс гуманно и приятно сокращают...

МАХ

Active Member
не нужно забывать что в начале 20го столетия, рождаемость была высока.. в семьях по 7-10 детей... и из них если доживало половина до 10летнего возраста то ето было нормальным явлением... я о том что высока смертность детей была в те годы изза низкого уровня медицины... тоесть сравнивать графики рождаемости/смертности на мой взгляд нету смысла...

Відповідь: "Мови" та "языки".

Цирк - это усеянная до немогу Украина памятниками голодомора.
Доречі, для тих, кому пам'ятників Голодомуру занадто багато, або вони здаються занадто моторошними. Один з пам'ятників Голодомору в Ірландії в центрі Дубліна:

You must be registered for see images

Там такі події навіть не обговорюються.

Ko$mo$

New Member
Мені розповідала прабабуся, що її з дому не випускав батько, боявся ,що її з`їдять.
З населення тогочасного села приблизно у 800 чоловік , залишилося живими близько 350.

Голодомор був- це факт ! Є маса історичних документів, спогади очевидців.
США дали нам дуже велику допомогу( в будь-якому підручнику з історії написано про це) цю допомогу Україна не бачила.

Запитання до тих,хто ,відкрещується від того, що голодомор був:"Як же свідчення десятків тисяч очевидців?"

Останнє редагування:

Z3RG

Забанен
Всем не верующим: если нас погодка и будет так "любить" до конца осени, то все мы на свое шкуре почуем что такое "урезанный рацион". Что, конечно с голодом не сравнить но отдаленно почувствовать можно :).

Зверху