конкурс для школярів

sama_po_sebe

богини курят в сторонке:)
Дата прийому заявок: з 20 липня до 20 серпня 2010 року

Прийом заявок: за адресою м. Суми, вул. Кірова, 52 (Сумська приватна гімназія) з 9:00 до 18:00 або на e-mail: prosperitas.sumy@gmail.com

Термін реалізації проекту: не більше 1 місяця





Положення

про конкурс «Рідне місто починається з мене»

(малий грант)



Положення про проведення міського конкурсу «Рідне місто починається з мене» на отримання малого гранту, спрямованого на підтримку громадянських ініціатив школярів для вирішення проблем громади міста Суми, що проводиться за ініціативи приватної гімназії та сприяння міської ради (далі Конкурсу).



1. Загальні положення



1. Пріоритетними напрямками надання малого гранту є:



§ Освіта, культура та фізичний розвиток громадян.



- Освітянські, культурні проекти і програми, метою яких є духовне збагачення громадян.



- Проекти і програми, метою яких є фізичний розвиток широких верств населення. Створення., збереження, благоустрій двору, дитячих та спортивних майданчиків.



§ Підтримка громадянських ініціатив.



- Проекти і програми, що сприяють об’єднання громадян по інтересам за місцем проживання.



- Підтримка індивідуальної творчості громадян, спрямована на підвищення культурного і естетичного сприйняття дійсності широким колом мешканців.



- Програма захисту прав різних категорій громадян.



- Проекти благоустрою та саночищення території із залученням шкільних колективів.



1.1. Пріоритетні напрямки надання гранту можуть бути доповнені рішенням комісії.



1.8. Для участі в Конкурсі приймаються проекти, подані на отримання малого гранту, розроблені відповідно до даного Положення, за формою поданою у Додатку в кінці Положення



2. Організація конкурсу



2.1. Організація, проведення та оцінка проектів Конкурсу, поданих на отримання малого гранту, покладається на конкурсну комісію (далі Комісію).



2.2. Для участі у конкурсі школярі подають на реєстрацію секретарю Комісії грантові заявки, викладені українською мовою та оформлені у відповідності до форми (див. Додаток); кількість проектів, що подається учасниками не обмежена;



2.4. Секретар Комісії перевіряє комплект пакету документів відповідно до опису. У разі відповідності опечатує з відміткою про дату та час отримання документів, та реєструє подання документів у журналі. Реєстраційний номер проекту, секретар має надати письмово автору проекту. При потребі може бути проведена перевірка достовірності інформації, поданої в конкурсній документації.



У разі невідповідності оформлення документів секретар повертає їх на доопрацювання. Повернення документів представнику учасників Конкурсу у разі їх неукомплектованості не перешкоджає їх повторному поданню після усунення вказаних недоліків.



3. Проведення Конкурсу



3.1. Після завершення приймання документів до участі в конкурсі на першому засіданні Комісії секретар оголошує про кількість поданих на конкурс проектів.



3.3. Комісія розглядає та оцінює подані проекти.



3.4. Рішення щодо визначення переможця конкурсу приймається Конкурсною Комісією за результатами оцінювання та колегіального обговорення. При рівній кількості голосів вирішальним є рішення голови Комісії.



3.4. Рішення Комісії є остаточним і не підлягає оскарженню. Даний протокол є підставою для укладання договору про реалізацію проекту з виконавцем.



3.5. Рішення Комісії оприлюднюється в міських ЗМІ та в Інтернет.



4. Договір на виконання малого гранту



4.1. Протягом не пізніше 10 днів від дати ухвалення рішення Комісією про підтримку проекту, між приватною гімназією, яка є головним розпорядником коштів гранту, та учасником (-ами) Конкурсу або повнолітньою особою, що представляє його інтереси, укладається договір про виконання малого гранту.



5. Фінансування малого гранту



5.1. Фінансування малого гранту проводиться у два транші: на початку та після завершення вказаних у проекті робіт і описового звіту.



5.2. Відповідальність за цільове використання коштів гранту несе учасник Конкурсу та особа, що його представляє.



6. Звітність та контроль



6.1. По завершенні виконання проекту виконавець готує повний описовий та фінансовий звіти, які подаються відповідно до Комісії.



6.2. Звіт має містити повний опис робіт, виконаних в рамках проекту та відео-, фоторепортаж.



6.3. Комісія у разі виявлення невмотивованого розходження виконаної учасником Конкурсу роботи по визначеному плану виконання проекту може припинити фінансування проекту до вирішення питання по суті.



6.4. Звіти є відкритими для ознайомлення і зберігаються в Комісії протягом трьох років від закінчення проекту.



6.5. Учасник Конкурсу, що отримав малий грант, не має права використовувати кошти:

-поза цільовим призначенням;

-на ведення прибуткової діяльності.



6.6. У разі порушення учасником (-ами) Конкурсу правил, визначених у п. 6.5, договір про грант може бути розірваним. Учасник зобов’язується повернути кошти гранту у разі прийняття рішення про нецільове використання коштів гранту, яке приймається на позачерговому засіданні Комісії. Повернені кошти Комісія може вирішити надати проекту-учаснику, який посів друге місце.



Це Положення набуває чинності з 20 липня 2010 року.





Додаток (форма подання грантової заявки)
информация на сайте
 

sama_po_sebe

богини курят в сторонке:)
конкурс продлен до 20 сентября.
спешите и участвуйте!
 
Зверху