Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Цього пункту стосовно створення у випадку бану нових ніків достатьо?:Створення нового ніку, у разі бану попереднього, я саме як корисну мету і розумію. Можна було б вже нік Серг_Т вдруге пожиттєво до бану відправити, якщо додавати до нього усі порушення які він робив з інших ніків.
Я знав що ви вкажете на цей пункт. В даному пункті мається на увазі одночасне використання, а не реєстрація нового після бану старого. Такого в Правилах немає. Тому тут і вказується, що один нік баниться на тиждень, а інші - пожиттєво. В даному випадку Серга вже немає, а нік "-=alchemist=-" - самостійний окремий нік. І Правилами не забороняється змінювати свій нік.

P.S. Мені абсолютно байдуже які на форумі правила, авторитарні чи демократичні. Просто вони мають дотримуватись. І якщо ви поводите себе авторитарно - то будь-ласка, пропишіть це в правилах. А якщо у вас демократичні правила - то уж будьте ласкаві поводити себе відповідно прописаних правил.
 

hed1n.ru

стебанутый
Тема ВО "Свобода" превратилась в RSS-ленту. Бесплатная реклама на форуме. ИМХО форум и новостная лента не тождественные понятия.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Тема ВО "Свобода" превратилась в RSS-ленту. Бесплатная реклама на форуме. ИМХО форум и новостная лента не тождественные понятия.
Zuzuka, вы поделитесь со мной деньгами? Помнится мне, я интервью Тягныбока выкладывал :D
Не вийшло збити бабла,вирішили тему закрити?
 

blackboy

New Member
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Прошу адміна почистити популярні теми, а краще відправити до бану 3цю найбільш крутих та розумних "несвідомих", за: хохлов, окраіни та шовіністичні випади в сторону України.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Цілком підтримую. Дійшло до того, що ця збірна клоунада погрожує якимись там дідівськими ППШ-ми та обрізами...
 

МАХ

Active Member
А що ж ви хотіли.. це вплив російських ЗМІ… якщо найвище керівництво їхньої любимої країни вдається до погроз типу перенаправити ракети, чи застосувати військові методи , не дивно що й прихильника Путіна починають щось нести про обрізи та танки… правда я так і не зрозумів що ж смішніше звучить, бо окрім погроз на більше просто не здатні…
 

Merime

New Member
1.Підтримую пропозицію "зачистки" тем від словесного сміття і пропоную видалити всі коменти, які не стосуються теми або не несуть ніякої інформації. Бо якщо взятись перечитувати якусь тему, то загрузнеш у перепалках, образах, беззмістовних репліках.
2.Також пропоную жорсткіше ставитись до надто емоційних реплік ,які ображають людину, її переконання, національну гідність, державну символіку та все інше, що передбачено правилами цього форума. І не дивитись на те, "свій" це чи "не свій" за переконаннями. Бо гарячих голів вистачає і в одному таборі і в іншому.
3.Ще одна проблема - це дика безграмотність окремих дописувачів, яким неодноразово вказувалось на це, тим не менше кількість не просто малограмотних (з ким не буває), а кричуще безграмотних постів множиться. Неприємно все це бачити. Щось треба робити.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Вибачайте шановні, зараз з вільним часом трохи напруга, тому трохи запустив.
Більш жорсткіше звичайно можна, і мені чистити меньш буде. Але, ну виховали мене так, не ображати слабих, хворих і несповних розуму.
Відносно грамотності, теж коробить. Але, якщо людина вже доросла, скінчила школу, то сподіватись на те, що її якийсь там форум навчить грамотності, марно. Ну і з одного боку хоча у привилах є пункт відносно знущання над мовою :), але якось рука не підіймається за це карати. До того ж, дивлячись на те як граматично правильно повідомлення написані, можна і якісь висновки робити на скільки розумно те, про що у ньому йдеться. З деяких і посміятися можна не гірше ніж розділ гумору читавши.
 

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Герои УПА

Кстати, КОСТа, будь любезен обратить внимание на текст МАХа. Помимо оскорблений присутствуют слова запрещенные правилами. Кстати не впервой. Где бан или хоть бы предупреждение?
 
Зверху