Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

Ми і так обходимось без іхнього газу. Увесь побутовий газ місцевого видобутку. Але нам чомусь прививають почуття відповідальності за газ для олігархічних підприємств, власниками яких є й російські капіталісти.

Це було настільки гидко, що навіть мій тесть, фанатично відданий Юлії Володимирівні, засумнівався у ній. Щоправда, не надовго - любов сліпа)))
Ну да! Топить то можно и дровами и кизяками, вот только к примеру химическая промышленность кизяками заместить газ не может. Давай закроим химкомбинаты, только подумай как замещать будем деньги который сей завод зарабатывал и куда отправим людей там работающих. Плюс металургия. Вот и получится, что крупнотоварное производство надо пустить по одному месту, а валюту стране будем зарабатывать туризмом и партийной деятельностью? Вы нацыки вообще в ВУЗе политэкономию, хоть ее азы изучали? Похоже что просто "порешали" предмет.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

Прем'єр Росії Володимир Путін дозволив собі неоднозначні висловлювання на адресу президентів України та Грузії.

Це сталося на прес-конференції за підсумками його переговорів із прем'єром України Юлією Тимошенко.

Відповідаючи на запитання російської журналістки, чи знає Путін про візит Михаїла Саакашвілі до України і про те, що президент Грузії провів переговори з Віктором Ющенком і вшанував пам'ять жертв Голодомору, Путін сказав: "Ви думаєте, я стежу за всіма пересуваннями (Саакашвілі)?".

"Я знаю, чим ми займалися (з Тимошенко). У складі нашої делегації мій перший заступник, ще двоє заступників, які займаються промисловістю, енергетикою, транспортом. Ми говорили про співпрацю в космосі, машинобудуванні, енергетиці, в авіабудуванні", - сказав прем'єр РФ.

"З деяких дуже суттєвих, життєво важливих питань і для Росії, і для України ми домовилися", - зазначив він.

"Чим займалися наші колеги, уявлення не маю, але думаю, що двом президентам завжди є про що поговорити, щось обговорити, кудись сходити", - заявив прем'єр РФ.

Потім Путін продекламував: "Бойцы вспоминали минувшие дни, и битвы, что вместе продули они".

"Ми ось підемо зараз на вечерю, мене колега (прем'єр Тимошенко) запросила. Будемо говорити про Чехова", - повідомив прем'єр РФ.

"Що можна ще порадити і порекомендувати? Двом президентам краще проводити вечерю, якщо вони будуть вечеряти, без краваток. Краватки нині в ціні, не дай Боже... ну, ви мене розумієте. З'їсть гість Ющенка ще краватку", - сказав він.

У свою чергу, Тимошенко сміючись додала: "Володимир Володимирович, я точно без краватки можу проводити вечерю".

Як відомо, під час російсько-грузинської війни в серпні 2008 року з'явився відеоролик, на якому Саакашвілі під час телефонної розмови жував свою краватку.
Ну, її вислів, що вона може проводити зустріч з Путіном без кроватки, у такому контексті можна розглядати, що і Путін краватку у неї не з'їсть, а то "мало лі", якщо він таки припущення в голос вимовляє, що й нього там у голові насправді. Ну а те що прихильники Путіна зарахували цей сміх, як його підтримку, так то вже інакше і не могло бути.

Old_Cat

Active Member
Вся проблема, оказывается в том, что...

"Тимошенко сміючись додала: "Володимир Володимирович, я точно без краватки можу проводити вечерю".

И что из этого? Трагедию делать?

А может надо было ей разорвать еще неподписанный договор, плюнуть Путину в лицо, объявить его персоной нон грата и в 24 часа выслать из страны?

После этого получить газ по 400, штрафы за недобранный газ и блокирование российских границ для украинской продукции?

Вот тогда бы Тимошенко была молодец! Не засмеялась в ответ Путину...:crazy:

Old_Cat

Active Member
А вот подумали б эти критики...Зачем гарант пригласил Саака в тот же день, когда и приехал Путин?
Причем приехал он не сам, это был общий саммит стран СНГ...

Это как если бы вы пригласили к себе домой вашего друга обсудить какой то бизнес проект...А ваша жена тогда же пригласила своего друга, зная что ваш гость органически его не переваривает...

И пусть кто-то мне скажет, зачем Саак приезжал, какие проблемы они решали с Ющенком? Что решили?

Статус
Закрита.
Зверху