ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: ВО "Свобода"

"Вважати" можна багато чого, але то не значить що воно відповідатиме істині. На скільки мені відомо, УПЦ КП (на відміну від УПЦ МП), нажаль, не є канонізованою. Можливо я помиляюся? Якщо так то виправте мене.
По перше, не "канонізованою" (причисленою до лику святих), а "канонічною". Це два різних терміни.
По-друге, можете пошукати в цьому розділі дописи про те, як Московія в свій час так само висвятила свого патріарха, якого 141 (!) рік не визнавав Константинополь, про те, як українська церква була просто "куплена" шляхом давання хабара в 200 червінців та 120 соболиних шкірок патріарху Діонісію, як потім саме цей факт був визнаний неканонічним Константинополем тощо...
По-третє, (і саме це я хотів почути від Вас) коли УПЦ КП не канонічна, то чому один з лідерів вашої "контори" (вибачте за таку назву, але я не знаю що таке "Проти всіх" - партія, рух, громадське об'єднання, організація чи щось інше) Корчинський, перебуваючи в свій час в УНА співпрацював досить таки активно з "неканонічними", як то: УНСО охороняла процесію поховання Патріарха УПЦ КП Володимира (Романюка), доклала всіх зусиль, щоби не пропустити в Софію Алєксія ІІ (він таки пройшов до собору, але з "чорного ходу", а не як власник, що приїхав до себе на дачу) тощо?

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: ВО "Свобода"

1. пройшов не він, а сила Свобода. і не у міськраду, а обл раду.
2. знятись із виборів усіми можливими шляхами, щоб уникнути ганьби.
Вот если такая сила дорвется до власти - действительно будет позор. У нас и так роскол в стране, а эти уникумы еще усугубляют, провоцируя сепаратистские настроения в Крыму. Это ж ума нужно, чтобы в Крыму заявить, что "всі москалі мають валити в Росію". А не страшно, что эти "москали" воспримут как призыв и "повалят" в Россию вместе с Крымом??

Zuzuka

прагну...

lion.ts, це не більше, ніж ваша фантазія!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

По перше, не "канонізованою" (причисленою до лику святих), а "канонічною". Це два різних терміни.
Вибачте, значить не канонічною. Ви таки це визнаєте, чи не так?
По-друге, можете пошукати в цьому розділі дописи про те, як Московія в свій час так само висвятила свого патріарха, якого 141 (!) рік не визнавав Константинополь, про те, як українська церква була просто "куплена" шляхом давання хабара в 200 червінців та 120 соболиних шкірок патріарху Діонісію, як потім саме цей факт був визнаний неканонічним Константинополем тощо..
Давайте не будемо казати про те, що було. Зараз має бульше значення те, що є. Колись в Києві і християнства не було, то нам що тепер, всім Перуну молитися?
По-третє, (і саме це я хотів почути від Вас) коли УПЦ КП не канонічна, то чому один з лідерів вашої "контори" (вибачте за таку назву, але я не знаю що таке "Проти всіх" - партія, рух, громадське об'єднання, організація чи щось інше) Корчинський, перебуваючи в свій час в УНА...
Він вже давно не перебуває в УНА.

Вот если такая сила дорвется до власти - действительно будет позор. У нас и так роскол в стране, а эти уникумы еще усугубляют, провоцируя сепаратистские настроения в Крыму. Это ж ума нужно, чтобы в Крыму заявить, что "всі москалі мають валити в Росію". А не страшно, что эти "москали" воспримут как призыв и "повалят" в Россию вместе с Крымом??
Шановний, їм марно пояснювати, судячи з заяв керівництва Свободи вони просто не взмозі цього зрозуміти...

lion.ts

[deleted]

lion.ts, це не більше, ніж ваша фантазія!
Вам стоит иногда проверять информацию. К сожалению, не помню число, за которое была та программа "Шустер live". Так вот, "мою фантазию" обсуждали в прямом эфире более, чем 1,5 часа. Это освещал, кстати, Мустафа Наен. И этот индивидуум присутствовал в картинке. И, кстати, это весьма старый мужичек...
И если сразу звучали отмазки, что он этого не говорил (уточню: это был не сам Тягныбок, а один из первых номеров в облсовете от его партии), то затем уже сам Тягныбок сказал, цитирую:

"Я не бачу нічого плохого в словах москалі і жиди. Це історично українські слова...." бла-бла-бла. Я не считаю адекватным человека, который унижает в программе сразу 2 нации. Если мы хотим, чтобы к украинцам в России нормально относились, так какого ж фига мы сами унижаем их????

