Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

Виктория,
1. Ціну за газ диктувала Москва. Завдячуючи деяким товаришам у розхитуванні ситуації і відсутністі єдиної точки зору керівництва, Україна цілком могла залишитись і без газу взагалі, або ще з більшою ціною і санкціями з боку Європи. Тому ставити ціну на газ цілком у провину прем'єру якось, м'яко кажучи, неправильно.
2. Тут правильно. Але є питання, а може керівництво Хімпрому навмисно завищує ціну на стільки, щоб у нього не купували?
3. Неповернення ПДВ, це вже дійсно провина кабміну. Тут не посперечаєшся. Але те ж саме відбувалось кожного року і при будь якому прем'єрі.
4. Ну тут вже точно Тимошенко ні до чого. За ігрища з курсом ми повинні щіро дякувати вельмишановному земелі і його ставленіку Стельмаху.
Відносно "лялякать" і закликів думати, шановна, я Вам не хамив, але, якщо Ви так наполягаєте, можу вам ці заклики повернути, звертаючись до Вас.
Я нікого не закликаю голосувати за Тимошенко і сам не збираюсь. Але набрид вже цей пінг-понг, коли 3 відповідальні за становище в Україні особи, постійно перекидають один на одного усю відповідальність. І коли їх прихильники не думаючи власною головою тупо за ними все це повторюють. Відповідати повинні усі 3-є, а перекладаючи усю відповідальність на когось одного з них, Ви намагаєтесь відбілити двох інших. Тож, повторю те що Ви іншим пропонуєте "начните думать!", а не тупо повторювати наробки штабу свого кандидату.

iva

МИРОТВОРЕЦ
вот сегодняшний перл у пули
есть и инетовский

iva

МИРОТВОРЕЦ

не стыда не совести. а може нам тут докажуть шо це фотошоп. а не видеошоп.

Stein

Well-Known Member

3. Неповернення ПДВ, це вже дійсно провина кабміну. Тут не посперечаєшся. Але те ж саме відбувалось кожного року і при будь якому прем'єрі.
Те, що інші погані, хіба значить що вона хороша? Ми тут, здається, не їх усіх обговорюємо.
Відповідати повинні усі 3-є, а перекладаючи усю відповідальність на когось одного з них, Ви намагаєтесь відбілити двох інших.
До чого тут вибілювання? Є тема при Юлю, є тема про Вітю. І відповідно в кожній темі розповідають хто в чому винен. Якщо в чомусь винні усі, то про це згадується в кожній з тем, проте як дійова особа підставляється конкретна особистість, яка обговорюється в там. Розповідати про огріхи Віті в темі про Юлю - щонайменше некоректно, а то й взагалі суперечить правилам. Тож я, наприклад, не бачу нічого відбілюючого для Віті в обговоренні промашок Юлі у відведеній для неї темі.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Те, що інші погані, хіба значить що вона хороша? Ми тут, здається, не їх усіх обговорюємо.

До чого тут вибілювання? Є тема при Юлю, є тема про Вітю. І відповідно в кожній темі розповідають хто в чому винен. Якщо в чомусь винні усі, то про це згадується в кожній з тем, проте як дійова особа підставляється конкретна особистість, яка обговорюється в там. Розповідати про огріхи Віті в темі про Юлю - щонайменше некоректно, а то й взагалі суперечить правилам. Тож я, наприклад, не бачу нічого відбілюючого для Віті в обговоренні промашок Юлі у відведеній для неї темі.
Stein, Ви добре зрозуміли про що я казав. А якщо Ви не бачити того, що списавши все, на Тимошенко, інші виглядають янголятками, то я Вам не допоможу. Хтось на підвищенні і рефінансуванні банків добре нагрівся - Тимошенко винна. Хтось домігся того, що у Тимошенко не було іншого вибору, крім як підписати програшні умови у газових контрактах, він не винен, бо це вона їх підписала. Хтось десятиліття розкрадав гроши з держпідприємства, а зараз воно банкрутіє - теж Тимошенко винна. Криворіжсталь за Кучми продали, Тимошенко заново перепродала у 5 разів вигідніше, гроши за це отримало інше правительство, але все одно винна у всьому Тимошенко. А якщо вона у всьому винна, то логічно, що усі інші тут ні до чого. Чи як?

Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

Виктория,
Тож, повторю те що Ви іншим пропонуєте "начните думать!", а не тупо повторювати наробки штабу свого кандидату.
а я не против ответственности, пускай отвечают все трое, я только за :) всем троим устроить ритуальное сожжение.

наробки штабу свого кандидату??? это чьи интересно наробкы??? или вы знаете за кого я собираюсь голосовать на выборах. к вашему сведению - я не поддержую не единого из 18 кандидатов, ибо все одинаковые и одним миром мазанные....
а голосовать считаю нужным, по этому буду голосовать за молодость и ум, т.е. для себя я делаю ставки исключительно на себя и не надеюсь на умных дядь и теть.
и никак не собираюсь голосовать ни за пчеловодов, кос, хамов, штабных крыс, банкиров и т.д. так что успокойтесь, все что вы видете в темах про политику на форуме - наробки моего мозга... а химпрому я 5 лет посвятила, и мне обидно, когда говорят что причина краха гиганта - отсутствие модернизации или "неправильные шаги топ-менеджмента". тут мне становится смешно!!!

почитайте до каких цифр довело химпром правительство, хотя я глубоко сомневаюсь, что вам важен химпром как таковой

Останнє редагування:
KOCTa,
спасибо

Победу Тимошенко принесет… Тигипко
За три недели до президентских выборов на Украине рейтинг экс-главы Нацбанка Сергея Тигипко продолжает расти: за последний месяц он увеличился вдвое. При этом электоральные показатели главных претендентов стоят на месте…

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

...збираєтеся в другому?
Можливо. Я вже казав Вам, що для мене Юля менше зло, ніж Янукович.

Проте, завдяки Ринату Донецьк має найсучасніший в Європі стадіон і потужну команду, а що зробив для України ваш хвалений індус?
У свій час землею Саксонії був прийнятий закон, що дозволяє уряду блокувати продаж концерну Фольксваген іноземцям. Нещодавно, здається Чері, пропонувала за нього шалені гроші, проте його продали значно дешевше, але Порше, бо в Порше він працюватиме на благо Німеччини, а в Чері - на благо Китаю.
Розвинені країни захищають власного виробника, а ми продаємо все індусам і радіємо з цих "досягнень"...
По-перше, індус такий же мій хвалений, як і Ваш :).
По-друге, невже Рінат побудував стадіон та безкоштовно віддав його для держави, виключно з метою меценатства? Ні, він побудував його для себе. І прибутки від нього він кластиме собі до кишені. Шкода, але епоха Харитоненків та Терещенків в Україні вже не вернеться. Щодо його футбольної команди... Не знаю у Вас, а в мене нічого, крім іронічної посмішки не виникає, коли бачу, як по полю бігають нігери, а коментатор каже, що то українська команда захищає честь України. О, згадав! Ще крім стадіону Ахметов часто привозить до Донецька таких "мегазірок" як Коля Басков, Олєжка Газманов та Маша Распутіна. І вони "вєсєлять" донецькую публіку, виступаючи в підтримку потрібного кандидата. Також треба зарахувати це "окультуріваніє мас".
По-третє, що він належатиме індусу, який платитиме податки Україні (а всі прибутки до власної кишені), що він належатиме Пінчуку з Ахметовим, які також платитимуть ті самі податки (а прибутки знову таки до власної кишені). Але ось індус заплатив суму в п'ять разів більшу, ніж ті два "наближених". Куди ті гроші пішли - то вже інша справа...
Гадаю, кращим власником з них буде той, хто проведе модернізацію підприємства (як відбувається модернізація на підприємствах того таки Ахметова вже ), та забезпечить найкращий соціальний пакет для робітників. Ще краще було б залишити його в державній власності, але цей варіант вже розглядати не хочеться - навіщо після бійки махати кулаками :(.
І, нарешті, невже Ви гадаєте, що побудований стадіон може слугувати індульгенцією за колишні буремні справи?

