Російська Федерація

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Російська Федерація

Якщо для вас платити "нормально" це 1 тис.долярів, то це омріяна сума не для всіх. А тим, хто в долі і дійсно платять добре, але це точно не прості робітникиі і не тисяча.
Я от одного не пойму чего вы так не любите Россию? Вы наверное спите и видите как Россия беднеет распадается и вообще исчезает с лица земли?
А когда начинаешь говорить что у них всё нормально то вас это сильно задевает...почему?:?

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Російська Федерація

а за що мені любити її?

mangust

патріот

А за что нет? Там живут такие же люди как и мы с похожей судьбой... так за что не любить?
А вони нас люблять?Принаймі хоч поважають? За останніми соцопитаннями 60% росіян негативно ставляться до українців (соцопитання проводилось рос. соціалогічними службами)

Modd

Очень Важная персона

А вони нас люблять?Принаймі хоч поважають? За останніми соцопитаннями 60% росіян негативно ставляться до українців (соцопитання проводилось рос. соціалогічними службами)
А почему не любят не проводили опрос?

Pan sonic

_____A_____
А кроме них Березовский, ЛУКОЙЛ. Кто покупает футболистов по 1 мил?
если имелось ввиду 1 млн - то это цена за очень слабенького футболиста. если 1млрд, то такой цены нет на футболистов.
если сравнивать с Эмиратами, то российские олигархи, как и наши, просто смеются над народом, "поедая" все богатства. но кто на самом деле заказывает музыку знают только где нибудь в ГРУ.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Російська Федерація

я не зобов"язана любити нічого і нікого. але я люблю свою країну за її мову, традиції, звичаї, людей, гостинність, туристичні можливості, Карпати, обожнюю Львів /з нетерпінням чекаю поїздки туди/, Кам"янець-Подільський, Коломию, Києві ще багато міст та рис. а подорожі Росією для мене малопривабливі, починаючи із "тимчасової реєстрації" в столиці/ ніде в світі такого немає, так вирішили виокремитись фіксацією. через яку всі країни пальцем у скроні крутять. про стан за горами взагалі не варто говорити. не те що газу, світла немає і першонеобхідних зручностей. доречі наш Крим теж цим славиться /через те я туди не їжжу років 10/, перейняв традицію. так що як бачимо навіть для туризму країна малопристосована, не те, що для життя!

Modd

Очень Важная персона

Невже незрозуміло.Політика пана Путіна,де навколо одні вороги і всіх в сортірах треба мочити.
А вы не думали что Украина своими действиями сама виновата в том что её не любят соседи?

Modd

Очень Важная персона

я не зобов"язана любити нічого і нікого. але я люблю свою країну за її мову, традиції, звичаї, людей, гостинність, туристичні можливості, Карпати, обожнюю Львів /з нетерпінням чекаю поїздки туди/, Кам"янець-Подільський, Коломию, Києві ще багато міст та рис. а подорожі Росією для мене малопривабливі, починаючи із "тимчасової реєстрації" в столиці/ ніде в світі такого немає, так вирішили виокремитись фіксацією. через яку всі країни пальцем у скроні крутять. про стан за горами взагалі не варто говорити. не те що газу, світла немає і першонеобхідних зручностей. доречі наш Крим теж цим славиться /через те я туди не їжжу років 10/, перейняв традицію. так що як бачимо навіть для туризму країна малопристосована, не те, що для життя!
Так Крым это же Украина вы что не поддерживаете власного виробника?
Так же товарищь Тягныбок завещал: " Купуй Українське"

Зверху