2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

Haup

козаченько
У мене як нічого не було, так немає і зараз - переділяти нічого. Чим тоді Щербань страшніший за інших?
И в чем вопрос? Или кто-то виноват. что у Вас нечего нет? Наверное все хотят ездить на мерседесах и все сразу...прошли те времена, когда ничего не делал. а получал свои 100 рублей...вспоминаю типа вопросики: "а зачем типа ты ездил на рев-ю, что ты от этого получил?" Наверное так ничего и не поняли...

сейчас главное одно, чтоб народу не мешали! А мы сами как-нибудь выкрутимся уже! В том и проблема, что разные царьки мешают жить, требуя то взяточку то еще чет...

Merime

New Member
И в чем вопрос? Или кто-то виноват. что у Вас нечего нет?
У мене немає заводів-пароходів, усім іншим я задоволений. І так само, як і Ви, був би радий, аби мені не заважали заробляти на хліб насущний. І не забирали гроші з моїх рахунків собі на вибори, як це вчинила Юлія Володимирівна наприкінці грудня, спустошивши усі регіональні бюджети і повернувши потім лише т.зв. "захищені" статті, а те, що було в мене "незахищеним" пішло в її ненаситну горлянку.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Буду радий, якщо народ взагалі проігнорує другий тур. Може ці політики зрозуміють, що не варто викидати купу грошей на концерти, газетки і тд.
Нічого вони не зрозуміють. Розуміти електорат у них нема потреби. Той, хто стане Президентом досягне своєї мети. А проголосує за нього 10 млн. чи 1, для нього не буде мати ніякого значення.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Проголосую за Януковича.
Grosso, не очікував від тебе такої заявочки. От що з людьми робить постійна промивка мозку Ющенком. Дуже шкода.

libertine

I ♥ ♫
была членом комиссии на выборах. из поведения представителей Партии Регионов стало ясно, что если они придут к власти, Украине звездец.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Він, до речі, змінився, став не таким грубим, агресивним, став більш флегматичним. А у всіх мовних огріхах винен не стільки він, скільки Герман і прес-служба, які готують йому складні тексти і забагато буков. Не думаю, що Тимошенко знайома із творчістю Гулака-Артемовського і відрізняє Бабеля від Бебеля, її просто не підставляють.
Та він взагалі янгелятко! Він за 5 років вже навчився українською мовою розмовляти не гірше ніж російською ( так само 2 слова не може зв'язати до купи ). Дивись, ще через 5 років і таблицю множення вивчить. Треба дати шанс.

Merime

New Member
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Grosso, не очікував від тебе такої заявочки. От що з людьми робить постійна промивка мозку Ющенком. Дуже шкода.
Чому так категорично? Якщо навіть Ющенко еволюціонував і переріс свої антипатії зразка 2004 року, то чому нам чіплятись за старі стереотипи? А що стосується промивки то за Йулю промивка була набагато масштабнішою:)

Вкладення

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти в

Не бачу логіки. Це який якийсь рудимент кругової поруки чи що? Кожен несе відповідальність лише за своє рішення. Кожен має право на своє власне рішення, навіть якщо воно помилкове (хоч про це ми дізнаємось лише згодом).
Merime, логіка проста. Уявить себе на кораблі. Попереду з одного боку скелі, а з іншого пороги. Частина команди гребе на скелі, частина на пороги. А від того що частина не гребе взагалі, напрямок не зміниться.

bard

New Member
Та він взагалі янгелятко! Він за 5 років вже навчився українською мовою розмовляти не гірше ніж російською ( так само 2 слова не може зв'язати до купи ). Дивись, ще через 5 років і таблицю множення вивчить. Треба дати шанс.
Саме так.
Але якщо його оберуть президентом вчитися далі йому стимулу не буде.
Товариші!Не голосуйте за Віктора Федоровича, не закривайте людині шлях до саморозвитку!:)

Merime

New Member
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Та він взагалі янгелятко! Він за 5 років вже навчився українською мовою розмовляти не гірше ніж російською ( так само 2 слова не може зв'язати до купи ).
Те, що Юлія Володимирівна навчилась говорити "любі мОї" не означає, що вона вивчила цю мову. Ця мова як була чужа Юлі Грегян, так само вона чужа і Юлії Тимошенко.

Зверху