Відповідь: Re: Оффтопики.
Stein, стосовно камер, Ви хоча б самі у ці страшилки вірите?
А ви з'їздіть і подивіться самі. Ци поцікавтесь в тих, хто там був і звертав увагу не лише на палатки з морозивом.
"Типичнейший пример - использование телекамер на американских пляжах. В середине 1990-х их начали устанавливать для наблюдения за морем и для прочих нужд метеослужбы. Затем, благо аппаратура уже на месте, камеры стали снабжать поворотным механизмом и приспособили для помощи службе правопорядка и Береговой охране. Наконец, в 2002 году на пляжах Флориды и Вирджинии к телекамерам решили добавить и системы распознавания лиц.
...
И раз уж речь зашла о камерах наблюдения, то имеет смысл отметить любопытную интернет-публикацию на эту тему - большую аналитической статью немецкого исследователя Марка Ресслера "Как отыскивать скрытые камеры". Обстоятельный разговор о всевозможных системах слежки за ближним предстоит в следующей главе, здесь же имеет смысл привести итоговое заключение автора, глубоко занимавшегося изучением ситуации: "Имейте в виду, что, вопреки широко распространенному в обществе мнению, скрытые камеры - это НЕ редкость". "
Для мене ніяки переваги тоталітарного режиму нічого не варті, якщо я буду безосовистним гвинтиком у великій машині.
А в демократичній машині ви є чимось іще?
Якщо назавтра, задля чергового досягнення, мене, як біомасу, скормлять якоїсь чергової тоталітарної ідеї. Який сенс всього цього?
Ось у тому то і є головна біда нашого народу. Саме через такі думки ми ніколи не мали нічого і не матимемо. Саме через отаку філософію "моя хата скраю..." українці і перебували весь час в неволі...
Саме це яскраво показала 2 Світова. Німці слояли на смерть в оточеному і зруйнованому Берліні. Наших же, навіть під Москвою тримали в окопах кулеметами за спиною... Німці здатні вірити, ми - ні... І ви в черговий раз яскраво це доводите: "а нащо воно треба, якщо міні від того нічого не буде..." Тому вони здатні підняти Райх навіть пасля руїни і поразки. Ми ж не взмозі втримати країни й після перемоги...
Stein, а вот если человек который не хотел отдавать свое имущество во время коллективизации, и его заслали в ГУЛАГ…
Коли до вас приходить податковий інспектор, чи судовий виконавець - вас не дуже то питають хочете ви віддавати своє майно чи ні. У вас його конфіскують. А будете чинити опір - запишуть напад на співробітників міліції... і сядете ви далеко і на довго...
В чому різниця?
а когда их переводили в другое место…зимой… человек хотел пить, наклонился взять грудку снега… за что его просто закололи штыком в спину…
Коли в'язнів ведуть під конвоєм є поняття дисципліни. І невідомо навіщо він там нахилився - за снігом, чи може там пістолет лежав?
Ви б ще сказали що він до лісу побіг, а його садисти пристрелили. І ні за що вбили, йому просто припекло, він в туалет захотів, а вони гади....
ЭТО СМЕРТЬ ЗА ИДЕЮ??? Вы явно или слабоумный или косите под него!!!
У вас явно немає ідеї за яку варто померти. Або ви просто на це не здатні...