Вибори - 2010 і кандидати у Президенти України.

За кого на посаду Президента Ви зараз віддали б свій голос?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    250
Статус
Закрита.

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Сергій Тигипко

согласно обнародованным на сайте ЦИК документам, Тягнибок в 2008 год заработал 188 тыс. 596,82 грн.
это не 2 тыс. в месяц... 16 тыс. это заработали другие члены семьи... а квартиру мог купить Тягныбок но прописать ее на жену допустим... правильно? А то что машина в кредит, легко проверить... не нужно и забывать что Тягныбок бывший депутат! а депутатам заработать на квартиру сущий пустяк...поэтому если Тягныбок что-то и припрятал, то это не миллиардные сбережения.... Что не скажешь о Тигибко... он и его семья ж вообще ездит на метро... Вот! за всеми кто-то стоит.. за Тягныбоком - ВО Свобода.... за Тигибком - олигархи, Юлька... все правильно....

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Вибори - 2010 і кандидати у Президенти України.

нет... это было в 2004 году... революция...
Не було в 2004му ніякої революції. Була лише вистава, п'яний гвалт, а не революція. Революція все міняє. Що змінив 2004й? Лише прізвище президента.
"Революція без крові - то не революція." (с)
самое интересное, что это что-то даст?
"Ставити питання, що дасть революція народу, — безглуздо. Революція сама по собі є благо, безсенсово очікувати блага після неї."(с)
для массовых акций, нужна поддержка... а нас здесь 2 тела обезбашенных, ну еще Корчинский нас поддержка... соберется 2 тис... а дальше? померзнем на майдане и разойдемся?....
Я лише ідеалізую ситуацію, я кажу те, що мало б бути. Проте я чудово розумію що в реальності це неможливо. Українці не здатні до бунту. І це вже не одноразово доведено на практиці. Проте вони дуже добре вміють терпіти, будь-які знущання, це на стільки увійшло до нашого характеру - що народ вже не помічає приниження, він мовчки сприймає це як належне.
Збройне повстання... нов коментс... с вилами и лопатами? 2 тис. тел? смешно выглядит... это возможно лишь между двумя силовыми структурами которое поддержит народ, но опять же это бойня будет за что? за тех же кто сейчас у власти...
"В місті Києві на руках зареєстровано 400 тисяч стволів нарізної зброї – це армія. Однак, всі при цьому скаржаться на свавілля податкової адміністрації, міліції та інших органів влади."
Но я за легитимный приход к власти… к власти народной партии, которая через референдумы и изменениями законодательства в ВР реформируют систему…
Вся повнота влади в країні належить народові. А хіба пряме волевиявлення народу через революцію, безпосереднє взяття влади в свої руки і відсторонення від неї злочинців-посередників не є легітимною? Що може бути легітимніше за пряме народовладдя?
Все зависит от фундамента... или от бабла... ни того ни другого ни у меня ни у тебя нету... та даже у Корчинского нету... вывод? смериться? или стремиться... стремиться создать фундамент... а для начала нужно понять... понять народ, и найти ту средину между Западом и Востоком, между националистами и коммунистами... нужна идея, сильная и бескомпромиссная... и план воплощения ее... и нужен лидер с характером победителя…
Все так. Але проблема в тому, що поєднані в руках нинішньої еліти ЗМІ, силові структури та гроші здатні вмить зруйнувати будь-які ваші благі наміри. Лідерів саджають, ідеї обливають брудом.
"Прессе удавалось в течение каких-нибудь нескольких недель вытащить на свет божий никому неизвестные детали, имена, каким-то волшебством заставить широкие массы связать с этими именами невероятные надежды, словом, создать этим именам такую популярность, которая никогда и не снилась людям действительно крупным. Имена, которые всего какой-нибудь месяц назад еще никто и не знал или знал только понаслышке, получали громадную известность. В то же время старые испытанные деятели разных областей государственной и общественной жизни как бы совершенно умирали для общественного мнения или их засыпали таким количеством гнуснейших клевет, что имена их в кратчайший срок становились символом неслыханной низости и мошенничества."
Такій системі неможливо протидіяти граючи за їх правилами і на їх території.
Тому єдиним можливим способом звільнитися від ярма нинішньої системи є загальний неконтрольований вибух народного гніву. Справжній бунт. Лише натовп озброєних розлючених людей здатен змести на своєму шляху будь-який опір влади. З міліцією не треба вести переговорів - в неї треба стріляти. І лише звільнившись від нинішньої системи можна говорити про побудову нової.
В найкращих традиціях козаків було саджати панів на кол. Вони не знади понять Кримінального кодексу, проте мали чіткі уявлення щодо справедливості.
Проте, наразі це лише утопія, бо українець вже давно не козак, і він скоріше буде пухнути від голоду ніж візьме до рук рушницю і стане проти того, хто йому цей голод влаштував...

