Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Для большинства электората это слишком сложно и мало чем отличает Януковича от остальных, толи дело шапки :)
Це мабуть тому, що це наближає до народу. Бо шапку кожен може потягнути, а от такі "дрібниці" як 140 га заповідної землі, це вже посаду потрібно мати. А таких посад на усю державу лише 2.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Если вы считаете Януковича самым недостоиным ,так укажите кто по вашему самыи достоиныи из достоиных ,с крислаллически чистои репутациеи и совестью !!!Может любыи друг чьи руки ничого не кралы!!!!!или его подруга с рулем на голове???Мое мнение-Янукович единственныи достоиныи занять президентский пост из всеи балатирующеися банды!!!!Выберем стране правильного пезидента,ведь лучше жить по понятиям чем вообще без них!!!
:lol::lol::lol:
На зоні будеш собі пезидента обирати. А можеш і сам там "побалотуватись".
 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Янукович. Махінації на ринку нерухомості
...Однак, як з'ясувалося, Янукович ввів в оману податкові органи та Центрвиборчком.

В угоді купівлі-продажу квартири між Януковичем і Клюєвим вказано зовсім інше - 33 мільйони 416 тисяч 350 гривень. Тобто майже 7 мільйонів доларів на той момент.

Іншими словами, у декларації Янукович не вказав і десятої частини від реальної суми, заплаченої йому за квартиру.

Крім того, середня ціна квадратного метра помешкання Януковича склала 90 тисяч гривень. На серпень 2008 року це становило еквівалент 18 тисяч доларів (!) за метр.
Це забагато навіть для апартаментів з шикарним ремонтом і золотими унітазами. Платити такі дикі гроші можна було тільки в екстраординарному випадку.

В договорі вказано, що сам Янукович цю квартиру отримав... у подарунок.

Швидше за все, цей "скромний" презент Януковичу було зроблено, коли він в перший раз працював прем'єр-міністром. У будь-якій цивілізованій країні факт такого подарунку автоматично тягнув за собою порушення кримінальної справи.

 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Не будучи сторонником Януковича хотел бы заметить, что пока что нигде не видел ни одного человека с которого Янукович снял шапку и ни одной женщины, которую он изнасиловал. Зато людей, пострадавших от деятельности "честного банкира" и "честной продавщицы газа", вижу каждый день и помногу. За столько лет можно было бы уже придумать что-нибудь позанимательнее детского лепета о яйцах и шапках. Да и бандиты в вышиванках оказались ничуть не лучше бандитов в кожанках :)
Так і я не бачив жодного родича жертв Онупрієнка, але це не означає, що Онупрієнко нікого не вбивав. І якщо Вам хочеться якоїсь нової порції компромата (бо ті вже застаріли і не є актуальними), то особисто для мене минулі подвиги "двічінесудимого проФФесора" (його судимості, його біографія, його оточення, врешті, його інтелект, тобто повна його відсутність) будуть актуальними завжди. В цивілізованому світі така персона лише за невеличку частинку своїх "достоінств" моментально б вилитіла б з політикуму, а ось у нас... :(
 

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
хоть ройся хоть не ройся,Янукович не скрывал своих судимостей...А за державу обидно,человек после тюрьмы на хорошую работу устроится не может,даже если до неё был на хорошем счету.А тут в президенты и полный порядок,ещё и народ поддерживает
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

:). Тож Янукович нічого не крав крім шапок. Угу. А невеличка хатинка у Межигір'ї йому від дідуся у спадок залишилась. Про це багато писали, невже не чули? Ось перше що у пошуку знайшлось, почитайте...

Можите як завгодно ставитись до Луценко, але тут він каже факти, які легко перевірити.
Якісь дрібненькі цифри. :):):). Два мільйони, три мільйони... Тим більше гривень. Хтось з форумчан дуже цікаву арифметику виклав. ПроФФесор поклав до кишені Межигір'я (ділянка 140 га). Навіть не брати до уваги будинок (а він не дешевий), а лише порахувати вартість землі: район там елітний, ринкова вартість сотки землі 20 000 доларів. В одному гектарі - 10 000 квадратних метрів, тобто 100 соток. Отже ринкова вартість гектару землі того району складає 2 000 000 доларів, а всієї ділянки - 140*2 000 000=280 000 000. Тому цифри за автодороги, та комунальний газ в порівнянні з ринковою вартістю землі лише викликають посмішку.
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Як казав один мій колишній викладач: "на зоні може хоч навчили за свої слова відповідати"... В цьому таки щось є...
Ну і нехай він за свої слова відповість - скільки він прочитав книжок Анни Ахметової, скільки Ісаака Бебеля, скільки прослухав творів Гулака Артьомовського і скільки разів молився на святій горі Афон в Єрусалимі.
Хоча, якщо він реально "пацан сказал - пацан сделал", то начувайтеся всі, бо неодмінно виконає свою обіцянку і народ України буде жити в небезпеці :lol::lol::lol:
 
Статус
Закрита.
Зверху