Армия:отмена или продолжение?

ruslua

Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или продолжение?

Военная кафедра это полное недоразумение. Мне понятен смысл военной кафедры как альтернативы срочной службы. Если человек учится в гражданском ВУЗе и готов заплатить за военную кафедру, то почему бы и нет. Но то, что после военной кафедры присваивают офицерское звание – это я никак понять не могу. Эти офицеры даже на сержантов не тянут. Если не дай Бог предположить ситуацию боевых действий и поставить командовать, скажем взводом , такого вот офицера – последствия будут катастрофические - погубит нафиг всех.

У військовій кафедрі маразмів менше і за психічне здоров'я хлопця можна не хвилюватись?)))
При прохождении срочной службы, можно тоже не волноваться за психическое здоровье. Я имею ввиду, нормальных, психически здоровых людей. В армии, конечно, происходит некоторая психологическая встряска, но она не ощутима и не несет последствий для психически здорового человека. Если у человека в армии едет крыша, значит этот человек заведомо невменяемый. И у него крышу обязательно оборвало бы, если не в армии, так когда-нибудь позже в другой экстремальной ситуации.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или продолже

Военная кафедра это полное недоразумение. Мне понятен смысл военной кафедры как альтернативы срочной службы. Если человек учится в гражданском ВУЗе и готов заплатить за военную кафедру, то почему бы и нет. Но то, что после военной кафедры присваивают офицерское звание – это я никак понять не могу. Эти офицеры даже на сержантов не тянут. Если не дай Бог предположить ситуацию боевых действий и поставить командовать, скажем взводом , такого вот офицера – последствия будут катастрофические - погубит нафиг всех.
+100.Освіта-освітою,а досвід вартує більше осіти.

hed1n.ru

стебанутый
Военка забавная у нас... Вроде бы от политеха, но НИ ОДНОГО БЮДЖЕТНОГО места...

delfium

Затворник
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или прод

Я так розумію ви знаєте про військову службу тільки з уроків ДПЮ, якщо порівнюєте її з заміною лампочки ;)
На відміну від Вашого бойфренда,відвідувача військової кафедри, я знаю про службу не з уроків ДПЮ,а з того що провів 540 днів у військовій формі, в такому місці, в якому нікому опинитись не побажаю. :(
Сперечатись з Вами далі - не бачу сенсу. Ви ж сама розумна. :)

P.S. А порівняв я все правильно.
щось змайструвати
і
- поняття занадто широкі. І знання та вміння які можна отримати різні.Залежать від багато чого.Але Вам як дівчині це нецікаво и незрозуміло. Так от.Навіть якщо Ваший майбутній чоловік не навчиться водити БТР - то хоча б навчиться Вас захистити примітивними засобами. А це і є заміна лампочки.
З фантазією у Вас проблеми ;) Не маєте уяви про аллегорії та метафори. Шкода Вас.

Останнє редагування:

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или прод

ну, короче, этим всё сказано...
Цікаво як я можу знати дату і час призиву через 6 років? Якщо я навіть не можу точно сказати до якого воєнкомату я буду приписаний?... але до чого ці пусті балачки… готовий закластися… якщо я піду то тоді й ви зі мною.. а якщо ні, ви вирішуйте… любе бажання, я в своїх словах впевнений…
И закон смешной у нас.
Сиротам дают отсрочку в армию. Но сиротами считаются люди до 18 лет (если я не ошибаюсь). В итоге как может сирота воспользоваться своей отсрочкой? До 18 и так не берут...
Не знаю як там по закону, але при вступі до вишу, сиротами вважаються також з 18 до 23…. Можливо і тут так само….

Паца, косите, косіть… навіщо ці розмови??? То армія у нас не така… американських фільмів обдивились? Армія у нас така як є… така як і була… То недостатньо інтелектуального спілкування… смішно… звичайно в столітті полуп*****в, армія не така… койки не по Феншую розтавлені… пилочок для нігтів не видають… а за стьоб по пачці можна получити…
Військова кафедра, то просто для мажорів, щоб їхні папочки могли відкупити своїх синочків… порівнювати кафедру з службою просто смішно… а урок Праці, наприклад у мене в школі був відсутній… але чомусь я рідко звертаюсь до професіоналів…
… а з того що провів 540 днів у військовій формі, в такому місці, в якому нікому опинитись не побажаю.
А що може бути гіршим за Десну?

TaboriT

Member
Когда солдат находится на уровне полураба-полузека, армия от этого выигрывает? ее боеспособность? Наслышался разных историй о аормии .. и о разгрузках вагонов, копаний огродов..... Вместо стрельб и учений. И те небольшие навыки растрачиваются за несоклько лет.
Хотя все же я считаю, что каждый кто споосбен держать в руках АК, как минимум должен уметь им пользоваться и знать элементарные вещи аля вырывание окопа etc. А со сложной техниокй должны управлять профессионалы...
Нужна серьезная и мудрая реорганизация армии.

Хотел бы приобрести военную специальность, а то даже АК в руках держал только пару раз.... но идти в расбтво военному началсьтву? Да и военкомат особо не стремился со мной вести дела...с моей 4кой.... черт его знает хорошо ли это плохо....

Научиться убивать. В какой-то мере это необходимо... такие знания никогда не будут лишними.

"...но приятней женщин и слаще вина
есть для мужчины одно - война..."​

P.S. да кст.. и эти глупости по поводу перевода военных училищ под руковдство гражданских лиц - это вредительство, самое настоящее. а у нас на все плевтаь...

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор

урок Праці, наприклад у мене в школі був відсутній… але чомусь я рідко звертаюсь до професіоналів…
это была школа для белоруких деток-мажоров?

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отме

а урок Праці, наприклад у мене в школі був відсутній… але чомусь я рідко звертаюсь до професіоналів…
Полагодити стілець-це одне. А якщо захочеться нові меблі, то це інше.
Загальні основи хочеться мати, майте. Але якщо, не дай Бог, війна, то я буду спати міцніше, якщо у нас буде 100 тис. професійних контрактників, а не 1 млн. вумників, які пішли в армію для самоствердження.

ruslua

Member

А що може бути гіршим за Десну?
Та Десна нормальна частина. Не розумію, чому навколо неї стільки страстей і слухів витає. Десна нічим не гірше й нічим не краще, багатьох інших вiйськових частин. Є місця набагато гірше цієї самої Десни. Ступінь "хужестi" місця для служби обумовлюється не наявністю статутних або нестатутних відносин. Є в Україні, наприклад, такі місця, де дуже туго з постачанням продовольства через велику далекість від основної частини й там солдати можуть кілька днів без їжі просидіти. Є місця з підвищеним фізичним навантаженням - взагалі то це добре в якійсь мірі, але для непідготовленої людини - стане жахом і т.д. А Десна це сама величезна військова частина у країні, у самому центрі України - так що все там нормально.

Зверху