Еврокубки 2008/2009

Статус
Закрита.

mangust

патріот
Відповідь: Еврокубки 2008/2009

Прес-конференція наставника "Металіста" Мирона Маркевича перед матчем із португальською "Бенфікою".

- Нам треба зіграти з одним з лідерів чемпіонату Португалії. Для "Металіста" це остання гра цього року. Ми, таким чином, закінчили перше коло чемпіонату і груповий раунд Кубка УЄФА, тому у нас буде перерва до кінця лютого.

Звичайно, нам би хотілося закінчити груповий турнір на першому місці, для цього нам потрібно виграти. Хоча, ми чудово розуміємо, що "Бенфіка" - хороша команда, і, звичайно ж, вони постараються грюкнути дверима. Основне завдання для нас - показати хорошу гру на цьому чудовому стадіоні.

- "Бенфіка" зараз в дуже важкому становищі вона повинна виграти як мінімум з рахунком - 8:0!

- I think this is а joke. Я думаю, що "Бенфіці" на сьогоднішній день потрібно думати про чемпіонат Португалії.

- Ви вважаєте, що "Бенфіка" не пройде в 1/16?

- "Бенфіці" потрібно було думати раніше.

- Мирон Богданович, як здоров'я гравців, чи всі готові?

- Всі готові, за винятком Сергія Валяєва.

- Яким чином Ви мотивуєте футболістів на завтрашній матч?

- Це наша основна проблема, ці два тижні ми були без ігрової практики, і тема мотивації виходить на перший план. Я вважаю, що на такому стадіоні проти такої серйозної команди не потрібно налаштовувати зайвий раз.

- Мирон Богданович, як пройшла підготовка до матчу, адже "Металіст" вже довгий час перебуває в Лісабоні.

- Тренування, готель і поле - все на високому рівні. Жодних проблем у нас не було. Я сподіваюся, що команда нормально підготувалася до гри. Основне - необхідно зберегти мотивацію.

- Що Ви можете сказати про суперника?

- Я можу сказати, що я давно вболіваю за "Бенфіку", починаючи ще з 62-63 року. Еусебіо, Колуна. Це одна з моїх улюблених команд. Зараз вона в Європі не так добре виступає, але у команди великі традиції і я думаю, вона побореться за перше місце в чемпіонаті Португалії.

- Головний тренер "Бенфіки" сказав, що на матч з "Металістом" поставить резервний склад.

- Це право тренера. Для нас головне те, як ми гратимемо, а хто гратиме за "Бенфіку" нас мало цікавить.

- Мирон Богданович, Ви за своє життя бачили багато що, зараз "Металіст" під вашим керівництвом вийшов в 1/16 Кубка УЄФА. Вважаєте ви себе щасливим?

- Ні, я поки що не відчуваю цього. Може, після завтрашнього матчу.

ARISTOCRAT

модератор
Модератор
по ТРК Футбол будут показывать Тоттенхем - Спартак(21-45)

gonchar

Best of the best
Метал молодцы сыграли в своем репертуаре .снова забили на последних минутах.Ждем хорошей жеребьевки.

koba

Tipp man
Поздравления Металлисту с замечательным финишным аккордом!!!

[Zidane]

Zizou the best!
Металлист крассава. Единственная команда в групповом турнире Уефа не пропустившая гол. Тем более забито 3 гола и все 3 после 80 мин :)Рыкун после забитого гола опять в запой уйдет,ну своей игрой он доказал, что мастерство не пропьешь! :)"Культура паса" у него просто великолепная. Браво Мирон Маркевич!

_Влад_

New Member
Ага Маркевич красава такую команду создал Респект ему.....Металиста как для выездного матча сыграл хорошо но не идеально..... Горяинов некоторых моментах сыграл просто идеально

ARISTOCRAT

модератор
Модератор
молодцы. чтоб всем нашим командам в еврокубках так фартило!:)

Tuber

Форумчанин
Металлист (Харьков) выходит в 1/16 кубка УЕФА с первого места в группе! Набирает за 4 игры 10 очков. Одна ничья. И, внимание, 0 пропущенных голов! Единственная комманда в турните, которая не пропустила! На выезде обыгрывать Бенфику, Галатасарай, дома Олимпиакос - весьма и даже очень! При этом всего 3 забитых мяча. Красиво? Статистика неплохая. Но сама игра каждый раз больше похожа на лотерею. Теперь, возможными соперниками Металлиста станут команды, занявшие третьи места в своих группах: ПСЖ (Париж), Сампдория (Генуя), Неймеген, Брага, Астон Вилла (Бирмингем), Копенгаген, Лех (Познань). Соответственно для Шахтера и Динамо, которые присоединяются к 1/16 кубка, выбыв из Лиги Чемпионов с третьих мест, соперниками будут комманды, занявшие вторые места в группах кубка УЕФА: Депортиво (Ла-Корунья), Валенсия, Аякс (Амстердам), Милан, Тоттенхэм Хотспур, Штуттгарт, Галатасарай (Стамбул), Твенте. Жеребьевка 19 декабря, первые игры 18-19 февраля.

Останнє редагування:

lion.ts

[deleted]
Ага Маркевич красава такую команду создал Респект ему.....Металиста как для выездного матча сыграл хорошо но не идеально..... Горяинов некоторых моментах сыграл просто идеально
Ну мотивации вчера не хватало - это было видно, но все равно молодцы.

молодцы. чтоб всем нашим командам в еврокубках так фартило!:)
Да ладн, фартило. Наверное, самая сильная группа.. Где уж тут фартить. Но тем красивее победа.

Металлист (Харьков) выходит в 1/16 кубка УЕФА с первого места в группе! Набирает за 4 игры 10 очков. Одна ничья. И, внимание, 0 пропущенных голов! Единственная комманда в турните, которая не пропустила! На выезде обыгрывать Бенфику, Галатасарай, дома Олимпиакос - весьма и даже очень! При этом всего 3 забитых мяча. Красиво? Статистика неплохая. Но сама игра каждый раз больше похожа на лотерею. Теперь, возможными соперниками Металлиста станут команды, занявшие третьи места в своих группах: ПСЖ (Париж), Сампдория (Генуя), Неймеген, Брага, Астон Вилла (Бирмингем), Копенгаген, Лех (Познань). Соответственно для Шахтера и Динамо, которые присоединяются к 1/16 кубка, выбыв из Лиги Чемпионов с третьих мест, соперниками будут комманды, занявшие вторые места в группах кубка УЕФА: Депортиво (Ла-Корунья), Валенсия, Аякс (Амстердам), Милан, Тоттенхэм Хотспур, Штуттгарт, Галатасарай (Стамбул), Твенте. Жеребьевка 19 декабря, первые игры 18-19 февраля.
Остается надеяться на то, что не вытянут Виллу, Сампу и ПСЖ. Остальные варианты - очень вкусны. Ну а Динамо с Шахтером остается надеяться на Твенте. Особенно Динамо. Других они уж точно не пройдут.

Статус
Закрита.
Зверху