Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Prav_da

underground
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

"Україна – голодує ...Вона працює!"

ПР не дозволить Тимошенко відійти від Ющенка і залишити на ньому відповідальність за все, що зроблено в політичному плані.

Партія регіонів змусить БЮТ проголосувати за закон про підвищення соцстандартів.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив регіонал Юрій Бойко, звертаючись до присутнього в студії депутата від БЮТ Сергія Соболєва.

"Ми вас заставимо проголосувати, щоб ваш корупційний уряд виконав зобов’язання перед людьми. Ми будемо блокувати до тих пір, поки ви не зрозумієте, що для вас це, можливо, не гроші, а для людей це дуже важливо", - сказав він.

"Ви весь час собачитесь з президентом, а я хочу нагадати, що вам не вдасться відійти від політичної відповідальності, прем’єра розділити з президентом. Це ваш політичний партнер. Це він вніс кандидатуру Тимошенко на посаду прем’єра", - наголосив Бойко.

"Я коли побачив ці лозунги на вулиці, "вони балакають – вона працює", я спочатку подумав, що це невдала реклама віагри. Тільки потім дійшло, що це вже почалися політичні перегони", - заявив регіонал.

А ось сама прем'єр Юлія Тимошенко раніше заявила, що вважає "соціальною" рекламу "Вони говорять - вона працює". "Це не виборча реклама - це соціальна реклама, яку я маю право давати за будь-яких обставин", - заявила вона.

Раніше перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявляв, що Тимошенко у своїй президентській виборчій кампанії робитиме акцент на "ефективній діяльності" її уряду в умовах кризи.

Нагадаємо, у відповідь на рекламу "Вона працює" у Львові з'явилися наклейки з написом "Вона працює, Україна – голодує", "Вона працює, Євро 2012 - гальмує" і "Вона працює, народ – бідує".

лоховство.

U235

Забанен
Останнє поновлення: середа, 09 вересня 2009 p., 09:41 GMT 12:41 за Києвом

Перешліть цю сторінку другові Версія для друку
Новий закон про вибори президента набув чинності

Вибори
Новий закон "Про вибори президента України" набув чинності.

Спікер парламенту Володимир Литвин підписав його після того, як парламент подолав президентське вето і не врахував жодного із зауважень Віктора Ющенка. Після подолання вето парламент знову надіслав закон на підпис президенту, однак Ющенко відмовився його підписувати і запропонував опублікувати його за підписом голови Верховної Ради.

Відповідно до закону, виборча кампанія в Україні розпочнеться 20 жовтня, тобто, за 90 днів до виборів 17 січня 2010 року.

У секретаріаті президента кажуть, що Віктор Ющенко звертатиметься до Конституційного суду України із вимогою визнати неконституційними низку статтей цього закону. Президент вважає, що у законі звужуються права виборців та інших учасників виборчого процесу.

Противники закону вважають, що новий закон, фактично, позбавляє можливості оскаржити результати виборів, оскільки для розгляду скарг у суді дається лише два дні.

Окрім того, не зможуть проголосувати громадяни України, що у день голосування перебуватимуть за межами України і не стануть на консульський облік.

Багато претензій президент Ющенко висловлював до принципів формування виборчих комісій, до процедури прийняття рішень ними, а також Центральною виборчою комісією.

Новий закон також суттєво збільшує розмір грошової застави, яку мають внести кандидати у президенти - із 500 тисяч гривень до 2 мільйонів 500 тисяч.

Оглядачі кажуть, що у разі звернення президента до Конституційного суду може виникнути ситуація, коли після його ухвал правила виборчої кампанії змінюватимуться вже тоді, коли вона триватиме.
Это уже в никакие рамки не лезет... надо что то делать, жопы свои двигать, а то скоро нас в хомут оденут.

Old_Cat

Active Member

"Україна – голодує ...Вона працює!"

ПР не дозволить Тимошенко відійти від Ющенка і залишити на ньому відповідальність за все, що зроблено в політичному плані.

Партія регіонів змусить БЮТ проголосувати за закон про підвищення соцстандартів.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив регіонал Юрій Бойко, звертаючись до присутнього в студії депутата від БЮТ Сергія Соболєва.

"Ми вас заставимо проголосувати, щоб ваш корупційний уряд виконав зобов’язання перед людьми. Ми будемо блокувати до тих пір, поки ви не зрозумієте, що для вас це, можливо, не гроші, а для людей це дуже важливо", - сказав він.