МАХ

Active Member
Не було в 2004му ніякої революції. Була лише вистава, п'яний гвалт, а не революція. Революція все міняє. Що змінив 2004й? Лише прізвище президента.
"Революція без крові - то не революція." (с)
Не лише прізвище… навіщо ж... почнемо того що навіть з президентсько-парламентської Україна перетворилася на парламентсько-президентську… досить багато зрушень.. не буду сперечатись по цим речам, але вони є… А революція з кров’ю, це не революція… скоріше громадянська війна, або ж державний переворот, називайте це як хочете, але не революцією… так більшість революцій, так званих революцій, протікали через насильницькі методи, не буду це заперечувати, проте вони лише так звані революції… а революція це швидка зміна політичного, соціального чи економічного устрою, не більше не менше… цей термін прийшов з астрономії, в якій кров’ю і не пахне… от наприклад знаменита революція в Англії 1688-89 р., що привела призвела до парламентаризму, але ж це лише так звана революція, бо в історію ця подія ввійшла як перший в світі державний переворот… думаю сперечатись про це можна вічність… це дріб’язково, я лише веду до того що в 2004 році була революція! І від цього нікуди не дітись… те що вона не принесла бажаного результату, це інша справа…
"Ставити питання, що дасть революція народу, — безглуздо. Революція сама по собі є благо, безсенсово очікувати блага після неї."(с)
вважаю безглуздо цитувати все підряд… тоді поясніть а що не так в революції 2004 року? З цих слів я розумію, що революція в 2004 вдала, бо не варто покращення очікувати після революції….смішно…

Я лише ідеалізую ситуацію, я кажу те, що мало б бути. Проте я чудово розумію що в реальності це неможливо. Українці не здатні до бунту. І це вже не одноразово доведено на практиці. Проте вони дуже добре вміють терпіти, будь-які знущання, це на стільки увійшло до нашого характеру - що народ вже не помічає приниження, він мовчки сприймає це як належне.
Мушу не погодитись… знаєте чому? Бо що ж було 2004 року? Українці можливо просто порозумнішали після помаранча? Шило на мило міняти вже ні хто не збирається, тому й не підтримують хтозна кого на кожному повороті… давайте дивитися правді в вічі… на даний момент, немає жодної організації радикально налаштованої, яка б мала не просто ідею всіх посаджати, ідею в адміністративному реформуванні, а саме ідею в економічній розбудові, конкретні програми, і план за яким це реально може спрацювати, ще й розписаний на років з десять… не маловажну роль відіграє національна (громадянський націоналізм я маю на увазі) ідея, яка могла б об’єднати в Україні всі національності, всі конфесії, і всі класи населення… і все це побудувати на морально-патріотичних почуттях громадян… ідея повинна бути безкомпромісною… також не маловажну роль відіграє популяризація, прихована… та швидкість….. прозорість…. цю головоломку зібрати не так то й просто, тут потрібна не купка озброєних наметами націоналістів, а професіоналізм та все можливе обговорення з компетентними людьми… але куди складніше все це втілити у життя… це може зробити сильна, характерна людина, людина – лідер з характером переможця… як я вже говорив такі одні на мільйон… а так як тема у нас Вибори, скажу що таку особистість я бачу на даний момент в обличчі Тягнибока, але це так відступ від дискусії, і лише моє особисте, суб’єктивне враження, яке не обговорюється…

"В місті Києві на руках зареєстровано 400 тисяч стволів нарізної зброї – це армія. Однак, всі при цьому скаржаться на свавілля податкової адміністрації, міліції та інших органів влади."
Нормальним людям зброя не потрібна…. Вона переважно у тих кому й так добре живеться… ті хто бояться що рано чи пізно прийдуть по їх душу, або ж конкуренти, або ж обмануті партнери або ж той самий народ, розлючений народ… мало хто з пролетаріату, з нормальних, звичайних людей, тих людей хто за вашими ідеями повинен би стати рушійною силою, обзаводиться такими от іграшками… до того ж це лише братовбивство… безглузде… а в тій перепалці просто постраждає і сам лідер, організатор від олігархічно-кланової кулі…. А натомість підсунуть якусь утку… и це безглуздя їм таки лише на руку… зроблять ще й крайнього народ в усіх економічних негараздах… вважаю лише чіткість та холоднокровність може привести до успіху… через Революцію можливо змусити провести референдум з питань реформування влади, або ж про її зміну… але не захоплення…
Вся повнота влади в країні належить народові. А хіба пряме волевиявлення народу через революцію, безпосереднє взяття влади в свої руки і відсторонення від неї злочинців-посередників не є легітимною? Що може бути легітимніше за пряме народовладдя? .
Захоплення влади через революцію… не легітимно … через референдум, або через вибори – ось пряме народовладдя!

