Оффтопики.

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Re: Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

Ну Тягнибок вже давно до НУ відношення не має. І Яценюк вже пів-року як у вільному плаванні на власному ( точніше фірташовському :) ) "Тітаніку". Тож зараз він базикає ( агітує ) за кошти цілком конкретної політичної сили. Технічний він чи, навпаки саме на ньому зосередяться, буде видно згодом. Але відпрацьовувати він буде цілком конкретно, бо зараз "добрі дяді" з нього створюють цацу, а без ніх він як був 0 так і стане, і він це певно добре розуміє.
потому и писал "выкидыши"=))

А як вам пам'ятать,коли п'ять років тому вам було тільки тринадцять років,і,гадаю,про політику ви ще й не думали.
А те що Тимошенко була в команді Ющенка,то це щн не означає,що Ющенко її сприймав.Але ще раз хочу наголосити,що питання не по Ющенку.
1. Ну тогда историю до 1900 года вобще некому помнить)))
2. Я ж написал, что ни один кандидат для меня не является приемлимым, так как Винский и Луценко врядли будут подаваться))) Но Ющенко и "любі друзі" - самый неприемлимый, так как несет вражду, хаос и разруху в наибольших масштабах. Простой пример - не было ни одного Президента, которому бы не угодил ни один КабМин при том, что Премьером были при нем дважды одни и те же люди - Янукович и Тимошенко плюс еще раз Ехануров. А без слажености эффективной работы априори не может быть.
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Да хватит врать. Где 10 миллионов украинцев? 2 942 961 человек. 2 % от всего населения.
А украинскую библиотеку не догадываетесь за что закрыли? Почитайте Павла Штепу, там почти все книги подобные были.. Диаспоряне помогали.
Неправда. Цифри зовсім не такі. Хоча якщо взяти до уваги політику асиміляції та її результати, то...
Щодо бібліотеки, то також неправда. Якщо я правильно зрозумів, то йшлося про бібліотеку, в якій зберігалася сучасна українська періодика, тобто ніякого Штепи. Її завантажили в машини та вивезли в невідомому напрямку.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Не путайте "закрыть" канал, и " завести" уголовное дело пртив хозяина канала Гусинского. А каналы НТВ+ ни на минуту не прекращали своего вещания!
Це ви не плутайте. Одна справа, коли на каналі працювали журналісти від Бога (Кісєльов, Парфенов), а інша справа, коли канал наче той же, але вже в ньому сидить "потрібна, кишенькова братія".
 

МАХ

Active Member
Re: савик шустер и "свобода слова"

lion.ts в Донецке арена обошлась в 300-350 млн. долларов... и не как не 700.. ві что-то путаете...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Так у нас уже Ющенко есть! Носится со своим геноцидом как со списаной торбой!
А Ви носитесь по форумі з аналогічною торбою у вигляді якихось там пам'ятників.
Чому Вам можна, а йому - зась?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Укра

Просто… даже если Власть будить проводить политику идентичную с программой которую пропагагирует здесь Stein, все равно он найдет к чему передраться, будет поливать грязью, будет ставить палки в колеса… потому что такой он человек… какая там страна, какая там нация… сначала «я»… просто им нужна власть… Даже если для того что бы поднять с колен Украину… но только это сделать хотят они, и они будут все делать что бы их кто-то не опередил… им кажется что они сделают лучше… и здесь спорить не нужно… сам такой.. да только я понимаю что это дурость… встряхнусь… и жабу задушу в себе…
МАХ, вибач, але я взагалі ніякої програми у його промовах тут не бачу. Хіба "щоб ви не робили, я буду проти" це програма? Я, наприклад і досі не можу визначити хоч щось за щоб він був. В одному повідомленні пише Росія це добре, у наступному сам сперечається з собою. У одному - УПА добре, у наступному - вони ніхто і звать їх ніяк. Тепер ось заповіді Міхновського притяг і нав'язує, що націоналіст обов'язково і по цей час забов'язан їм усім слідкувати. mangust он послухав і вже теж долучився, ніби то Stein і є той самий Міхновський і перед ним потрібно давати звіт. Провокація тільки все це.
 

МАХ

Active Member
Re: савик шустер и "свобода слова"

Поэтому, пусть кто угодно приходит к власти в этой стране, но не Ющенко и всякие выкидыши СКУН-СА (простите НУ-НСа), вроде Тягныбока, Яйценюка и т.д.[/I][/B]
и БЮТа... Тягнібок не при власти... и небіл прине уже довольно давно.. новая партия, новая программа , новая идеология, новое мировозрени... возможно что-то новое...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: В чем заключается национальная идея Укра

... а про його не традиційну орієнтацію я взагалі мовчу.
Ого, так він виявляється пердераст не лише в переносному значенні цього слова, але й у прямому.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Укра

Кто такой Михновский??? его знают единицы.. а заповеди и вовсе практически никто.... к тому же эти заповеди уже не актуальны...
Міхновський - один з основних ідеологів українського націоналізму. І якщо не актуальні заповіді - то не актуальний і націоналізм.

сначала орете нация.. нация... нация... а потом УПА??? какое УПА??? какие герои??? украинцы боролись за независимость?? ну уже не актуально...
А хіба зараз актуально боротися за незалежність? Чи я відстав від життя і Україна вже знову кимсь окупована?
Герої... Герої існують для того, щоб ними пишатися. Герої мають нести велич. А переможені рідко стають героями. Бо поразка не дуже асоціюється з величчю. Поразками не пишають - пишаються перемогами.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея

Герої? А що вони зробили такого героїчного? Чого досягли?
Хмельницький - продав країну москалям. Шевченко - звичайнісінький зек-поет, просто добре розрекламований. До того ж колаборант, бо хоч і писав про Україну, та жив у москалів за їхні ж гроші. Петлюра, Коновалець... і що вони зробили для країни? Стут - це взагалі навіть не смішно. Бандера, Шухевич - створили купку підпільників, що так і не досягли жодної справжньої перемоги...
Немає. Немає величі, немає гучних перемог, немає справжніх героїв, немає чим по-справжньому пишатись. Все що було - закінчилося ще за часів Київської русі. Відтоді - лише невдахи та анархісти... Або колаборанти, прислужники панів-рабовласників.
Вибачте, але іншими словами "казлы все"? Тобто, якщо сказати словами пана Дмитра: "один козак на мільон гречкосіїв та свинопасів". А хто ж тоді герой, на Вашу думку?
Стоп, а наскільки я зрозумів, то Корчинський про Хмельницького був іншої думки, навіть репрезентував його в проекті про великих українців. не думаю, що б став таке робити, коли б не поважав?
 
Зверху