Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Юлія Тимошенко

2 Фокс Малдер:

gimnast1981

мыслитель
Сьогодні новини по всім каналам передають - Юля викинула проФФесора на вулицю. Якщо не помиляюся, то позбавила його та челядь якогось приміщення в Києві, резиденції під столицею (140 га землі) та різних ділянок і надр, на яких повинні були структури ПР вести розробку та видобуток корисних копалин. Все це "двічінесудимий" та компанія поклали собі в кишеню під час останнього його перм'єрства.
Нормально, потрібні голоса отримала для подолання вето, а тепер можна і бортонути, та ще й додаткові бонуси до виборів отримати. :)
Молодець!
Може хтось чув більш детально про це?
вот проидут выборы и на улице останитса сама юлька !!!вот тогда посмотрим как у нее ворованные гектары отбирать будут !!! вот тогда и будит видно сколько накрала та которую никогда не искал интерпол!!!а по поводу бонусов к выборам-поздно пить баржоми когда отпали почки !!!!:razz::razz::razz:

Вона працюэ - вони голодуют..............
что тут еще скажешь про эту сумасшедшую женщину

gimnast1981

мыслитель
не долго осталось ждать скоро и она пополнит армию безработных !!!ато чтото она запрацювалась- труженица ,пора и честь знать!!!

U235

Забанен
Главное запомнить всю ту шайку, включая ее, ее папу Коломойского, Югу Луценка и прочих п?:*, чтоб по списках других партий не прошли.

Grosso

wonderwall
Главное запомнить всю ту шайку, включая ее, ее папу Коломойского, Югу Луценка и прочих п?:*, чтоб по списках других партий не прошли.
Главное- запомнить шайку серых кардиналов... (занятие, априори обрёченное на провал)
А Тимошка, Луцык, Янык, Ющик-сами люди подневольные...
И, очевидно, не они имеют барыши за продажу мест в партийном списке...

U235

Забанен
Я б не сказал что Тимошенко подневольная :). Она была в свое время таким кардиналом, вот только воля у нее одна, она красноречиво указана на бигморде..... похоронила б(?*( все надежды на монолитную власть :\

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Юлія Тимошенко

"Україна – голодує ...Вона працює!"

ПР не дозволить Тимошенко відійти від Ющенка і залишити на ньому відповідальність за все, що зроблено в політичному плані.

Партія регіонів змусить БЮТ проголосувати за закон про підвищення соцстандартів.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив регіонал Юрій Бойко, звертаючись до присутнього в студії депутата від БЮТ Сергія Соболєва.

"Ми вас заставимо проголосувати, щоб ваш корупційний уряд виконав зобов’язання перед людьми. Ми будемо блокувати до тих пір, поки ви не зрозумієте, що для вас це, можливо, не гроші, а для людей це дуже важливо", - сказав він.

"Ви весь час собачитесь з президентом, а я хочу нагадати, що вам не вдасться відійти від політичної відповідальності, прем’єра розділити з президентом. Це ваш політичний партнер. Це він вніс кандидатуру Тимошенко на посаду прем’єра", - наголосив Бойко.

"Я коли побачив ці лозунги на вулиці, "вони балакають – вона працює", я спочатку подумав, що це невдала реклама віагри. Тільки потім дійшло, що це вже почалися політичні перегони", - заявив регіонал.

А ось сама прем'єр Юлія Тимошенко раніше заявила, що вважає "соціальною" рекламу "Вони говорять - вона працює". "Це не виборча реклама - це соціальна реклама, яку я маю право давати за будь-яких обставин", - заявила вона.

Раніше перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявляв, що Тимошенко у своїй президентській виборчій кампанії робитиме акцент на "ефективній діяльності" її уряду в умовах кризи.

Нагадаємо, у відповідь на рекламу "Вона працює" у Львові з'явилися наклейки з написом "Вона працює, Україна – голодує", "Вона працює, Євро 2012 - гальмує" і "Вона працює, народ – бідує".

Статус
Закрита.
Зверху