Відповідь: Пенсія
3. Максимальний розмір пенсії (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, пенсії за особливі заслуги перед Україною та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством) не може перевищувати дванадцяти мінімальних розмірів пенсії за віком, встановленої абзацом першим частини першої статті 28 цього Закону.
Я маю таку інформацію. Можливо вам відомі нормативні акти, які твердять інше?
Відрахування до Пенсійного фонду. Як уже було сказано раніше, звичайні відрахування до Пенсійного фонду роблять у таких розмірах: 32% - нарахування на фонд заробітної плати, 1% (2%) - відрахування від заробітної плати конкретно кожного працівника. Крім того, Законом №400 встановлено особливу шкалу відрахувань для працівників неприбуткових організацій - державних службовців або тих, хто займає посади, робота на яких зараховується до трудового стажу, що дає право на одержання пенсії відповідно до законів України "Про державну службу", "Про прокуратуру", "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів", "Про наукову і науково-технічну діяльність", "Про статус народного депутата України", "Про Національний банк України", Митного кодексу України, Положення про помічника-консультанта народного депутата України (таблиця 2).
Сукупний оподатковуваний дохід у розмірі від 500 гривень - Процент відрахування до ПФ - 5%
Тобто працівник приватної фірми платить до ПФ 2%, а держслужбовець - 5%.
Я не бухгалтер, щоб знати всі тонкощі законодавства. Я кажу те, що знаю. Всі платять однаковий відсоток нарахувань до ПФ, згідно до цього відсотку я і рахував. Так, дійсно, згадана вами норма в законі є, тому я помилявся про 50 тис.грн. відрахувань сплачених Стельмахом. Вибачте за дезінформацію і дякую що виправили.Stein, ты слышал про такую штуку, как Максимальная величина зарплаты для начисления социальных взносов
Стаття 27. Законі України Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхуванняВопрос знатокам - какую пенсию будет получать Стельмах?
3. Максимальний розмір пенсії (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, пенсії за особливі заслуги перед Україною та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством) не може перевищувати дванадцяти мінімальних розмірів пенсії за віком, встановленої абзацом першим частини першої статті 28 цього Закону.
You must be registered for see links
Я маю таку інформацію. Можливо вам відомі нормативні акти, які твердять інше?
Це не правда. Все як раз навпаки.я уже не говорю о государственных служащих и военных, их процентные ставки отчислений меньше чем отчисления людей работающих честно по трудовому договору и по договорам гражданско правового характера
You must be registered for see links
Відрахування до Пенсійного фонду. Як уже було сказано раніше, звичайні відрахування до Пенсійного фонду роблять у таких розмірах: 32% - нарахування на фонд заробітної плати, 1% (2%) - відрахування від заробітної плати конкретно кожного працівника. Крім того, Законом №400 встановлено особливу шкалу відрахувань для працівників неприбуткових організацій - державних службовців або тих, хто займає посади, робота на яких зараховується до трудового стажу, що дає право на одержання пенсії відповідно до законів України "Про державну службу", "Про прокуратуру", "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів", "Про наукову і науково-технічну діяльність", "Про статус народного депутата України", "Про Національний банк України", Митного кодексу України, Положення про помічника-консультанта народного депутата України (таблиця 2).
Сукупний оподатковуваний дохід у розмірі від 500 гривень - Процент відрахування до ПФ - 5%
Тобто працівник приватної фірми платить до ПФ 2%, а держслужбовець - 5%.
Якщо ви знаєте як можна чиновнику чи військовому отримати пенсію більшу ніж зарплату - то розкажіть мені будь-ласка, може й стане мені в нагоді?А вот людей которые делают меньше отчислений и потом получают пенсию больше чем з/п (чиновники среднего и высшего ранга военные и т.д) очень много!
Останнє редагування: