Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: В чем заключается национальная идея Украины!
Я щось може не зрозумів по карті - ростов,воронеж,курськ,тамбов що включені до Райхскомісаріату Укарїна?
Так Курськ, Тамбов, Воронеж та Саратов - входили до складу Райхскоміссаріату Україна і мали там лишатись. Таврія входила до України лише тимчасово.
Взагалі після окупації Москви планувалося створити Райхскоміссаріат Московія до якого мали б увійти Москва, Ленінград, Тула, Казань, Горький, Уфа, Пермь (включаючи Урал та Західний Сибір) та Кіров. Відповідно з областями. Але Московія так і не була створена, як і Кавказ, а доти всі землі належали до Райхскоміссаріатів Остланд та Україна.
Тож фактично територія України була ще більшою.
Stein'е,
Ось спаравжня карта 41-го року.
А те що ви показували-я не знаю звідки.
У вас не зовсім вірна карта. Скоріш за все просто досить рання.
За время советской "оккупации" в Украине были построены практически все, ныне действующие заводы, производства. Например Запорожсталь и Днепрогэс построены во время так называемого голодомора. За время советской "оккупации" в Украине были построены большинство, ныне действующих школ, дет. садиков, больниц и.т.д. Да и квартиры большинство украинцев на халяву получили от советских "оккупантов". В конце концов после "оккупации" у Украины остался Крым. А что сделали и построили в Украине независимой (кроме развлекательных центров и т.п)? Так наверное все таки какая-то разница с немецкими оккупантами есть.
Ви приводити дані за 70 років радянської окупації. Німецька продовжувалася лише 3, і то під час війни. Багато СРСР в роки війни побудував в Україні? Ви б ще порахували скільки зруйнував.
Крим же, як уже наводили мапи, був у України і до окупації. А також анексована Росією Кубань, подаровані Польщі Холмщина, Лемківщина, Закерзоння і т.д.
Да что вы взъелись на эту советскую власть. Много было хорошего, много плохого. Все очень не однозначно. Считаю, что никакие претензии тут не уместны. Нужно это воспринимать как часть истории и не более того... Нужно жить дальше и жить дружно.
Я, наприклад, не "вз'їдався" ні на кого. Я просто констатую історичні факти та називаю речі своїми іменами. "Сприймаю це як частину історії".