Что будет с Украиной в 2009 году?

yakshi

posthuman
Я то же маленький человек, и то же мне как то не ловко, но вот евреи марксисты после революции 1917 хотели образовать в Крыму еврейскую республику (там даже был первый еврейский колхоз), затем евреи из США давали ленглиз во вторую мировую в залог Крыма (акции естьи по ныне они не поймут что сталинскую заготовку по передаче Крыма Украине реализовал Хрущев), потом евреи в лице Черчиля выпрашивали Крым у Сталина по бартеру.
Вот я и не пойму какое отношение имеютрусские танки к Крыму и расчеленению Укранины, то ли я маленький человек, то ли понимаю мало то ли вообще прям не знаю аж не ловко как то.

Одного хочу превращение стада баранов (моя хата с краю кто срижет не знаю) в народ. Тогда нам ни чего в 2009 году не будет страшно ни мраксисты ни эквилибристы не прочие ...исты.
евреи устраивают интернет конференции и отдают приказы русским танкам. евреи это не те, что клейцмер играют, а те, которые хотят владет и манипулировать. их можно называть правительством, мафией, масонами...
а народ это трудно. понятием народ как раз и оперируют "евреи". я же живу среди 40 млн разных людей. очень разных...
а "евреи" тоже люди, тоже ошибаются, а народы платят

Останнє редагування:

Serg_T

Забанен
Я то же маленький человек, и то же мне как то не ловко, но вот евреи марксисты после революции 1917 хотели образовать в Крыму еврейскую республику (там даже был первый еврейский колхоз), затем евреи из США давали ленглиз во вторую мировую в залог Крыма (акции естьи по ныне они не поймут что сталинскую заготовку по передаче Крыма Украине реализовал Хрущев), потом евреи в лице Черчиля выпрашивали Крым у Сталина по бартеру.
Вот я и не пойму какое отношение имеютрусские танки к Крыму и расчеленению Укранины, то ли я маленький человек, то ли понимаю мало то ли вообще прям не знаю аж не ловко как то.

Одного хочу превращение стада баранов (моя хата с краю кто срижет не знаю) в народ. Тогда нам ни чего в 2009 году не будет страшно ни мраксисты ни эквилибристы не прочие ...исты.
Зачем тогда поддерживать тех, кто его разделил на две части, и тех кто этот дележ использует в своих меркантильных интересах???

mangust

патріот
Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

Експерти прогнозують, що наступного року можлива дострокова відставка прем’єра Юлії Тимошенко та розвал коаліції.
Такими є результати експерт-опитування проведеного фондом "Демократичні ініціативи".
Так, згідно із повідомленням, 16 з 32 впевнені, що дострокова відставка відбудеться. 9 експертів вагалися із відповіддю і 7 впевнені, що Тимошенко працюватиме на посаді прем’єра весь час існування нинішньої Верховної Ради.
16 експертів також висловили думку, що коаліція розпадеться вже у першій половині 2009 року, 5 думають, що коаліція розпадеться у другій половині 2009 року.
Водночас 18 експертів вважають, що зараз коаліція – існує формально, а реально – ні.

yakshi

posthuman
Не стоит пытаться объснять мировым заговором то, что можно объяснить обыкновенной глупостью :)
нет никакого заговора. это очевидно. "масоны" такие же люди: ссорятся, завидуют, ошибаются. между теми, кто жаждет власти не может быть никакого единства в принципе. беда в том, что жар загребается нашими руками, и мы платим за их ошибки.
от чего же за столько лет
так лениво меняется свет
и бредут мудрецы за дураками
след в след

МАХ

Active Member
2009 рік буде тяжким для України… і це не пов’язано з кризою, Росією, чи з майбутніми виборами президента… Нажаль все залежить від нас самих… І нажаль почитавши ваші коментарі, нічого доброго очікувати не варто… Вся причина в нас самих… Як можна будувати сильну країну, якщо нації, сильною духом немає… Як можна взагалі припустити що завтра не буде України.. це взагалі абсурдно й не гідно… Як тільки долар підскочив, я завтра не зможу купити німецьке авто, все країні ..опа… Більше того, ця думка вам нав’язана владою, якій це вигідно…. Нас обкрадають! Не потрібно чикати, що хтось нам принесе на тарілці все готове, не потрібно розраховувати на когось… а тим більш когось звинувачувати у своїй неспроможності… Країна це перш за все народ..нація… тому перш ніж осуджувати, писати наклепи на країну, потрібно запитати самого себе, що я зробив для того, щоб Україна процвітала… (нічого, теж результат.. краще ніж гадить і руйнувати)…Наприклад, те ж США має трлн. борги… але ні в кого немає жодного сумніву що США одна з провідних держав, бо кожен американець навіть в страшному сні собі не може уявити, що завтра буде жити в іншій державі…
Країну ділять часто на «свідомих» і не свідомих (смішно, мене декілька разів на цьому форумі приписували до перших)… нажаль всі забули про «підсвідомих» ( з філософії Фрейда про психоаналіз)… просто потрібно мати совість… жити, навіть паразитувати, отримувати безкоштовну освіту, безпеку, лікування(якість бажає кращого, але гріх жалітися, яка нація, така і країна, таке і лікування…) і бути українофобом… невдячні свині!... Що у нас не так? Нас ділять.. навмисне, щоб ми чубились між собою… а вони тихесенько млрд. крали… Нас збивають в маси! І доки ми, всі підсвідомі українці не об’єднаємося навколо однієї мети( Україна ), нас і далі будуть грабувати і обдурювати!...
Вся проблема в нас… нам потрібна нова виборча реформа… але хто її проведе…
Що ж для України 2009р. буде не гіршим ніж 2008…. З НОВИМ РОКОМ!

Зверху