"Ви весь час собачитесь з президентом, а я хочу нагадати, що вам не вдасться відійти від політичної відповідальності, прем’єра розділити з президентом. Це ваш політичний партнер. Це він вніс кандидатуру Тимошенко на посаду прем’єра", - наголосив Бойко.

"Я коли побачив ці лозунги на вулиці, "вони балакають – вона працює", я спочатку подумав, що це невдала реклама віагри. Тільки потім дійшло, що це вже почалися політичні перегони", - заявив регіонал.

.

О, какой тут юлефобский заповедник! :lol:
тема для лохов! Лохами вы были, лохами и останетесь!

"Партія регіонів змусить БЮТ проголосувати за закон про підвищення соцстандартів."

Забыли что такое гиперинфляция? Поднять резко пенсии, не обеспеченные реальными деньгами - это значит вызвать гиперинфляцию...:rant:

РыгиАналы хотят заставить Юльку сделать это, а потом кивать на нее...Типа невестка виновата...Только она не дура и все прекрасно понимает...

"Я коли побачив ці лозунги на вулиці, "вони балакають – вона працює", я спочатку подумав, що це невдала реклама віагри. Тільки потім дійшло, що це вже почалися політичні перегони", - заявив регіонал....

Ясен пень, строго по Фрейду, каждый видит то, чего ему не хватает...
У Бойки наверняка проблемы с сексом, что он везде видит виагру...:lol:

Останнє редагування:

Old_Cat

Active Member
Билли Бонс
заклеить весь город такими бигбодами!!!!
Могу дать совет!

Носи их с собой на Свадьбы, юбилеи, дни рождения, детские программы, корпоративные вечеринки,выпускные вечера, подготовку КВН-команд. :lol:

Old_Cat

Active Member
Old_Cat

так и сделаю...тьма советчиков, как люди любят пофлудить не в тему!!!

Очень даже в тему! Ты предлагаешь заклеить город, я предлагаю носить с собой...на Свадьбы, юбилеи, дни рождения, детские программы, корпоративные вечеринки,выпускные вечера, подготовку КВН-команд.

Чтоб город не загаживать...:lol:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Юлія Тимошенко

Old_Cat, а ви, шановний, я так розумію, великий шанувальник Юлії Володимирівни? Все ще вірите "обіцяночкам"? Серйозно вважаєте що "у нас в країні все чудово-все зростає, а провідні телеканали підло брешуть і викривляють інформацію щодо економічної ситуації в країні"?

Old_Cat

Active Member

Old_Cat, а ви, шановний, я так розумію, великий шанувальник Юлії Володимирівни? Все ще вірите "обіцяночкам"? Серйозно вважаєте що "у нас в країні все чудово-все зростає, а провідні телеканали підло брешуть і викривляють інформацію щодо економічної ситуації в країні"?
Ну по крайней мере не юлефоб...

Те кто думает, что президент будет не Юля, могут заранее расслабиться...

Если хотите видеть чуть дальше собственного носа...

Пишет реальній зять реального Мороза...который постоянно Юльку поносил...Ну здесь отношение даже по кликухе видно...
И в то же время...

Вести ис штаба БЮТиков: СВЕЖИЕ РЕЙТИНГИ (закрытые)
(---.sportsman) [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати] 09 Sep 2009 23:24
IP/Host: ---.volia.net

I-тур

Янукович - 28,6%
Грегян - 24,5%
Кролег - 12%

ІІ-тур
Грегян - 48,2%
Янукович - 46,4%

вот на этой предвыборной мы и увидим, кто сколько денежек наворовал...
юля уже развернула свою кампанию, пригласила к себе в поддержку дорогих артистов, а это копеечка не малая, умничка хорошо заработала за последние 4 годка...и после этого она вякает на корупционного Президента и у Яныка отбирает маетки....лучше б рассказала сколько сама бабла наворовала, если и на новый французкий костюмчик каждый день хватает, и на недешевую предвыборную (которая еще по законодательству не имеет права быть начата)....

надеюсь в этот раз люди не будут настолько глупы, чтобы голосовать за нее...
припоминаю ее плакатик :"ви ще землю у мене жрати будете"...

gimnast1981

мыслитель
да молодец Ю ляля !!!граматныи придумала -накупить за последние бюджетные деньги квартир и раздать перед выборами!!!думает только о своем реитинге а отом как стране жить дальше совершенно недумает !!!все надеетса на то что заграница нам поможет!!!

Статус
Закрита.
Зверху