Все так. Але проблема в тому, що поєднані в руках нинішньої еліти ЗМІ, силові структури та гроші здатні вмить зруйнувати будь-які ваші благі наміри. Лідерів саджають, ідеї обливають брудом.
Такій системі неможливо протидіяти граючи за їх правилами і на їх території....
Можна… і при чому досить легко… Інтернет їм не підконтрольний… що заважає спочатку створити не політичну організацію – сайт? (я можу надати як хостинг, домен першого порядку, так і допомогти в створенні логотипу, сайту)… але потрибно ще й знайти ту золоту середину , ту ідею та план про що я зазначав трохи вище… і існувати в віртуальному світі…. ( це потужна зброя… наприклад в групі Патріот України в контакті вже більше 115 000 людей, і щоденно приєднуються по 500-1000 нових…)… знову ж таки все залежить від ідеї…. і що цікавіше тут не скільки ефективність скільки ефектність потрібна… прозорість і відкритість… біографія кожного з учасників… це пропорційне довірі… на цьому зупинятись не варто… можна й далі писати, а чи варто? Якщо немає лідера….

Asha

iii
Модератор
Яценюк. Ибо самый здравомыслящий товарищ из вышеперечисленных.

Helena

Забанен
зарегестрировано 18 кандидатов...считаю данный опрос некоректным на данный момент :)

Яценюк ! власть менять надо на молодых перспективных не законсервированых старых пост советских политиков! которые врядли уже изменяться! !!!!

Nahrapov

Буржуй и учёный
Яценюк ! власть менять надо на молодых перспективных не законсервированых старых пост советских политиков! которые врядли уже изменяться! !!!!
Молодец, студент!
Надо менять старых на молодых. Вплоть до студентов 3-5 курсов.
За исключением только одного человека - Віктора Андрійовича.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Вибори - 2010 і кандидати у Президенти України.

