Azik1982
С нами Бог!
Не блазнюйте
А... Он воно що!!! :razz::razz: То ось чого Ви так часто ... нетрадиційних мужиків згадуєте. Тепер зрозуміло. Ви ще зі статтю не визначилися. Чи може ще щось таке пікантне? :mrgreen: Тоді питань немає.
Не блазнюйте
А... Он воно що!!! :razz::razz: То ось чого Ви так часто ... нетрадиційних мужиків згадуєте. Тепер зрозуміло. Ви ще зі статтю не визначилися. Чи може ще щось таке пікантне? :mrgreen: Тоді питань немає.
О, Нахрапов! Радитй Вас ... читати. По-пунктах:
1) Так я особливо і не буйствую, щоби мене заспокоювати.
2) Ніхто нікого не в змозі змушувати читати свої пости. Тому, якщо хтось хоче заощадити свій час - нехай просто пости не читає, та й на форум не заходить.
3) Так я вже давно питаю про місце, куди треба підійти, але ж Ви особа глибоко законспірована. Сьогодні спеціально пішов на ринок і засмутився. Праворуч і ліворуч від центрального входу жодного намету, де торгують колготками. Може Ви їх, як в старі часи "з-під поли продаєте"? Чи може Ви не на Центральному ринку, а на ринку по вул. Леваневського? Чи може йдеться взагалі не про ринок в місті Суми, а десь в Конотопі чи в Охтирці?
4) Оплату - так. Добре. "А компот?" (с) Тобто, а соціальну допомогу у формі банки кільки?
Да и вакансия после потери "Нашей Украиной" своих позиций освободилась...Касаемо Тягныбока... Финансовые группы просто решили внести ярких красок в и без того убогую палитру отчественного политикума\паноптикума...
Не совсем...У него жена с очеством таким, что значит папу ее зовут Зиновий. Это украинское имя...
В этом тоже есть определённый резон. Странно, шо Фокс не додумался до такого простого объяснения моей конспирации. Не хватало, шоб ещё и побили меня за некоторую нахрапистость моей позиции...Эго консперация вполне оправдоана, бо пока хожу такие украинофобы как я - ему бедному приходится прятаться ради сохранения собственного здоровья.
Так "Богдан" и есть "Зиновий" в переводе с греческого, но если заглянуть в гугл, то создается впечатление, что это имя не украинское и не греческое Дело скорее не в этом, просто начав выяснение кто тут кому зиновий тягнибоковцы ничего кроме розни между людьми не сеют, а посеявший ветер, пожинает сами знаете что......Хмельницкий Богдан (Зиновий) Михайлович...