ГЕТЬ УСІХ!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Нинішня еліта може лише про нього говорити. Справи від неї не буде.
Саме для захисту себе вони розділилися на нібито різні політичні сили: "опозицію" і "владу". І коли "влада" намагається люструвати когось з "опозиції" одразу ж зривається гвалт про "політичні репресії", "утиски опонентів". Якщо доходить до суду - вони відкупаються, і знов волають про утиски і репресії. А потім - ці злочинці стають "героями-мучениками" опозиції, балатуються в президенти... і все повторюється знову...
 

Zuzuka

прагну...
Re: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

не подобається, але вила подобаються ще меньше.
 

POLTERGEIST

Active Member
Цитата:Сообщение от POLTERGEIST
а акции будут у нас в славном хуторе под названием Сумы??

А у вас є пропозиції? Ми з радістю вас вислухаємо!
я инетресуюсь у вас, а вы вопросом на вопрос отвечаете,зачем тогда тему создавать, если вы ничего не можете конкретного предложить...то что вы пишете не являеться не для кого новостью...
 

Zuzuka

прагну...
дійсно. всіх критикувати, а нічого не пропанувати. так може статись, що нікого буде на керівні пости приймати.
яке питання може об"єднати Україну і українців? правда це треба окрему тему...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

я инетресуюсь у вас, а вы вопросом на вопрос отвечаете,зачем тогда тему создавать, если вы ничего не можете конкретного предложить...то что вы пишете не являеться не для кого новостью...
Ви питаєте "просто з інтересу", чи у вас є бажання допомогти, щось зробити? Якщо друге, то ми пропонуємо вам співпрацю. Ми не є олігархічною структурою, ми не маємо фінансування мільйонерів і не маємо можливості збирати кількасоттисячні проплачені акції. Все що ми можемо на данному етапі - агітація. Чим, власне, ми і займаємося...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Програма Координаційного Штабу Національного Порятунку

Мета нашої діяльності – «перезавантаження» держави та початок Нової України з чистого аркуша.

1. Антибюрократична революція

Світова фінансова криза – це криза не окремої валюти чи фінансових пірамід – це структурна криза всього глобалізованого світу. Вона знаменує, насамперед, перехід реальної влади від капіталістів до національних держав. Багато країн виявились неспроможними ефективно діяти в кризових умовах і в першу чергу – державний апарат України.

Держава – це автомобіль, якій везе націю в майбутнє. Завдання цього авто – бути комфортним для пасажирів, справним та спритним.

Бюрократія – неминуча. Різниця між європейською та українською традицією полягає в тому, що європейці мають ефективні важелі впливу на бюрократію, а українці – ні. Виробити такі важелі – першочергове завдання нашого руху.

Ми йдемо до влади. Наша програма:

Вся влада – Координаційному Штабу Національного Порятунку! Ми пропонуємо:

люстрацію всіх, хто займав керівні посади у вищих органах державної влади останні 10 років;

введення мораторію на вибори на найближчі три роки;

зосередження зусиль на подоланні структурної кризи в країні;

перехід у надзвичайний (антикризовий) режим управління державою;

Загальнонаціональна влада – Координаційному Штабу Національного Порятунку!

На перехідний період склад місцевої влади лишається незмінним, але підлягає суворій підзвітності Координаційному Штабу Національного Порятунку з відповідальністю за законом надзвичайного стану.

В подальшому:

Ми пропонуємо докорінну зміну принципів взаємодії органів державної влади.

Необхідно створити баланс між двома системами влади – загальнонаціональною та місцевою, ліквідувати існуючу неправомірну перевагу загальнонаціональних органів влади над місцевими.

Загальнонаціональна влада відповідає за оборону, зовнішню політику, регуляторну політику у справах між окремими місцевими органами влади, національний банк. Решту повноважень отримує місцева влада.

Органи державної й місцевої влади контролюються та підзвітні одна одній, незалежній судовій владі та народові.

Для реалізації цього принципу:

- приймаються докорінні зміни до Конституції, створюється сильна президентська влада та двопалатний парламент;

- змінюється політико-територіальний устрій країни. Необхідно уникнути одвічного конфлікту «місто-область». Місто не може нормально розвиватися, якщо його тисне район, район багато в чому залежить від міста. 70% відсотків українського населення мешкає у містах. Тому керівник міста та міська влада розповсюджують свої повноваження на весь прилеглий район та підзвітні за свою роботу, насамперед, населенню цих районів;

- переглядається бюджетна політика. В місцевих бюджетах залишається якнайменше 50% коштів, місцева влада самостійно планує та реалізовує програми розвитку своїх адміністративних одиниць за необхідної допомоги центральної влади;

- докорінно змінюється виборча система. На місцях діє виключно мажоритарний принцип. Громадяни мають особисто знати, кого обирають, голосування до загальнонаціональних органів влади відбувається за відкритими списками. Обраний звітує людям безпосередньо. Громадяни мають право проводити референдум довіри або недовіри, або імпічменту міському голові, застосовувати «Закон про відклик депутата» до обранця, якій неналежним чином виконує свої обов’язки;

- створюється незалежна судова влада, в апарат якої вводиться орган громадського контролю над діяльністю суддів. Місцева судова влада обирається населенням, загальнонаціональна – Президентом.

2. Подолання кризи та розвиток економіки

2.1. Не існує готових рецептів подолання структурної кризи, а економісти всього світу завжди готуються до минулих реформ.

Необхідно виробити конкретні механізми національного порятунку, не гаючи часу в дискусіях, що саме будувати – капіталізм, соціалізм або нашу особливу, українську модель. Серед першочергових завдань – інвентаризація національних активів, одним із найголовніших серед яких є земля. Неможливо керувати тим, чого неможливо виміряти. За результатами інвентаризації стане зрозумілим, що саме потрібно робити системно.

Є ряд невідкладних заходів, серед яких найголовніші – розвиток національних конкурентних переваг, тобто того, що світ купуватиме в нас незважаючи на будь-яку кризу. Україна зберегла декілька засад, на яких необхідно зосередитися в першу чергу:

- Україна – транзитна держава. Основні інфраструктурні зусилля мають бути спрямовані на розвиток саме цієї історичної переваги нашої землі. Наша держава має спонукати користуватися саме її можливостями для здійснення обігу людей, сировини, товарів, послуг між Європою та Азією, Північчю та Півднем.

- Україна має декілька галузей промисловості, в яких вона досі конкурентоспроможна – авіаційну, космічну, військову, суднобудівну, легку, харчову та деякі інші. Додаткових зусиль потребує доведення до конкурентного рівня хімічної та металургійної промисловості, а також окремих галузей у сфері послуг.

Національні зусилля мають бути спрямовані на розвиток саме цих перспективних галузей, зусилля місцевої влади – на розвиток внутрішнього ринку товарів та послуг.

2.2. Криза в Україні була штучно інспірована представниками органів вищої державної влади та поглиблена неефективною роботою державного апарату.

Антибюрократична революція дозволить ліквідувати найтяжчі наслідки кризи, а реформа державних органів влади – більш ефективно долати кризу прийняттям необхідних антикризових рішень безпосередньо з урахуванням місцевої специфіки.

2.3. Так звана «Світова економічна криза» насправді є лише відлунням глибокої суспільно-політичної, культурної та духовної кризи всієї цивілізації. Грошова інфляція – це завжди інфляція довіри до влади та суспільних цінностей.

Реформа державного управління, ліквідація відчуження влади від окремого громадянина, надання народу ефективних важелів контролю та впливу на роботу місцевих і державних органів влади сприятиме створенню свідомої політичної нації, відродженню й розвиткові істинних цінностей та зростанню довіри людей один до одного. Не буде в країні ефективного суспільства, доки ми не розпочнемо формувати це суспільство на рівні окремого під’їзду, будинку, гуртка по інтересах, професійної спілки тощо. Спільне осягнення загальних проблем формує націю, спільне їхнє вирішення приносить перемогу.

3. Соціальна революція в державі – неминуча. Питання полягає лише в тому, яким шляхом вона відбудеться:

- антиконституційним переворотом, інспірованим окремими можновладцями;
- соціальним бунтом зголоднілих мас;
- революцією малого та середнього бізнесу.

Наріжним каменем української економіки та найбільш прогресивною верствою населення є малий та середній бізнес. Координаційний Штаб Національного Порятунку бере цей бізнес під свій політичний та фізичний захист.

Ми ще можемо уникнути люмпенізації суспільного невдоволення, погромів, громадянської війни, протистояти спробі антиконституційного перевороту з боку окремих можновладців.

Нова національна революція – це революція середнього та малого бізнесу, людей, які створюють національний прибуток та робочі місця.

Погромів, перевороту та розпаду країни не буде за умови приходу сильної влади – влади Координаційного Штабу Національного Порятунку.

Те, що ми робимо ставку на малий та середній бізнес не означає, що без нашого захисту лишається решта населення: селянство, робітничий клас, працівники державних установ, бюджетної сфери, тощо.

Захищати та відновлювати країну та її населення по частинах неможливо. Її слід захищати всю та разом.

Маючи великий досвід соціальних та військових конфліктів, отриманий у різних регіонах земної кулі, ми не бажаємо, аби подібне повторилось на теренах України, вулицях наших рідних міст та сел.

4. Національне питання

Будь-яка нація – поліетнічна. Патріотом України може бути людина будь-якої національності, яка спілкується будь-якою мовою. Схід і Захід – разом!

5. Зовнішня політика

Для реалізації національних конкурентних переваг Україна має лишатись позаблоковою державою. На одміну від стратегії національного жебракування ми переходимо до стратегії покращення наших партнерських якостей. Не ми повинні проситися до партнерства – повинні запрошувати нас.

***
Окреме звернення до військовослужбовців та представників інших силових структур.

Шановні браття й сестри!

Під час національної кризи велика відповідальність по забезпеченню безпеки покладається саме на вас. Не виконуйте злочинних наказів, не стріляйте в ваших братів, сестер, матерів, дітей!

Надавайте підтримку народній владі! Ми припинимо багаторічне знущання над гідністю ваших мундирів та забезпечимо захисникам Вітчизни належний рівень добробуту та поваги.

Громадяни! Ми також потребуємо Вашої допомоги.

Надсилайте нам Ваші пропозиції щодо подолання кризи, устрою держави та негайні потреби. Ми ведемо велику роботу задля вирішення безвідкладних питань Вашого існування, частина місцевої влади вже за нас, а далі буде більше. Приєднуйтесь.

Ми не претендуємо на монополізацію протестних громадських ініціатив, активності галузевих об’єднань тощо. Ми виступаємо як партнери. Діємо разом, громадянин!
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

не подобається, але вила подобаються ще меньше.
Боїтеся потрапити на них?

А що по-вашому вирішить ситуацію? Перевибори? Чи черговий "мирний", "гуманний" і "демократичний" маскарад накшталдт 2004го?
 

Zuzuka

прагну...
Re: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

не боюсь потрапити, бо нема причин.
боюсь за те, що на них попадуть ті, хто їх ніс. відомо, що влада показує свою фізичну силу в найбільші часи своєї слабкості.тому може посадити на вила тих, хто їх принесе.
коли є кров, значить є насилля, а це вже не демократично. війни я не хочу. хочу змін мирним шляхом.
 
Зверху