Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Ну, що сумські дівчата - найвродливіші, то я знаю, і ніколи в цьому не сумнівався. Але мова не про те. Уявіть собі ситуацію... Солідна фірма, яка хоче вийти на широкий ринок, яка зацікавлена в популярізації своєї продукції чи послуг видає рекламні буклети, на яких в розділі "Контакти, адреси, як нас знайти" не подає своєї адреси, а пише: "А спитайте про нас на Борщагівці (на Подолі, на Барабашові, на Баранівці ...) - там нас всі знають!" Ви бачили щось подібне? Особисто я - ніколи. Тому адреса "збоку, від центрального входу" (від центрального входу справа чи з ліва?) якось не переконує. Наскільки я зрозумів, популяризувати свій бізнес Ви не хочете, називати номери своїх точок відмовляєтеся... Ой, закарадаються в мене підозри...

Nahrapov

Буржуй и учёный
Наскільки я зрозумів, популяризувати свій бізнес Ви не хочете, називати номери своїх точок відмовляєтеся...
Чесно кажучи, я є людина дуже скромна і соромна (саме за це мене усі поважають!) і популязувати свій бізнес дійсно не хочу, бо й так розпродуюсь гарно. Я звик більше знаходитись у тіні. Так що щоб мене знайти біля входу у Ринок, треба дійсно там трохи поспитати - і справа я, і зліва я є. Як то кажуть, Нахрапов здесь, Нахрапов там.
До речі, а у якому місці ви торгуєте чорним деревом?

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Шановний Фокс! Мене на ринку у тій ії частині, що збоку від центрального входу, знають усі. Спитайте у любого, де тут стоять нахраповки. Або можете визначити моїх дівчат по зовнішньому обліку - вони самі красиві.
Але я буржуй не неправильний, а сповні нормальний, бо коли розмели марлю, дівчата торгували колготками біля аптек. Там вони іх прямо різали ножницями. Навар був величезний! Особливо зібрали великий навар від верхньої частки колготок.
Пора Вам в юмор шоу.Хотя может в наркологию пора в месте с верхней частью колгот.У Вас от драпа уже явный передоз...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Nahrapov, ну от те здрасте. Кажеш приходь дам скидку, а сам і адреси куди йти не кажеш. А після цього щей агітуєш за земляка і батька 5- дітей. Щось у мене така підозра що ти темниш, і насправді ти так нашого земляка і батька 5- дітей не поважаєш, як кажеш.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Оффтопики.

Щось у мене така підозра що ти темниш, і насправді ти так нашого земляка і батька 5- дітей не поважаєш, як кажеш.
Та ні ж! Земелю можно поважати навіть за одне те, що він, на відразу від мене, наприклад, спромігся внести неабиякий внесок у вірішення демографічної проблеми. Все ж таки 5 (п'ять!) дітей зараз народити - це є подвиг! Навіть двох жінок прийшлося для цього використувати. Так що земеля - справжній, глибоко шановний нами всіми українець.
Тому моє гасло залишається у силі: "Земелю - на другий срок!"
Ярканная
Пора Вам в юмор шоу.Хотя может в наркологию пора в месте с верхней частью колгот.У Вас от драпа уже явный передоз...
Ярканная, ты меня обидела. Считаю, что незаслуженно. Не ждал этого от тебя. Но если я так не мил, то действительно вынужден уважить и слинять...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Та ні ж! Земелю можно поважати навіть за одне те, що він, на відразу від мене, наприклад, спромігся внести неабиякий внесок у вірішення демографічної проблеми. Все ж таки 5 (п'ять!) дітей зараз народити - це є подвиг! Навіть двох жінок прийшлося для цього використувати. Так що земеля - справжній, глибоко шановний нами всіми українець.
Тому моє гасло залишається у силі: "Земелю - на другий срок!"
Ярканная

Ярканная, ты меня обидела. Считаю, что незаслуженно. Не ждал этого от тебя. Но если я так не мил, то действительно вынужден уважить и слинять...
Короче кажучи, тайну, де ми з Малдером зможемо купити колготи зі знижкою, ти нам так і не відкриєш. Шкода. А я сподівався, що прихільник нашого земляка і батька 5- дітей не трепло, а людина честі.

МАХ

Active Member
Nahrapov просто не хочет палить точку… наверное с под прилавка торгует чем-то с большим количеством канабиолы… а судя по комментариям и сам чуточку балуется…. Nahrapov и сколько нынче стакан твоего зелененького счастья???

Nahrapov

Буржуй и учёный
Мужики, я же всё объяснил. Повторяю. Слева и справа от Центрального входа стоят мои палатки. Спросите там у любого, где работают нахраповки. Вот и всего делов-то. Однако я дал команду, шо если придёт Ярканная, то ей не делать скидки, бо она меня сильно обидела.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Одним словом я, пан КОСТа, та ще багато хто з форумчан, хто мав бажання прийти і матеріально підтримати (та отримати якусь нещасну знижку) "правильного буржуя", щирого українця та шанувальника Віктора Ющенка, так би мовити потрапили "под развод", вірніше, ледве не потрапили... Бо підприємець, який торгує на території ринку, а не на Засумській (а значить офіційно зареєстрований підприємцем, платить "містове", платить податок) не стане приховувати свого місця, користуватись послугами якихось там таємних зв'язківців (осіб "справа" і "зліва"), а чесно скаже, де його можна знайти.
Отже колготки - блеф. Тож слід розуміти блеф і все інше (знижка, банки кільки наймитам, вболівання за долю нашої держави і за "земелю"). Сумно. :(

Останнє редагування:
Зверху