Армії та озброєння різних країн

Andy

Well-Known Member
SlawaKPSS,
Продолжайте. Копипастинг вещь нужная, когда правильный источник
а что-бы мне приходилось копипастить мои же посты в других темах, вы их читайте, и не пишите глупостей :)

Re: Відповідь: Армії та озброєння різних країн

Ну так він і відповідає: і за поразки і за перемоги. А раз війна виграна - то програна битва мало кого хвилює.
Осмелюсь экстраполировать вашу сентенцию: ..не будь кОбы, войну бы проиграли :?: :razz:

Битви виграють полководці. Так само і війну виграв Сталін, це вже з часів "ліквідації культу особи" почали говорити про "народ", бо якось негоже демократу вихваляти тирана.
А, вот, значит правильно понимаю ваш ход мыслей. Войну выиграл Сталин - это ваша аксиома ? Что он сделал, чтобы ее выиграть, по пунктикам? И был ли кто-то, кто сделал больше ?

А де він був той "славетний народець" в 41-му?
Вот именно, где был народ 100% чистоты рабов (остальные будучи уже в земле, либо в лагерях) ? Вы там что-то недавно про менталитет рассказывали, про американцев, про трусов и т.д., так значит и "совецкая" могла: "Платонов и быстрых разумом Ньютонов Российская земля рождать" :cigar:

В тил тікав так що аж п'ята блищали? Чи натовпами до полону йшов, аби не воювати? Чого ж цей "народ-переможець" не вгризався зубами в землю в 41-му?
Тов. сТалин все предусмотрел, верно ? :mrgreen:

Чому не бив окупанта коли Сталін мовчав в перші дні війни?
А чего ж это у него "язик у дупі застряг" ?

А скільки було тих "героїв" доки кулемет за спиною не стояв і родичів за здачу в полон до Сибіру не зсилали? Тож не треба про народ. Народ сам драпав би до Аляски, будь на його воля.
Тов. стАлин все потроил в той стране как надо, толково. ;)

Про ефективність методів найкраще судити за результатом.
Это уже предмет гордости - мясом задавить на несколько фронтов ?

Я вам уже предлагал гипотезу о другом "раскладе" союзников (который, собственно, и оформился после войны), но вы тогда плавно "съехали"..

За палочки работали не при Сталине, а после!!!
Значит и коллективизация была "после" ?? Годы уточните ?

А в капстранах крестьянин может заработать на современный истребитель или танк? А в Сталинском СССР мог!!
Да что там, в капстранах фермеры массово умирали от [STRIKE]голодомора[/STRIKE], т.е. голода, а чтоб не выжили не дай бог, на дорогах в города ставили заградотряды.

В результате у СССР из 12 тысяч танков получилось 10 тысяч БТ-7!!! Танков "для разведки". Которые пробивались бронебойным патроном из винтовки с расстояния в 100 метров, а расчету любого немецкого орудия достаточно было просто увидеть этот танк на горизонте!
Бедный товарищ сталиН, как его все обманывали, какой же он доверчивый был, все давал на откуп своим маршалам да генералам, а сам, бедняга, нихрена не решал..

И самое главное, вы не отвечаете на вопрос, в каком воинском звании был Сталин до войны и в начале войны. И кто конкретно занимался управлением армии в начальный период войны, и привел нас к таким потерям, а также кто заказывал для армии много негодного вооружения и техники.
Верховным главкомом он был во время войны, а после ему славославы прилепили генералиссимуса.

Не совсем важно как его называли, важно что всем заправлял он, и теперь "отмазывать" его, от всего что было из рук вон плохо под его началом - необъективно, мягко говоря. Что и было позитивное или успешное, то тут, скорее, делить надо на всех.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Армії та озброєння різних країн

Осмелюсь экстраполировать вашу сентенцию: ..не будь кОбы, войну бы проиграли
З Кобою війну виграли. Крапка. Це є незаперечний історичний факт.
Все інше - лише сумнівні припущення та гіпотези, які ніколи не зможуть бути підтверджені. М'ясом завалили, чи не м'ясом, завдяки Сталіну виграли, чи всупереч, гарний Жуков був, чи лише дарма людей в могилу вганяв - це все порожні балачки демократів та антирадянських агітаторів, яким просто немає чого заперечити по суті, немає чим спростувати перемогу. От і починаються воплі про "м'ясо", "жукова-катафалка", "кобу-збоченця" і т.п. маячня. Це зараз звідси, через 70 років дуже добре розмірковувати над дотриманням загальнолюдських цінностей в "теборах смерті" та гуманністю застосування загородзагонів. Це зараз потягуючи теплу каву в м'якому кріслі дуже непогано сперечатися хто коли й чого мовчав і чому зробив не так. А ви впевнені, що вчинили б краще? Ви знаєте як свистять кулі над головою? Справжні кулі. Ви знаєте як розриваються міни за кілька метрів від вас? Справжні міни, не навчальні. Ви знаєте що таке ворожі танки за 20 кілометрів від Ставки? Ви знаєте, що таке вирішувати долю сотень мільйонів людей? Коли від ваших рішень, від вашого вибору, ваших дій, залежить для найбільшої держави світу? Ви були хоч в мільярдній долі тої ситуації, в якій був Сталін?
Як казав Дмитро Олександрович:
"Еліта це насправді те, що при владі. Коли ми вважаємо себе якимись не такими, чимось кращими, ніж інші (а ця підла думка живе в кожній дунганці), ми брешемо, ми розслабляємо себе. Вони там дурні і "козли", нічого не розуміють, на Банківській вулиці. Ми тут розуміємо, що було б потрібно для країни.
Начальник негідник, крадій і наволоч, а я ні. Я, на відміну від нього, знаю, що робити. Тобто, перекладаючи на літературну мову, я заявляю свою елітарність. І я брешу. Якщо він не знає, а я знаю, то я мав би більше впливати."
Якщо ви хочете критикувати Сталіна: створіть країну, більшу за СРСР нікого при цьому не репресувавши, потім зробіть з аграрно-відсталої, розореної війнами і революціями руїни - світового технологічного і виробничого лідера, не обділивши при цьому жодного селянина і крихтою хліба, ну і нарешті - виграйте подібну Другій Світовій війну не втративши при цьому жодного солдата. І от тоді ви зможете з цілковитою впевненістю сказати: "Так, шановні, товаріщ Сталін таки був козел і нездара, бо нічого не вмів нормально зробити, а от я - молодець, тепер забудьте про того негідника і вчіться у мене як треба."
І тоді це буде справедливо. А поки що... ви лише повторюєте безглузді теорії "демократів-антикомуністів", які за своє життя не спромоглися зробити нічого іншого, як розікрасти, розвалити, зруйнувати, обхаяти... і годувати народ казочками в стилі "если бы, да кабы..."
Проте, факт є факт: війну виграв Радянський союз на чолі з Й.В.Сталіним. І це є єдина істина, подобається вона вам чи ні.

Andy

Well-Known Member
SlawaKPSS,
А, вот, значит правильно понимаю ваш ход мыслей. Войну выиграл Сталин - это ваша аксиома ? Что он сделал, чтобы ее выиграть, по пунктикам? И был ли кто-то, кто сделал больше ?
Да я же уже выше отвечал.

Но повторюсь вкратце: у РККА было в два раза больше самолетов и танков чем у немцев!

После потери почти всех этих танков и самолетов (из-за подставы генералитета) Сталинская экономика смогла выпустить еще больше танков и самолетов, причем на эвакуираванных заводах на которых работали дети и женщины!

You must be registered for see images

После войны СССР не влачил жалкое существование как Европейские страны типа Франции, Англии и других, а стал опережать не разрушенную войной США!

глупостей ? Типа как было про "кобру" на рапторе ? - договорились, не буду
Ну это новая информация, я еще не видел :)

Вот именно, где был народ 100% чистоты рабов (остальные будучи уже в земле, либо в лагерях) ? Вы там что-то недавно про менталитет рассказывали, про американцев, про трусов и т.д., так значит и "совецкая" могла: "Платонов и быстрых разумом Ньютонов Российская земля рождать"
Я вам уже писал, сколько сидело при Сталине, и сколько сидит сегодня (сегодня в три раза больше).

А Ньютонов и Платонов нам не нада, в СССР было больше открытий чем в Европе и немного меньше чем в США без них. (не забывайте что СССР был разрушен войной, а США на войне нажился). Современная наука, это не творчество одиночек как при Менделееве или Ломоносове, это работа научных коллективов.

Также не забывайте, что единая научная база была создана в трех странах, США, СССР и Германии, а оставалось только в двух, Германия такую работу не потянула! Сейчас только в США :-( Правда Китай пытается чтото создавать...

Вкладення

Останнє редагування:

Andy

Well-Known Member
Stein,
Як казав Дмитро Олександрович:
"Еліта це насправді те, що при владі. Коли ми вважаємо себе якимись не такими, чимось кращими, ніж інші (а ця підла думка живе в кожній дунганці), ми брешемо, ми розслабляємо себе. Вони там дурні і "козли", нічого не розуміють, на Банківській вулиці. Ми тут розуміємо, що було б потрібно для країни.
Начальник негідник, крадій і наволоч, а я ні. Я, на відміну від нього, знаю, що робити. Тобто, перекладаючи на літературну мову, я заявляю свою елітарність. І я брешу. Якщо він не знає, а я знаю, то я мав би більше впливати."
А Ленин сказал еще проще: - "Интеллигенция это не мозг, а говно нации" :)

Andy

Well-Known Member
SlawaKPSS,
Верховным главкомом он был во время войны, а после ему славославы прилепили генералиссимуса.
Уточните цЫфры, когда началась ВОВ и когда Сталин стал главкомом?

Не совсем важно как его называли, важно что всем заправлял он, и теперь "отмазывать" его, от всего что было из рук вон плохо под его началом - необъективно, мягко говоря. Что и было позитивное или успешное, то тут, скорее, делить надо на всех.
Э нет, давайте подробно. Кто понес потери в начальный период войны, и кто командовал когда наступил "перелом" в войне?

Заодно скажите, когда Сталин стал главой СССР и кто был главой СССР до 1941-го года, и на какой должности находился Сталин до 1941-го года?

Или если проще, кто рулил СССР до 1941 года?

Re: Відповідь: Армії та озброєння різних країн

З Кобою війну виграли. Крапка. Це є незаперечний історичний факт.
Да, с коБой, только на горбу.

Все інше - лише сумнівні припущення та гіпотези, які ніколи не зможуть бути підтверджені. М'ясом завалили, чи не м'ясом, завдяки Сталіну виграли, чи всупереч, гарний Жуков був, чи лише дарма людей в могилу вганяв - це все порожні балачки демократів та антирадянських агітаторів, яким просто немає чого заперечити по суті, немає чим спростувати перемогу.
Победа совка - исключительно заслуга союзников, т.к. не дай бог были бы они союзниками Дольфика - то на всех у союза мяса не хватило, вобщем тогда просто повезло эсэсэсэру, и всего лишь отсрочило его кончину на полвека. История, конечно, не терпит сослагательного наклонения, но и обольщаться не стоит.

От і починаються воплі про "м'ясо", "жукова-катафалка", "кобу-збоченця" і т.п. маячня. Це зараз звідси, через 70 років дуже добре розмірковувати над дотриманням загальнолюдських цінностей в "теборах смерті" та гуманністю застосування загородзагонів. Це зараз потягуючи теплу каву в м'якому кріслі дуже непогано сперечатися хто коли й чого мовчав і чому зробив не так. А ви впевнені, що вчинили б краще?
Врядли бы я закатывал свой народ многими тысячами в землю, боясь потерять власть.

Ви знаєте що таке ворожі танки за 20 кілометрів від Ставки? Ви знаєте, що таке вирішувати долю сотень мільйонів людей? Коли від ваших рішень, від вашого вибору, ваших дій, залежить для найбільшої держави світу? Ви були хоч в мільярдній долі тої ситуації, в якій був Сталін?
Еще раз: замахнулся - бей ! Взял на себя столько власти -отвечай !
Нюни разводить и ездить в печали на дачу, когда враг наступает не пристало настоящему руководителю.

Якщо ви хочете критикувати Сталіна: створіть країну, більшу за СРСР нікого при цьому не репресувавши,
эсэрэсэр создал не он. А в крови утопил он.

потім зробіть з аграрно-відсталої, розореної війнами і революціями руїни - світового технологічного і виробничого лідера, не обділивши при цьому жодного селянина і крихтою хліба,
Ерунда. Обобрать свой народ, распродать церковную утварь, за эти средства закупить промобордоувание за границей и назвать это индустриализацией - тоже мне Морган-Рокфеллер доморощенный ;)

ну і нарешті - виграйте подібну Другій Світовій війну не втративши при цьому жодного солдата.
Войны без потерь не бывает. Дело в коэфициенте размена.

І от тоді ви зможете з цілковитою впевненістю сказати: "Так, шановні, товаріщ Сталін таки був козел і нездара, бо нічого не вмів нормально зробити, а от я - молодець, тепер забудьте про того негідника і вчіться у мене як треба."
То, что он "козел і нездара" - ваши слова, я лишь отметил некоторые его "заслуги". Важно, чтобы эта страна больше таких чудаков на "м" не знала.

І тоді це буде справедливо. А поки що... ви лише повторюєте безглузді теорії "демократів-антикомуністів",
Если два человека независимо друг от друга говорят об одном и том же, может что-то в этом есть ?

які за своє життя не спромоглися зробити нічого іншого, як розікрасти, розвалити, зруйнувати, обхаяти...
почему-то на загнивающем Западе, полном "демократів-антикомуністів", никто ничего не развалил, а тут нате ! :mrgreen: Может в консерваториии что-то поменять (с) ?

:lol:
После потери почти всех этих танков и самолетов (из-за подставы генералитета) Сталинская экономика смогла выпустить еще больше танков и самолетов, причем на эвакуираванных заводах на которых работали дети и женщины!
Это удел туркменских комсомольцев - насоздавать себе кучу неприятностей, а потом героически их преодолевать.

После войны СССР не влачил жалкое существование как Европейские страны типа Франции, Англии и других, а стал опережать не разрушенную войной США!
Совершенно верно, начиная с 10 мая 1945, рапоследний колхозник ездил на Роллс Ройсе, а запад - еще долгие годы жрал баланду.

Зверху