Відповідь: Re: Украинский Марганец стал центром межэтнического конфликта
пример если вы на меня официально что-то скажете обидчивое, что не имеет никакого подтверждения, я могу без проблем подать на вас в суд, в итоге вы заплатите штраф (не знаю как сейчас а пару лет было в размере 52 грн.) и привселюдно извинитесь…
Ось в чому суть. Те, що не має підтвердження. Безпідставні образи чи брехня. А тут - не брехня, тут правда. І вибачатися за правду мене ні хто не примусить.
так почему же вы забываете про то что демократия это не только Свобода слова но и защита личной жизни каждого…. А также есть запреты в том числе и на разжигания межнациональной вражды… что и делает этот ролик!
Шановний, отямтеся ж нарешті, ви маячню говорите! По вашим критеріям треба було б накласти заборону на новини про погроми вчинені арабами у Франції - бо ці новини теж "розпалюють міжнаціональну ворожнечу". Також треба заборонити новини про безчинства армян (і цю тему також). Заборонити новини про захоплення неграми українських (російських, німецьких і т.д.) суден, моряків - це теж "розпалюже міжнаціональну ворожнечу". Також треба заборонити всі розповіді про "холокост", про "звірства в концтаборах" - це теж розпалюж міжнаціональний конфлікт... Може ви мені ще й забороните на чорних дивитися? А то раптом я не так гляну, вони образяться, "міжнаціональний конфлікт" виникне...
Цей ролик - це не пропаганда, не заклики, не монтаж. Цей ролик - істина правда. Те, що відбувається насправді. Не в красивих відеосюжетах по телебаченню - а реально на вулицях. Ви пропонуєте заборонити істину. Вас це не лякає?