Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.
P.S. Мені абсолютно байдуже які на форумі правила, авторитарні чи демократичні. Просто вони мають дотримуватись. І якщо ви поводите себе авторитарно - то будь-ласка, пропишіть це в правилах. А якщо у вас демократичні правила - то уж будьте ласкаві поводити себе відповідно прописаних правил.
Я знав що ви вкажете на цей пункт. В даному пункті мається на увазі одночасне використання, а не реєстрація нового після бану старого. Такого в Правилах немає. Тому тут і вказується, що один нік баниться на тиждень, а інші - пожиттєво. В даному випадку Серга вже немає, а нік "-=alchemist=-" - самостійний окремий нік. І Правилами не забороняється змінювати свій нік.Цього пункту стосовно створення у випадку бану нових ніків достатьо?:Створення нового ніку, у разі бану попереднього, я саме як корисну мету і розумію. Можна було б вже нік Серг_Т вдруге пожиттєво до бану відправити, якщо додавати до нього усі порушення які він робив з інших ніків.
P.S. Мені абсолютно байдуже які на форумі правила, авторитарні чи демократичні. Просто вони мають дотримуватись. І якщо ви поводите себе авторитарно - то будь-ласка, пропишіть це в правилах. А якщо у вас демократичні правила - то уж будьте ласкаві поводити себе відповідно прописаних правил.