ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Zuzuka

прагну...
я вже писала. не набридло переливати з пустого у порожнє? читайте програми і порівнюйте.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"

Тобто чіткої конкретної відповіді на мої питання у вас немає? Все ясно, значить я таки був правий, дякую за увагу.

Zuzuka

прагну...
я вам відповіла. читайте уважно.
цілих 50 меседжів 1 й те саме.

Zuzuka

прагну...
сайт КУН. як знайдете повну однаковість програм - прошу. але цього не станеться, бо нема. фініш. не задавайте однакових запитань, на які є відповіді раніше. прочитайте всю тему.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

сайт КУН. як знайдете повну однаковість програм - прошу. але цього не станеться, бо нема. фініш. не задавайте однакових запитань, на які є відповіді раніше. прочитайте всю тему.
Ви або не читаєте те, що я пишу, абе не розумієте що написано.
Я Вам вкотре вже задав одне і те саме питання, а Ви вкотре уходите від відповіді на нього і переводите тему в інше русло.

Zuzuka

прагну...
ви не наводите цитат із програм різних, тому вважаю подальшу балаканину у цій площині зайвою.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

ви не наводите цитат із програм різних, тому вважаю подальшу балаканину у цій площині зайвою.
Я Вам вже відповідав, читайте уважно:

Тобто чіткої конкретної відповіді на мої питання у вас немає? Все ясно, значить я таки був правий, дякую за увагу.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ВО "Свобода"

Zuzuka, ви як прихильник ВО Свобода, не могли б назвати звідки фінансується діяльність партії?
голова партії каже, що фінанси ідуть від членів партії, прихильників, закордонних українців. ніякі олігархи організацію не фінансують.

Зверху