Відповідь: Комунізм: за і проти.
Підриви будинків здійснюють чеченці. А війна росіян проти чеченців - не є антинародною щодо самих росіян.
І якщо для вас власне життя важливіше за долю країни, нації. Якщо ви не здатні віддати свого на їх захист... невже ви після цього вважаєте себе справжнім патріотом? І якою ж нікчемністю тоді є для вас та країна, якщо вона не вартує навіть свого, маленького, життя?
а чеченці не громадяни Росія себто не росіяни?
а я не хочу випереджати події і віддавати своїх дітей кудись. тим більше дітей, яких можна було б віддати в армію, у мене ще нема. максимум, куди можу віддати - дитячий садочок! поки нічого не чула про угрупування озброєних малят. :lol:
А нам є що йому протиставити? І чому б нам не вважати його своїм? На той час ми були у складі тої держави. Абсолютна більшість наших пращурів воювали в його армії і за ту країну. Наш народ заплатив надто високу ціну за ту Перемогу. І невже тепер ми отак просто відмовимося від неї? Невже ми здатні отак просто наплювати на наших дідів і прадідів, шо не повернулися з боїв, що віддавали свої життя за свою країну, за Батьківщину, за нас, за наше майбутнє?
чеканутся... :?
катував наш народ, а потім народ зробить його героєм своїм. український народ мудріше за таке рішення і на нього не вплине політика вибілювання сталіна, яка зараз активно нарощує оберти у Росії. якщо у вас виникають такі думки, то краще хай вони там і сидять, де виникають, не вилізають ні з клавіатури, тим більше не з язика злітають з язика.
вам мабуть не відомо, що сталін співпрацював із гітлером, а потім щось не поділив, а розплатився народ своїми одиницями. сам вождь стирчав у маєтках і спав спокійно, щоправда тиждень після початку війни мовчав, а потім попустило. сидів у своїх численних маєтках під містами та дачах. "каждый мнит себя стратегом видя бой со стороны" - саме так він себе і вів. а зараз можна йому причепити перемогу. ви ж самі сказали. бойові дії велись на території України. то ж до чого тут сталін? він у окопі сидів чи у бойовому літаку? максимум на чому він сидів - колекційних стільчиках та палив свій атрибут
"Нехай ненавидять, головне щоб боялись".(с)
Краще бути мавпою з гранатою, аніж шимпанзе з ганчіркою.
ви праві. обидвома словосполученнями називають північного сусіда!
якщо воно вже зведено, то яких дозволів воно ще потребує?
дозволу, щоб знести.
Громада? Чи Свобода за громаду?
Якщо дійсно громада - то нехай звертаються до мерії і вирішують. А заяви Свободи тоді - прото демагогія і спроби приписати до своїх здобутків те, що ними не є.
от саме з ініціативи громади Свобода підхопила цю ідею і разом із громадою були присутня на слуханнях та обговореннях питання пам"яток режиму. де значна частина висловилась за знесення.
ви заздрите Свободі у тому, що вона набирає обертів.