Re: Відповідь: Re: Відповідь: савик шустер и "свобода слова"
2. Я ж написал, что ни один кандидат для меня не является приемлимым, так как Винский и Луценко врядли будут подаваться))) Но Ющенко и "любі друзі" - самый неприемлимый, так как несет вражду, хаос и разруху в наибольших масштабах. Простой пример - не было ни одного Президента, которому бы не угодил ни один КабМин при том, что Премьером были при нем дважды одни и те же люди - Янукович и Тимошенко плюс еще раз Ехануров. А без слажености эффективной работы априори не может быть.
потому и писал "выкидыши"=))Ну Тягнибок вже давно до НУ відношення не має. І Яценюк вже пів-року як у вільному плаванні на власному ( точніше фірташовському ) "Тітаніку". Тож зараз він базикає ( агітує ) за кошти цілком конкретної політичної сили. Технічний він чи, навпаки саме на ньому зосередяться, буде видно згодом. Але відпрацьовувати він буде цілком конкретно, бо зараз "добрі дяді" з нього створюють цацу, а без ніх він як був 0 так і стане, і він це певно добре розуміє.
1. Ну тогда историю до 1900 года вобще некому помнить)))А як вам пам'ятать,коли п'ять років тому вам було тільки тринадцять років,і,гадаю,про політику ви ще й не думали.
А те що Тимошенко була в команді Ющенка,то це щн не означає,що Ющенко її сприймав.Але ще раз хочу наголосити,що питання не по Ющенку.
2. Я ж написал, что ни один кандидат для меня не является приемлимым, так как Винский и Луценко врядли будут подаваться))) Но Ющенко и "любі друзі" - самый неприемлимый, так как несет вражду, хаос и разруху в наибольших масштабах. Простой пример - не было ни одного Президента, которому бы не угодил ни один КабМин при том, что Премьером были при нем дважды одни и те же люди - Янукович и Тимошенко плюс еще раз Ехануров. А без слажености эффективной работы априори не может быть.
Останнє редагування: