Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Stein, це ж, здається, Ви за сильну владу? Так в чому проблема? Черговий нік Серга я до бану відправляю лише переконавшись на всі 100% що це він. Чи мені кожного разу потрібно благати його поважати інших, доки він черговий раз не сяде на голову знову не почне тут мати писати? Так я і так довго терпів. Що було останнею краплей можна подивитись у моєму профілі у розмові, я там процитував.
А Хедіну звісно є на що ображатись, я його "дістав" тим що видаляю ті образи на адресу моєї країни, яки він або сам пише, або з інета витягує. Можу лише додати що це вже взаємно. І у опитуванні там за пункт "більш суворіше ставитись до авторів антіукраїнських повідомлень" більш всього людей проголосувало.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Stein хіба ж не так само Геть Усіх збирається боротися проти неугодних? Чому ж ви зараз так обурюєтесь? Чи ви думаєте що для Корчинського ви свій і вас це не будить обходити?
От коли я буду боротися проти неугодних - тоді будемо говорити про мене.

Я не ципляюсь на відміну від декого, до тих ще модераторів котрі вже тисячу раз банили і нікому до того діла не було… а зараз на тисячу перший всі борці за справедливість проснулися,
Коли банять за діло і на певний час - це одне, а коли без жодних пояснень і порушень (так, модератору захотілося, чи суб'єкт не сподобався) і довічно - зовсім інше.

Stein, не тих союзників обираєте, не тих... (c)
Питання не в союзниках, питання в ворогах.

Stein, це ж, здається, Ви за сильну владу? Так в чому проблема?
Проблема в тому, що ми зараз живемо за демократичної системи яка декларує певні права та норми. І навіть якщо ми боримося проти неї, то це не означає що ми не маємо права користуватися наданими нам зараз правами. От коли система зміниться, тоді і можна буде говорити про "сильні владу". Бо не маючи переваг нової системи - безглуздо терпіти її вади.

Черговий нік Серга я до бану відправляю лише переконавшись на всі 100% що це він.
Якщо хтось буде як дві краплі води схожий на Гітлера - то чи означає це, що його треба одразу повісити як "нацистського злочинця"? Якщо у нього паспорт на ім'я Васі Пупкіна - то і для закону він Вася Пупкін не залежно від того на кого він там "схожий" і кому там що "здається".

Чи мені кожного разу потрібно благати його поважати інших, доки він черговий раз не сяде на голову знову не почне тут мати писати? Так я і так довго терпів. Що було останнею краплей можна подивитись у моєму профілі у розмові, я там процитував.
А чому одних за мати банять на три дні, а інших (які вам особисто не подобаються) - довічно? Чи правила не одні для всіх?
Ще раз повторюю: банити треба конкретний нік за конкретні дії. А ви зараз займаєтесь "полюванням на відьом", що є зловживання службовим становищем в особистих інтересах. За таке на нормальних форумах модераторів довічно банять.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Stein, наполегливо пропоную все ж таки переглянути тему "Бани" і вивчити предмет діскусії більш досконало. До довічного бану Серга було відправлено далеко не з першого разу.
Serg_aka_m0rPh, бан, по первому разу на 3 дня, за ругань в разделе "Политика".
Serg_T і lyolia отримують по 3 доби за лайку у розділі Політика. Поважайте один одного або зовсім нічого не пишить. Іншим читати вашу лайку неприємно.
Serg_T нагороджується баном на тиждень за образу іншого користувача та ігнорування попереджень модератора
Serg_T за повідомлення у розділі "Політика" з матими і погрозами, враховуючи рецедів, отримує 3 місяця бану.
ЗІ: Serg_, як мультінік тої ж особи відправляється у довічний бан.
Serg_, як ще один клон Serg_T, та враховуючи подальше порушення правил, відправляється у довічний бан.
Serg_aka_m0rPh, як ще один клон Serg_T, відправляється у довічний бан.
[GEKTOR] - 3 доби за заклики до насильства
[GEKTOR] - довічний бан, як ще один мультінік Serg_T, фашистськи і расистськи вислови і пропоганду, заклики до насильства і образи на адресу інших користувачив.
n\a - довічний бан, як ще один мультінік Serg_T.
B3RTO4HIK - має тиждень бану за мати у ПП іншому користувачу ( пп. 1.23 ), лайку і створення флейму у розділі Політика.
Черговий мультінік [NAME] власника Серг_Т відправляєтьеться у довічний бан.
Azzaro_Chrome, carmen, dds, F@N, FEOFAN, G_Clooney, Ireen, kravulja, Lacoste, lena-kru, marDuk, nokja, Pan sonic, Serg_T, Зверюга, ЮлЬ_кО, [Zver] - бан на 3 дня за флуд в Моих фотографиях.
B3RTO4HIK, як мультінік Serg_T відправляється у довічний бан.
KOCTa;1025343[B сказав(ла):
Serg_T [/B]- відправляється у відпочинок на 2 тиждні за постійни оффтопи і провокування флуйму, перекручення назв народів у роділі "Політика", стійке ігнорування попереджень.
Randomize - довічний бан, як черговий мультінік Serg_T, повторні мати у розділі Політика і постійний оффтоп по темам.
І ось коли вже Серг отримав довічний бан:
Serg_T - нагадав, що цей нік вже вийшов з двомісячного бану, тому за безліч порушень відправляється у довічний бан, як будуть відправлятись без зайвих роздумів і наступні мультініки.
r2k2 - як мультінік Serg_T у довічний бан, як і обіцяв:
Rnd - як мультінік Serg_T у довічний бан, як і обіцяв:
m0rp4 приєднується до інших ніків Serg_T за чергову лайку у тому ж стілі у розділі Політика.
черговий нік від Serg_T -=alchemist=- відправляється до довічного бану.
І слів "схожий" і "здається" я не вживав. Я написав, "лише переконавшись на 100%" що це він. Окремо власник ніка "-=alchemist=-" мені "здався" дуже схожим на Серга після 10 повідомлень на 10-й день після реєстрації після бану попереднього ніку. Про що я у темі "Офтопіки" і сказав: . Після цього він зареєстрував ще один нік і почав у цьому розділі писати з нього. І після бану того ніку, знову почав писати з ніку -=alchemist=-.
Stein, мені неоднарозово тут дорікали, що я недостатньо жорсткий по відношенню до порушників. Можливо. Але я просто кожного разу сподіваюсь, що людина не безнадійна і якось здатна виправитись. І у багатьох випадках це себе виправдовує. Але нажаль не у всіх. Тому, коли людина починає сідати на голову її доводиться більш радикальними засобами позбавлятись.
І ще, хочу додати відносно "полювання" на відьом. Це якраз по часті "Геть усіх" і прихильників Корчинського. З Сергом у мене ідеологічних розбіжностей набагато меньш ніж, наприклад з Хедіном. Але коли людина починає тут, не просто з неповагою до інших ставитись, а ще й мати і образи на адресу тих, хто посмів йому заперечувати писати, то йому тут не місце, незалежно від його уподобань.
ЗІ: на яких це "нормальних" форумах таке?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

І слів "схожий" і "здається" я не вживав. Я написав, "лише переконавшись на 100%" що це він.
Ну так ви можете завтра "переконатися" в тому, що я, наприклад, мульт того самого Серга, чи Хедін, чи ще хтось...
Під подібні "переконання" і "мультів" можна підписати кого завгодно і банити довічно нічого навіть не пояснюючи.
З Сергом у мене ідеологічних розбіжностей набагато меньш ніж, наприклад з Хедіном.
Мені абсолютно байдуже що там накоїв Серг - його ви забанили, може й правильно, я тут не берусь судити, мене тоді тут не було. Але от поясніть мені будь-ласка: за що забанили "-=alchemist=-"? Що конкретно зробив даний нік такого, за що заробив довічний бан. Не будемо вже розглядати той десяток інших, якив ви так само без пояснень (а значить безпідставно) відправили до бану. Тільки давайте конкретно по ніку, без ефимерної прив'язки до якихось там "мультів".
І після бану того ніку, знову почав писати з ніку -=alchemist=-.
А ви особисто бачили хто за клавіатурою сидів? Всі ваші докази грунтуються лише на здогадках. Жодних фактів - лише ваше особисте суб'єктивне сприйняття.
Stein, мені неоднарозово тут дорікали, що я недостатньо жорсткий по відношенню до порушників. Можливо.
Питання не про порушників, а про безпідставні бани людей, що під даними ніками не порушили достатньо для подібних мір.
І ще, хочу додати відносно "полювання" на відьом. Це якраз по часті "Геть усіх" і прихильників Корчинського.
А це вже, шановний, перехід на особистості. За що інших ви теж до бану відправляєте.
ЗІ: на яких це "нормальних" форумах таке?
Ру-Боард, Трізна, Райберт, Домівка, наприклад...
 

МАХ

Active Member
Бредни бабы базарной…. Stein вы же вроде бы парень/мужчина.. ведите себя подобающе… Вам по-моему уже объяснили внятно, что к чему! Если не дошло ваши проблемы… Какое вы имеете отношение к Серг? Вы его адвокат? Или вы борец за справедливость и права людей? Тогда непонятно одно как вы можете поддерживать «Геть Усих»… И здесь же… о демократии я уже писал.. ну нечего ее везде тулить, у вас от всего есть отмазка или причина – демократия… Но самое главное то что когда вас коснулось ущемления в правах, вы подняли вони столько... зато яро агитируете за Геть Усих - ущемления в тег же правах, только всех граждан… забавно вы думаете это вас не коснется? Глупо… ведь если бы умнее были, знали бы что та идеология которою продвигает Корчинский, предполагает в первую очередь убрать/дискредитировать не только оппонентов, но и тех союзников которые пришли к власти, те которые надеются получить лакомый кусочек рассчитывая на чувство долга, что есть ошибочным… вы глубоко ошибаетесь… но переспорить вас невозможно… почему? Я уже ответил в теме оффтоп…
Извините если кого-то обидел… надоело читать…
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Вам по-моему уже объяснили внятно, что к чему! Если не дошло ваши проблемы…
Шановний, я, здається, не з вами розмовляю, а з модераторами. Чи ви уповноважені виступати від їх імені?
Какое вы имеете отношение к Серг? Вы его адвокат?
До чого тут Серг? Ви мої повідомлення читаєте? Здається що ні. Мені байдуже до якогось там Серга, мене цікавлять безпідставні, необгрунтовані бани користувачів.
Но самое главное то что когда вас коснулось ущемления в правах, вы подняли вони столько... зато яро агитируете за Геть Усих - ущемления в тег же правах, только всех граждан…
Не маючи переваг нової системи - безглуздо терпіти її вади. А маючи вади старої - гріх не скористатися її перевагами. Я це вже писав, а ви знов за своє. Скільки вам треба ще повторити?
но переспорить вас невозможно… почему? Я уже ответил в теме оффтоп…
Для того, щоб грамотно весту суперечку, вам, для початку, треба трошки повчитися. Навчіться гарних манер, ви ж цивілізована людина, тут не ринок, тут форум, навчіться спілкуватись. Навчіться контролювати себе, навчіться програвати. З вами ж неможливо сперечатися. Щойно ви розумієте що програєте суперечку - одразу починається психоз, нападки на опонента, закидаєтесь образами. Це не робить вам честі. Суперечка - це боротьба аргументів, а не емоцій. А якщо ваші аргументи мляві, якщо ви не спроможні обгрунтовано відстояти свою точку зору, знайти гідні контраргументи на на випади опонента - не починайте сперечатись. А якщо вже й програли - навчіться гідно це сприймати. Бажаю успіхів.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Stein, ну раз Ви такий вболівальник за справедлівість, давайте уявимо що Ви модератор цього розділу. З'являється тут такий користувач з ніком Вася_Д починає всіх вчити, а на тих хто щось робить не так, як йому уявляється правильно, лаятись, та ще й матами. Ви його до бану відправите відразу? Уявимо до бану Ви його відправили, наприклад на тиждень, а наступного дня з'являється новий користувач з ніком Вася_ який так само поводиться, як і Вася_Д і у Вас не виникає сумнівів, що це та сама людина, що і під ніком Вася_Д була. Ви будете чекати, доки він когось там матами обкладе, чи відразу до довічного бану, як мультінік тої ж самої людини відправте? Ну уявимо Ви його спитаєте для початку, сподіваючись що той, як порядна людина, зізнається. Але він, звісно, скаже, що нічого не знає і до Васі_Д ніякого відношення не має. Ну Ви по першому разу дочекаєтесь, доки він таки свій бан чесно заробе, і відправляєте його. А наступного дня з'являється новий нік Пурга_ака_Вася і повторюється те ж саме. І так разів 10. Як Ви далі будете робити, при появі нового ніку, і маючи 100% впевненість що це та ж сама людина, тільки уникає відповідальності, ховаючись за черговим ніком? От дайте відповідь і можемо цю розмову закінчити.
 