Это политическая сила, которая ставит нацистские задачи, подменяя их национализмом. Так вот, чем больше таких сил - тем больше этих уродов, которые убивают черных, калечат армян, грузинов только из-за того, что они не такие как мы. Не хотелось бы, чтобы этих уродов представляли еще и в ВРУ. По поводу слова "уроды" - по другому этих нацистов не назовешь

Zuzuka

прагну...

у польському немає жодного іншого слова для назви еврея, окрім вами названого. це факт.
а ви знаєте, як називались солдати Московії? то поцікавтесь.
тоді подібних питань у вас виникать не буде.

а те, що колективні фантазії виникають - немає нічого дивного. їсте і палите щось 1 на всіх!

lion.ts

[deleted]

у польському немає жодного іншого слова для назви еврея, окрім вами названого. це факт.
а ви знаєте, як називались солдати Московії? то поцікавтесь.
тоді подібних питань у вас виникать не буде.

а те, що колективні фантазії виникають - немає нічого дивного. їсте і палите щось 1 на всіх!
Хм... А мы в Польше живем??? На сколько я понимаю - в Украине. А вот как раз в украинском языке не разу не встречал литературного слова "жид". Кого мы обманываем??? И зачем??? Ну конечно, мазы типа "на филипинском оно звучит похоже можно придумать всегда.
Теперь по поводу солдатов "Московії". Ну-ну, а Вы знаете, как назывались жители так званой Малороссии??? Вы хотите, чтобы Вас называли Малоросской?? Я бы не хотел такого отношения к себе. Историю не вмешуйте - темнокожих американских раньше называли "неграми", что означает "раб". А сейчас пойдите скажите так хоть одному - получите повестку:)

А то, что называют "нацизмом", а политику так называемой "Свободы" по другому не назовешь - привела ко 2-й мировой.
- вот эта тема частично отображает сущность организации, именуемой себя "УНП - Свобода"

Останнє редагування:

Zuzuka

прагну...

ніколи не чула про "УНП Свобода". нова організація? хто кервник? історію?

різницю між нацизмом і націоналізмом вже обсмоктували. нічого нового ви не сказали.

lion.ts

[deleted]

ніколи не чула про "УНП Свобода". нова організація? хто кервник? історію?

різницю між нацизмом і націоналізмом вже обсмоктували. нічого нового ви не сказали.
Очень остроумно пенять на пунктуацию. Ну забыл я тире поставить между УНП и Свободой. А если не слышали про такую коалицию, то вот вам:

УНП предлагает ВО "Свобода" создать коалицию

Меморандум о создании коалиции в Тернопольском областном совете предложила подписать Украинская народная партия Всеукраинскому объединению «Свобода».

Об этом УНИАН сообщили в пресс-службе УНП.

«Мандатов «Свободы» и УНП достаточно, чтобы сформировать действенное большинство в высшем представительском органе Тернопольской области», - подчеркнул заместитель председателя областной УНП, депутат облсовета Евгений РИЙ. Он сообщил, что «УНП предложила «Свободе» сесть за стол переговоров и совместно создать профессиональную команду из людей, которые уже доказали своими делами способность работать в интересах жителей области».

Как сообщал УНИАН, 15 марта состоялись внеочередные выборы в Тернопольский облсовет. По данным ТИК, в новоизбранном облсовете ВО “Свобода” получила 50 мандатов, партия “Единый центр” – 20, Партия регионов – 14, БЮТ – 12, Блок УНП – 11, партия “Народный Союз Наша Украина” – 8, Блок Литвина – 5.
Предполагаю, что эти партии скоро просто сольются.

Дальше доказывать ничего не буду, в принципе, солидарен с этой позицией:

Шановний, їм марно пояснювати, судячи з заяв керівництва Свободи вони просто не взмозі цього зрозуміти...

Zuzuka

прагну...

Ситуативно зливатись Свобода не збирається із жодною партією.

Зверху