Не лише прізвище… навіщо ж... почнемо того що навіть з президентсько-парламентської Україна перетворилася на парламентсько-президентську… досить багато зрушень..
Це лише видимість змін. Це "косметика" що не має жодного значення.
Остання революція на цих землях була в 1917, і та не наша...
так більшість революцій, так званих революцій, протікали через насильницькі методи, не буду це заперечувати, проте вони лише так звані революції… а революція це швидка зміна політичного, соціального чи економічного устрою, не більше не менше…
Для того, щоб щось взяти - його треба у когось відібрати. А ні хто не віддасть вам нічого просто так. Підіть до Мінаєва і попросіть поступитися вам місцем, бо ви краще знаєте що робити. Ви думаєте він отак от мирно піде?
А революція з кров’ю, це не революція… скоріше громадянська війна, або ж державний переворот, називайте це як хочете, але не революцією…
А по-вашому революція - то лише "зміни до закону"?
тоді поясніть а що не так в революції 2004 року? З цих слів я розумію, що революція в 2004 вдала, бо не варто покращення очікувати після революції….смішно…
В 2004му не було революції, я вже казав чому. Був лише великий концерт на свіжому повітрі.
це дріб’язково, я лише веду до того що в 2004 році була революція! ... Мушу не погодитись… знаєте чому? Бо що ж було 2004 року? Українці можливо просто порозумнішали після помаранча?
Знаєте в чому була особливість "революції" 2004го? В тому, що "революціонерів" на Майдані чекала гаряча кава і добрий концерт. Спробуйте виступити зараз - і на вас чекатиме Беркут та Лук'янівсье СІЗО, а замість апельсинів частуватимуть "демократизатором".
В 2004му влада не опиралися, вона була "в долє", а "мусора" стояли лише "для понту".
В 2004му було безпечно і не страшно, тому охочих "відчути себе революціонером" було досить багато.
на даний момент, немає жодної організації радикально налаштованої, яка б мала не просто ідею всіх посаджати, ідею в адміністративному реформуванні, а саме ідею в економічній розбудові, конкретні програми, і план за яким це реально може спрацювати, ще й розписаний на років з десять…
Радикальні організації не просиджують штані в кабінетах і не розписують дасятитомники "програм" - вони діють.
Спочатку ми візьмемо владу, а вже потім переможемо на виборах, якщо вибори на той час іще будуть у моді.
Писати програми безсенсово. Ющенко "запрограмував" 5 мільйонів робочих місць, проте через кризу ми отримали 8 мільйонів безробтних. Програми все-одно ні хто не читатиме, а якщо і читатимуть, то це лише внесе розбрат і суперечки через "незгоду з деякими положеннями". Масам потрібні лозунги. Їм потрібна дія, прояв сили і велич. За цим вони підуть, а не за кабінетними "дискусіями" щодо програмових моментів.
до того ж це лише братовбивство… безглузде…
Ті, хто гнобить і обкрадає нас - не є нашими братами, як і ті, хто їх захищає. Всі наші справжні брати на нашому боці.
а в тій перепалці просто постраждає і сам лідер, організатор від олігархічно-кланової кулі….
По-вашому краще якщо він згниє у в'язниці?
через Революцію можливо змусити провести референдум з питань реформування влади, або ж про її зміну… але не захоплення…
Ви вважаєте що влада сама піде у відставку? Що олігархи добровільно повернуть награбоване народу? Лише через "рішення референдуму"?
Захоплення влади через революцію… не легітимно … через референдум, або через вибори – ось пряме народовладдя!
Коли революцію робить народ - це і є пряме застосування його права на владу. Виконання ж рішень ще кучмівського референдуму ми чекаємо й досі. Якби вибори щось вирішували - їх би давно заборонили.
Можна… і при чому досить легко… Інтернет їм не підконтрольний… що заважає спочатку створити не політичну організацію – сайт?
Ви й справді наївні. Згадайте Інфостор, згадайте ЖЖшників, згадайте нещодавно прийняті закони, що фактично запроваджують цензуру в інтернет. Вас закриють щойно ви становитимете хоч мінімум реальної небезпеки. Ви ще скажіть що в інтернеті ви цілком анонімні.
і існувати в віртуальному світі…. ( це потужна зброя… наприклад в групі Патріот України в контакті вже більше 115 000 людей, і щоденно приєднуються по 500-1000 нових…)…
Це мертвий вантаж. Приєднатися до групи в інтернеті, ратувати за ідею в теплому кріслі біля екрану комп'ютера не важко. А скільки з цих 500-1000 нових щойно приєднаних готові вийти на вулицю? Скільки з цих 150 000 готові битися з Беркутом? Скільки не здадуть товариша на міліцейському допиті? Як виявилося - трішки більше двох сотень... От і весь інтернет.
Коли ми стояли на Майдані з акцією "Геть Усіх" - всі хто проходив розповідали які ми молодці і як вони нас підтримують. Проте, коли мусора трощили палатки і били нас - не допоміг ні хто, всі ті "підтримувачі" стояли осторонь і спокійно дивилися.
Якщо буде другий Майдан - я впевнений, вони вийдуть послухати Руслану і поспівати тужливих пісень, проте якщо замість мирних палаток їх чекатимуть "автозаки", а замість Тартака вони чутимуть голос начальника Печерського РУВС - ні хто не підійде ближче ніж до станції Льва Толстого: розвертатимуть додому "революціонувати" в інтернеті... Отака вона, революція...

МАХ

Active Member
Stein я еще раз повторюсь... что ни кто вас не поддерживал, потому что не было идеи... У вас идеи нету.. посадить всех и отстранить от политики на 10 лет??? Ну извините этим народ сыт не будет… к тому же мы это где-то слышали… бандитам тюрьми… еще раз повторюсь нужна нормальная программа… и если вам не нравиться писать их за компьютером в кресле, (это менее героично.. романтично) пишите ее в палатке на майдане… но пишите, без идеи ни кто за вами не пойдет… лучше сейчас столкнуться с несогласными с некоторыми пунктами нежели потом… интернет… знаете при желании можно стать и анонимным… но суть не в этом… ваша революция заключается просто побиться с беркутом… моя же в развитии страны…

МАХ

Active Member
зарегестрировано 18 кандидатов...считаю данный опрос некоректным на данный момент :)
А я считаю не корректным голосования за Яценюка)))... задать вопрос от куда у молодого перспективного политика, состоявшегося юриста деньги на выборы??? ответ прост! Фирташ и Хорошковський... это те скромные бизнесмены, как они себя называют.. которые на оборудках с газом, всего за пару лет облапошили Украину на миллиарды долларов... голосуйте дальше... радует одно что ему не светит второй тур… спасибо Тигибко… а Яценюк по натуре просто крыса… по этому я не отдам за него свой голос никогда!

Статус
Закрита.
Зверху