Агов, товарісч! А Ви дивитесь телевізор? Досить цікаві речі інколи показують. Одного разу на власні очі бачив, як "кремлівський гном" (в міру вован вованич путін) в свою бутність президентом Росії виголошував: "Я, как русский националист, буду действовать исключительно в интересах России". Може і його засудити? Ні, не треба! "Брат", як ні як!вот, вот, а мы скоро от национализма скоро скатимся до нацизма!!!
Ви как всегда все выдумываете и передергиваете. И к чему уж Путин к Сталину, нацизму или ОБСЕ? Абы не мовчки, как говорится у нас, на Украине...Агов, товарісч! А Ви дивитесь телевізор? Досить цікаві речі інколи показують. Одного разу на власні очі бачив, як "кремлівський гном" (в міру вован вованич путін) в свою бутність президентом Росії виголошував: "Я, как русский националист, буду действовать исключительно в интересах России". Може і його засудити? Ні, не треба! "Брат", як ні як!
Ну що ви пишите...? Ніхто в Росії не боготворить большевицьку владу, за винятком може бути, деяких членів компартії. Та й не в одному підручнику про "геніального Сталіна" нічого не написано. Та й уже давно злочини більшовиків ніхто не приховує - про це пишуть книги й знімають документальні фільми (якщо ви не мали на увазi конкретно голодомор). У тому ж Курську в центрі міста стоїть пам'ятник жертвам політичних репресій.От тільки є одна "неувязочка": влада сучасної Росії боготворить більшовицьку владу, вважає, що треба наслідувати її приклад. В підручниках пише про "гениального управленца" Сталіна. Ніколи така держава не визнає злочини більшовиків злочинами. Це ж управлінські рішення!
Мы бы сейчас вообще не говорили, а вкалывали себе кто на заводе. кто в поле, кто на Колыме
Да, социализм в советской модели - это способ стойлового содержания рабсилы. Как коров - кормят силосом (а где травы на всех взять?), оплодотворяют пипеткой (ну их, быков...), доят на все 100%...Зато не было бы безработици, все бы были при деле и полностью имелось бы все для жизни.
ИМХО правоприемник это тот кто поддерживает те же методы и выгораживает определенных людей переписывая историю... а вовсе не по географическому признаку. не важно о ком говорить.. СССР или Германия. Кстати в Германии тоже празднуют день независимости - от националистического режимая понимаю к чему ведешь, но(!) правоприемник как раз россия, так что отвечать будет она.
Саме так. У нього руки по локоть у крові українців. А, якщо Вашою тофтологією користуватись, то так само можна і про Гітлера, чи ще когось з його генералів казати. Ну трохи там під його командуванням українців повбивали, але коли Україна була під їх контролем, почали відбудову того, що більшовиками при відступі було знищено. Ну давайте і на їх честь якусь вілицю назвемо....
Как с переименованием улицы: если Черепин был членом "тройки", то не имеет значения, как он исполнял те свои обязанности, не имеет значения остальная его работа, не имеет значения смерть в рядах действующей армии - он тоталитарист и точка.
...