hed1n.ru
стебанутый
Раз спрашиваю, значит есть разница для меня.А яка різниця?
Раз спрашиваю, значит есть разница для меня.А яка різниця?
Будь-ласка. 01.21 3ї частини.а конкретніі секунди із відео, де свободівець закликав до війни? від вас ніякої конкретики.
Шановна, перестаньте прискіпуватися до кожного слова. З вашою позицією можна сказати: "У вас є документи корупції з боку пані Тимошенко, Ющенко, Януковича? У вас є документи, фото, відео корупції патій у ВРУ? Ні? Ну то значить всі вони білі і пухнасті, а ви брешете." Фото і відео, а такоє відбитки пальців у вас вимагатимуть слідчі. Ми не в міліції. Тож перестаньте блюзнірствувати. Якщо у мене, чи у вас, чи у будь-кого з людей немає достатнього для суду компромату для визнання корупційними дій влади, то невже це означає що влада у нас чесна і прозора? Ви вірите що Тимошенко діє на благо народу? Ви вірити, що "ці руки нічого не крали"?так сама, як і звинуватити вам свободу ні в чому, тому ви постійно закидаєте якісь гіпотетичні крадіжки і обіцянки. ви ж звикли так жити, що всі брешуть + невиконуєть обіцянки.
Помісна церква це політичний проект. Такий самий, як колись була уніатська церква. Вона створена не з віри, а з міркувань політичних.якщо ви не знаєте, що таке поміссна цервка - ваші проблеми. також не буду вам нав"язувати релігійні погляди і власні бачення. не в моїх принципах.
Была только одна христианская церковь, созданная верой: православная католическая церковь. Политика началась сразу же после ее разделения.Є лише два напрямки Християнства, що були створені вірою: православ'я та католицизм. Все інше - політика, в них немає віри.
мне достаточно видео с воплями ТягнибокаЯк "Свобода" "обгадила " Росію?
Чи можливо ви перший раз чуєте про захоплення українського човна ПС РФ?
ох ви і викручуєте ситуації. плутаєте заклики своїх вождів із свободівськими промовами. саме геть усих пропонує усунути владу незаконним шляхом. Свобода чекає законних виборів.Будь-ласка. 01.21 3ї частини.
до чого тут Хостікоєв? він член Свободи? ні. а партійний статут не забороняє спілкуватись, діяти із представниками інших партій у політичній сфері. якщо у мене на роботі є представникі БЮТу, то мені із роботи підти? та ні. всі люди і повинні вживатись у світі, хоч він і тісний, ми не у резервації чи таборі народів.Шановна, перестаньте прискіпуватися до кожного слова. З вашою позицією можна сказати: "У вас є документи корупції з боку пані Тимошенко, Ющенко, Януковича? У вас є документи, фото, відео корупції патій у ВРУ? Ні? Ну то значить всі вони білі і пухнасті, а ви брешете." Фото і відео, а такоє відбитки пальців у вас вимагатимуть слідчі. Ми не в міліції. Тож перестаньте блюзнірствувати. Якщо у мене, чи у вас, чи у будь-кого з людей немає достатнього для суду компромату для визнання корупційними дій влади, то невже це означає що влада у нас чесна і прозора? Ви вірите що Тимошенко діє на благо народу? Ви вірити, що "ці руки нічого не крали"?
Натомість є прості питання, на які "не чисті на руку" ділки просто не мають відповіді.
Чому Свобода досі не оприлюднила джерела фінансування виборів у Тернополі? Чому Тягнибок, будучи двічі депутатом ВРУ не оприлюднив фактів корупції, що там чиняться? У відповідь лунають лише обіцянки "ми оприлюднимо", "він нічого не знав" і т.п. Що ще раз доводить причетність Свободи до схем влади.
Доречі, компаньйон пана Бенюка, що знаходиться в першій п'ятірці списку Свободи, пан Хостікоєв, балатувався до Київради у першій п'ятірці БЮТу
You must be registered for see links
Якщо Свобода така дійсно нова і контрсистемна сила що прагне змін і не має відношення до влади, то чому бізнесструктури Бенюка-Хостікоєва фінансують і її і БЮТ?
нагадую: ми живем у 21 столітті і церква відділена від влади, тому політичним проектом бути не може. церква має важілі впливу, але не глобальні, і ті, які народ їсть. нічого немає поганого у тому, щоб об"єднувати народ навколо духовністі.Помісна церква це політичний проект. Такий самий, як колись була уніатська церква. Вона створена не з віри, а з міркувань політичних.
Є лише два напрямки Християнства, що були створені вірою: православ'я та католицизм. Все інше - політика, в них немає віри. Хто вірить в Бога - той іде в церкву аби молитися, а хто лише прикидається - той читає таблички патріархатів і намагається вигадати "щось помісне".
В церкві немає партій, а якщо й є, то то вже не церква.