МАХ

Active Member
Stein/....Очередной словесный понос… Я в отличии от вас здесь спорить не с кем не собираюсь… вообще-то я здесь общаюсь для того что бы узнать что-то новое, и высказать свое мнения… Вы же спорите что бы переспорить… смешно… но если вы несете бред, а человек вам доказывает вашу не правоту и в конце концов ему надоедает вести полемику с человеком на бронепоезде…и вы считаете это победой? Мне вас жаль… Вам нужно спустится на землю… а лучше под подъезд, там бы среди одуванчиков вы били бы победителем… касательно бана подайте в Гаазький суд:lol:…
Не пойму зачем комментарий разбивать по частям? Вы сразу все не в силах воспринять?... надоело читать ваш бред, по поводу и без повода… вот и ответил!
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Stein, ну раз Ви такий вболівальник за справедлівість, давайте уявимо що Ви модератор цього розділу.
Я був модератором і чудово знаю що це таке. З точки зору модератора я вас чудово розумію.
АЛЕ.
Є така річ як "Правила форуму". Коли я був модератором - у нас був один чудовий пункт: "Модератори наділені всією повнотою влади для виконання своїх повноважень. Рішення модераторів є остаточними та беззаперечними. Дії модераторів не обговорюються і не можуть бути оскаржені чи поставлені під сумнів. Жодні скарги на дії модераторів будуть розцінені Адміністрацією як порушення Правил і порушники будуть позбавлені можливості доступу до Форуму." Якби подібний пункт був тут в Правилах - я б не сказав вам ані слова.
Проте, нічого подібного я тут не спостерігаю. Натомість маємо:
"5.3. Модератор конференции должен соблюдать корректность и беспристрастность по отношению ко всем ее участникам и использовать полномочия модератора только в случаях непосредственного нарушения Правил форума. Вступление в перебранку с любым из участников конференции со стороны модератора недопустимо."
Ось саме це "непосредственное нарушение Правил форума" у випадку, наприклад, "-=alchemist=-" я від вас і хочу почути. А також цікаво було б почути пункт правил, за яким ви баните "мультів". Якщо, звісно, ви можете дати відповідь мені на ці питання.
От дайте відповідь і можемо цю розмову закінчити.
Якщо ви хотіли знати, як я вчинив би на вашому місці, я скажу. За наявності повноважень та присутності в правилах наведеного мною пункту - я вчинив би навіть жорсткіше. Але за повноважень модератора, що мають місце на цьому форумі - я б не зміг собі цього дозволити.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Цього пункту стосовно створення у випадку бану нових ніків достатьо?:
2.5.2. В случае использования нескольких ников одним лицом в корыстных целях (например голосования в опросах) один ник будет баниться на срок от недели до месяца, а остальные пожизненно, без права создания новых.
Створення нового ніку, у разі бану попереднього, я саме як корисну мету і розумію. Можна було б вже нік Серг_Т вдруге пожиттєво до бану відправити, якщо додавати до нього усі порушення які він робив з інших ніків.
Ваша відповідь цілком у дусі того, хто заради того щоб комусь доказати щось ( у данному випадку, я так розумію, неправильність неавторітарних правил ), готові багато чим пожертвувати. Чим гірше тим краще. Навить доходячи до маразму.
Сподіваюсь на цьому і скінчимо цю розмову, бо повторюватись якось бажання нема. Я все сказав.
 
Зверху