І що, це значить що підприємство треба розвалити?
Ні, просто не слід вішати всіх собак виключно на Юлю...

В розвинених країнах після невдалих дій уряду по протидії економічній кризі - весь уряд відправляють у відставку. Україна - одна з найбільш постраждалих від кризи країн, і за це у нас прем'єра обирають президентом. Чим гірше працюєш - тим вище ідеш. Залізна логіка. І народ радий. Як ви кажете: "лахов развадить - святое дело"...
Ні, у нас прем'єра обирають в парламенті. І гадаю, що ця обставина Вам не подобається так само, як і мені. В розвинених країнах політики пішли б у відставку за менші провини, вірніше вони самі просять відставки. Важко навіть уявити, що в Європі виникли тендерні скандали, касетні, педофільні, фальсифікації під час виборів (зараз одразу все важко пригадати), і вже тим більше не можна уявити, щоби йшов на перший пост чувак з таким минулим та з таким інтелектуальним багажем, як Янукович. Але ж то Європа... :) Доречи, а коли це Ви стали таким прихильником "розвинених країн", тобто "країн гнилої демократії"? ;)

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

вы видимо абсолютно не знакомы со свсеми тонкостями химпрома. так вот я вам скажу, предприятие государственное, государство не вкладывало ни копейки.в том числе и наш премьер с косой не потрудилась туда даже нос всунуть по делу. само предприятие своими силами пыталось и новые технологии купить, и сертификаты.
Стоп!!! Давайте одразу, щоби не конфліктувати поставимо всі крапки над "і". :)
Так, я не дуже знайомий зі специфікою заводу "Хімпром", хоча чудово розумію його значення для України і для нашого міста.
Наскільки я зрозумів зі статей на цьому ж форумі, то нині головна проблема цього гіганта - нова ціна на газ. За такої ціни - собівартість добрив зростає настілки, що продукція стає неконкурентноздатною. І колишнім клієнтам (в тому числі експортерам) вигідніше купити десь в іншому місті.
Так ось - в свій час, коли газ коштував і 28 доларів і 50 і 100 - чомусь держава не поспішила модернизувати підприємство, щоби технологія виробництва була більш енергоекономічною... Про те, що рано чи пізно доведеться газ заощаджувати - мало думали. Прибутки вкладали в щось інше. Наскільки я зрозумів, Ви цього не заперечуєте. Тому зараз вішати всіх собак на Юлю - не зовсім коректно (як на мене). Невже вона одна винна в нинішніх проблемах?

VinDizel

=|||---190кг---|||=
Re: Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Тому зараз вішати всіх собак на Юлю - не зовсім коректно (як на мене). Невже вона одна винна в нинішніх проблемах?
как по мне, при ее правлении жизнь в Украине стала в разы хуже! а значит она и виновата! а кто же еще?? власть в ее руках! не умеет правильно распоряжаться своими возможностями на благо страны - пусть сама и уйдет в отставку! время у нее было - она смогла убедить в отсутствии своих экономических познаний! показала свои варварские способности! кто имеет отношение к бизнесу (на уровне управляющего или экономиста, а не обычного рабочего или какого-нибуть рядового менеджера и т.д...), тот невольно должен знать все методы, которыми сейчас пытаются набить казну, а заодно и свои карманы! а она карман явно набила уже не слабее ахметова! дак пусть теперь имеет совесть и идет с правительства, а не рассказывает, что ей все мешают и она ни в чем не виновата и "ми мужньо побороли кризу, всі ми..."!
меня это уже начинает реально бесить - ноль положительных действий, одно вредительство и все-равно куча мазахистов вокруг ее высочества... и все утверждают как зомби, что виноват янукович, который не имеет ни какой власти, да ющенко, который пол своего срока по больницам прошлялся и грубо говоря подзабил на страну...
пс вона ж Україна - значит она и виновата!

Статус
Закрита.
Зверху