Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт
Чи не будете ви так ласкаві назвати у підтвердження своїх слів постанови якими ці країни були визнані терористичними?
Ни Абхазия ни ее правительство не имеют уголовных дел в международном трибунале.
Бо Абхазія - не є міжнародним конфліктом, а є внутрішньою грузинською справою, і тому судити їх мають самі грузини, а міжнародне співтовариство може втрутитись, якщо його попросить про те Грузія, а може і не втрутитись.
Тут вы и тут лукавите! Беслан и "Норд-Ост" всеми за редким исключением а-ля Роман Безсмертный это назвали терроризмом и осудили действия чеченских банформирований.
"Всі" це хто? І як саме "осудили"? Президент Нігерії виступив з осудливою промовою?
Ви вимагаєте резолюцій РБ ООН та кримінальних справ в міжнародному трибуналі щоб визнати абхазів терористами, а тут достатньо і "осудження"? Ви самі собі протирічите.
Вы много говорили о ведении военных действий и о правовой возможности уничтожать и гражданских и миротворцев, а тут уничтожение военнотранспортного самолета забитого военными - терроризм?
Не треба плутати першу і другу кампанії, між ними є величезна різниця. Також не треба плутати регулярні державні війська та озброєні банд-формування.
В таком случае получается, что сербы сбив несколько самолетов Нато во время войны в Югославии не что иное как терроризм
Серби були на своїй території і у своїй державі, і захищали її від агресії НАТО. До того ж не треба плутати військові літаки з цивільними.
я уж молчу о второй мировой, когда самолетов, в том числе и транспортников было уничтоженно огромное множество.
На той час взагалі не існувало конвенцій, що б давали визначення тероризму та терористичним діянням.
Я не говорю о "втручання світового співтовариства в конфлікт." Я говорю о присутствии международных организаций, включая миссию ООН и ОБСЕ которые ничего террористического в действии Абхазии не заметили.
Я казав про втручання, до чого тут присутність?
Та й не у функціях Червоного Хреста і йому подібних визначати які діяння є терористичними, а які ні.
И тут вы мягко говоря лукавите! Абхазия признана республикою самой Грузией, с правами широкой автономии, но в состави Грузии, Стало быть выходит что и остальной мир должен считать ее республикой, пусть и в составе Грузии.
Не можна визнати терористичною область в країні, не визнавши терористичною всю країну. Визнати певну, підконтрольну країні територію терористичною - значить визнати терористичною всю країну, бо вона відповідає за цю територію.
І не треба плутати область в країні з озброєними банд-формуваннями, це щонайменше некоректно.
Кроме того вы так и не ответили по поводу самолета, я глаза все свои просмотрел и не увидел что в вашей ссылке есть вообще слово "Россия" и "Адлер". Там написано четко, что упал на аэродроме Сухум после вылета из Тбилиси.
Бо ви навели невірне посилання. Ось те, про що говорив я:
You must be registered for see links
Departure airport: Adler/Sochi Airport (AER/URSS), Russia
The Tupolev was fired at with a heat seeking missile by Abkhazi separatist forces, using a patrol boat. The aircraft lost control and crashed into the sea from a height of 300m.
Ніде тут не сказано що він залітав до Тбілісі.
Причем его забитость под завязку свидетельствует о военном назначении.
Total: Fatalities: 27 / Occupants: 27
Цей теж був забитий під зав'язку?
Ни один гражданский экипаж не полетит просто так в зону боевых действий, как и нормальному гражданскому пассажиру врятли захочется литеть на курортную передовую.
На той час діяло перемир'я між абхазами та грузинськими військами, яке абхази нахабно порушили.
Кроме того международное эмбарго на поставку в Грузию наступательного вооружения никак не свидетельствует о террористическом статусе Абхазских военных.
"Міжнародне" це чиє? Росісько-гондураське? Чи кого там ще з "бананових республік" Росія підписала?
Та й до чого тут поставки зброї офіційній Грузії до тероризму абхазів?