ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Zuzuka

прагну...
давайте порівняння із цитатами, а то голословити може кожен, а конкретно майже ніхто.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"

Ви представляєте Свободу? Тоді скажіть, що пропонує кардинально змінити ваша сила? Що нового вона несе? Чим вона відрізняється від тих, хто сидить зараз в Раді? Тільки давайте чітко і конструктивно, без "відсилань до програми". Можете своїми словами, як ви то розумієте.

Zuzuka

прагну...
от тільки не кажіть, що ви тему читали, бо там вже зачипали моє представництво Свободи. я не є офіційним членом ВО Свобода, прихильником тощо. не приписуйте мені патрійність, ідеологію, представництво, ідеї, виступи тощо .

чітко і корструктивно? добре.
самий чіткий шлях - це безпосереднє обговорення ідеологій та програм, а не особистостей. ви ж кажете вся програма така сама, як у інших партій, то давайте порівнювати. потезово.
моє розуміння не стосується безпосередніх дій чи програм партій. я можу говорити, що живу у ЮАР. як це відноситься до ідеології Свободи? ніяк. тому обговорювати треба офіційну інфу від партій. а чиїсь розуміння, то є чиясь думка, яка, зазвичай, до офіційної інфи ніяк не відноситься. а значить може створити ще 1 чергу хибних думок. у зіпсованому телефоні я участь не беру.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

чітко і корструктивно? добре.
самий чіткий шлях - це безпосереднє обговорення ідеологій та програм, а не особистостей.
Була вже така тема: проект "Країна" від пані Тимошенко. Потім програма "Український пропив", спроби "дати народу написати програму БЮТ". Бачите результати? Де вони? Написано, обговорено було дуже багато, а результат? Поговорили, потеревеніли, і забули...

Zuzuka

прагну...
Свобода ідеологічна партія і тут бахзікань не може бути. Во Свобода ще до влади не приходила і ставити на ній хрест зарано.

приклади однаковості програм потезово у порівнянні, а не назвами програм.

Zuzuka

прагну...
націоністичну ідеологію + програма захисту українців детально розписана.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"

А раз вона ідеологічна, то чим вона тоді відрізняється від сповідуючих ту саму ідеологію КУН, МНК, УНП, Тризубу, Патріоту і т.п.?

Zuzuka

прагну...
вже набридло повторювати. тут викладена ідеологія ВО Свободи. її всі бачуть, хто вміє читати. чим там займається інша партія невідомо читачам теми. тому прошу, потезово порівнюйте. а не назвами партій, програм тощо. по змісту прошу.

наприклад :
НАШЕ ГАСЛО: СИЛЬНІ РЕГІОНИ – МІЦНА ДЕРЖАВА! - ПР
українці - бережіть себе - ВО Свобода

видразу видно, хто кого захищає.
донецькі - своїх, а українці - українців.

Zuzuka

прагну...
неділя, 22 березня, 19.30, 5 канал - ток-шоу майдан за участі лідера ВО Свобода Олега Тягнибока.

Зверху