Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Ющенко
Щодо другої частини питання... То була панихида в Софійському соборі за померлими в роки Голодомору. Поминали безвинно убієнних представники всіх (майже всіх) головних конфесій та течій України, в тому числі й іудейської. Та людина в капелюсі - священик, наскільки я знаю, то до них вимоги дещо інші, ніж до людей, що не мають якогось сану. Щодо того, що
О, на першу частину питання Ви не відповіли, то ж я ще раз переконався, що Ви звичайний брехун. Чи ні? Тоді ще раз прошу надати лінк на інформацію, про те, як націоналісти закидають Ющенку його службу в Прикордонних військах КГБ СССР. І відколи це строкова служба у війську стала ганьбою (звичайно, коли солдат не розбиває голови прикладом у Вільнюсі, чи рубає демонстрантів лопатками в Тбілісі)? Можна було б ще спитати Вас, де Ви служили, але гадаю, що то питання буде риторичне :lol::lol::lol:.Да сейчас Вы правы, мне дико смотреть когда в люди мужского пола стоят В Православном храме в головных уборах и молятся не понятно кому и на что, для меня это дико..............
Щодо другої частини питання... То була панихида в Софійському соборі за померлими в роки Голодомору. Поминали безвинно убієнних представники всіх (майже всіх) головних конфесій та течій України, в тому числі й іудейської. Та людина в капелюсі - священик, наскільки я знаю, то до них вимоги дещо інші, ніж до людей, що не мають якогось сану. Щодо того, що
, то не треба далі давати підстави для сумнівів щодо адекватності Вашої поведінки... Припускаю, що Вам РПЦ суворо заборонила (згідно з останніми вказівками ФСБ) згадувати саме слово Голодомор, не те, що молитися за душі його жертв.и молятся не понятно кому и на что