ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

вже набридло повторювати. тут викладена ідеологія ВО Свободи. її всі бачуть, хто вміє читати. чим там займається інша партія невідомо читачам теми. тому прошу, потезово порівнюйте. а не назвами партій, програм тощо. по змісту прошу.
Ви пропонуєте зараз побуквено порівнювати одну демагогію з іншою?
Я вам задав питання по суті. Ви не віповіли.
Що відрізняє Свободу від ПР? Ідейність першої. А що відрізняє Свободу від КУНу? Ідеї ті самі. Герої ті самі. Апостоли ті самі. В чому ж різниця?

Zuzuka

прагну...
Свобода це сила ідеологічна і відома на всю Україну, про КУН більшість не чула і не бачила. Свобода виступає за повну законну люстрацію, заборону комуністичного режиму та засудження його, пропонує нову конституцію, не хоче двомовностії /отут так, як КУН\, розмежування прав меншин. всього цього немає ні якої сили. читайте далі програму. я не збираюсь тут її переписувати вдруге.

Stein

Well-Known Member

Свобода це сила ідеологічна і відома на всю Україну, про КУН більшість не чула і не бачила. Свобода виступає за повну законну люстрацію, заборону комуністичного режиму та засудження його, пропонує нову конституцію, не хоче двомовностії /отут так, як КУН\, розмежування прав меншин. всього цього немає ні якої сили. читайте далі програму. я не збираюсь тут її переписувати вдруге.
Між іншим КУН - сила в кілька разів потужніша за Свободу.
Люстрацію комуністів? У Куну є таке саме.
Нова конституція? Сьогодні всі пропонують нову конституцію.
Розмежування прав меншин? УНТП та Патріот пропонуть більш дієвіші програми з цього приводу.

Читати десятки сторінок популізму та демагогії і вкопуватися в кожне слово? Ну ні, вибачте. Ви мені по суті кажіть - я вам по суті і відповідатиму.

Zuzuka

прагну...
кунівці себе вже скомпроментували, Івченко наприклад, так що довіряти їм не можу.
від вас ніякої конкретики із витрамками із партійних програм, а не власними роздумами.

я вже написала по суті, папуг тут нема.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Zuzuka, якщо ви були на сьогоднішньому зібранні, то роскажіть, будь-ласка, чим воно завершилося. Не з"їли дідусі Ігоря Мірошніченка? :)

Zuzuka

прагну...
завершилось мирно. ВО Свобода і надалі працюватиме. Ігор поїхав на ток-шоу Майдан, яке буде сьогодні о 19.30 на 5 каналі за участі Олега Тягнибока.
ніяких актів канібалізму не було.

Zuzuka

прагну...
ви нічого не пояснювали і не пропонували. ви просто висловлювали думку. підстав не наводили, тимбільше витримок із програм.

Stein

Well-Known Member

ви нічого не пояснювали і не пропонували. ви просто висловлювали думку. підстав не наводили, тимбільше витримок із програм.
Ви пропонуєте зараз побуквено порівнювати одну демагогію з іншою?
По суті, будь-ласка, по суті! Немає сенсу розбирати по-буквено всю ту демагогію та маячню що пишуть у програмах політичних партій, бо як показує досвід - дуже рідко коли виконується хоч 10 відсотків того.
Ви мені скажіть чітко і конкретно: що такого є в Свободі, що вирізняє її від всіх інших? Що пропонує вона такого особливого, в чому головна мета існування партії і чому вона не може об'єднатися з іншими, що сповідують ту саму ідеологію?
Якщо цього немає, тоді Свобода - черговий проплачений "проект" нинішньої політичної еліти накшталдт Народної Самооборони, Блоку Литвина і т.п.

Зверху