Обсуждаем оператора life:)

B

bimmer

Guest
Ответ: Обсуждаем оператора life:)

valeriano4ka сказав(ла):
вот и я думаю, что же с ними делать... м-да.
наверное, экспертов Лифэ напрягать, у них там нервы крепкие, вот и буду менять ходить, а чё, надо ведь время своё убить к-то))
пы.сы. сорри, больше не флужу)
жжош:))) а давай вместе звонить и напрягать!!! а ещё лучше-ходить к ним:) там такие симпатишные деффачки сидят;)

phoenix

Wanna Do Right

З 17.10.2006 вводиться новий тарифний план «ПРОСТИЙ life» для абонентів на умовах передоплати та договору.

«ПРОСТИЙ life»:

без плати за з’єднання;

0,50 грн/хв – на всі номери в Україні!

тариф дійсний до 31.12.2007

«ПРОСТИЙ life» на умовах передоплати: Кожного місяця перші 100 хвилин вихідних дзвінків оплачуються за тарифом 0,50 грн за хвилину. Після використання 100 хвилин для подальших вихідних дзвінків діятиме тариф 0,75 грн за хвилину до початку наступного місяця.

«ПРОСТИЙ life» на умовах договору: обирайте знижку на придбання телефону, або додатково на рахунок 20% від кожної суми поповнення!

«ПРОСТИЙ life 50»
Обов’язковий щомісячний платіж–50 грн. Кожного місяця перші 200 хвилин вихідних дзвінків оплачуються за тарифом 0,50 грн за хвилину. Після використання 200 хвилин, для подальших вихідних дзвінків діятиме тариф 0,75 грн за хвилину до початку наступного місяця

«ПРОСТИЙ life 100»
Обов’язковий щомісячний платіж–100 грн. Кожного місяця перші 400 хвилин вихідних дзвінків оплачуються за тарифом 0,50 грн за хвилину. Після використання 400 хвилин, для подальших вихідних дзвінків діятиме тариф 0,75 грн за хвилину до початку наступного місяця

AntoxA

Романтик

Только что по телевизору видел кусок новой рекламы: Супер лайф 0 коп внутри сети и 50 коп на другие операторы. Кто-то что-то знает? В интеренте иформации никакой нету, ни на лайфовсокм сайте ни так.

KoLoB

KoLoB.cz

AntoxA сказав(ла):
Только что по телевизору видел кусок новой рекламы: Супер лайф 0 коп внутри сети и 50 коп на другие операторы. Кто-то что-то знает? В интеренте иформации никакой нету, ни на лайфовсокм сайте ни так.
Переваги підключення на умовах договору
«Супер life:)» — найкращий тариф!
Обирайте або до 200 грн знижку на придбання телефону, або додатково на рахунок 20% від кожної суми поповнення!
Спілкуйтесь без плати за з’єднання.

«Супер life:)» на умовах договору
0 коп./хв — на всі номери в Україні!
0,50 грн/хв — на інші номери в Україні!

Послуга Ціни за тарифними планами, грн
«Супер life:)» «Вільний life:) 50» «Вільний life:) 100» «Простий life:) 50» «Простий life:) 100»
Обов’язковий щомісячний платіж 50 50 100 50 100
Знижка на придбання телефону — 100 200 100 200
Дзвінки на номери life:), хвилина розмови 0,00 0,00 0,50*
Дзвінки на номери мереж фіксованого зв’язку України, хвилина розмови 0,50* 1,00
Дзвінки на номери інших операторів мобільного зв’язку України, хвилина розмови
Плата за з’єднання 0,00 0,00 0,00
SMS 0,25 0,25 0,25
MMS 0,75 0,75 0,75
Мінімальний початковий платіж, який у повному обсязі зараховується на рахунок абонента 100

«Супер life:)»
Щомісяця розмови на номери мереж фіксованого зв’язку та операторів мобільного зв’язку України, крім life:), тарифікуються:
у межах 200 хвилин — 0,50 грн/хв;
після використання 200 хвилин — 0,75 грн/хв до кінця місяця.
200 хвилин рахують з 1-го по останнє число кожного місяця.
Максимальна тривалість одного вихідного дзвінка всередині мережі life:) — 30 хвилин.

Cash

..::Hip-Hop::..

Абонентам life:) стал доступен автоматический роуминг в России

Оператор мобильной связи life:) объявляет о предоставлении услуги автоматического роуминга в России в сети Beeline для абонентов, обслуживающихся на основе предоплаты.

Для абонентов предоплаченного сервиса life:) предоставляет услуги CAMEL роуминга, который не требует дополнительной активации и включается автоматически, что делает использование международного роуминга более простым и удобным. С 14 ноября автоматический роуминг для абонентов life:), обслуживающихся на основе предоплаты, доступен и в России, в сети оператора Beeline.

D

DEATHик

Guest

«ПРОСТИЙ life» на умовах передоплати...
а пополнять его ежемесячно или раз и на долгие годы?...
З.Ы.: сорри еси где то и написано уже, фтыкать сильно долго не хотсо и тем более чужой оператор, хотя если пополнять раз в месяц не нужно, приобрету с удовольствием...

KoLoB

KoLoB.cz

DEATHик сказав(ла):
«ПРОСТИЙ life» на умовах передоплати...
а пополнять его ежемесячно или раз и на долгие годы?...
З.Ы.: сорри еси где то и написано уже, фтыкать сильно долго не хотсо и тем более чужой оператор, хотя если пополнять раз в месяц не нужно, приобрету с удовольствием...
Переваги нового тарифного плану «Простий life:)»:
без плати за з’єднання за будь-яких умов;
0,50 грн./хв — дзвінки на всі стаціонарні та мобільні номери в Україні!

«Простий life:)»:
Плата за з’єднання відсутня за будь-яких умов
Кожного місяця перші 100 хвилин вихідних дзвінків оплачуються за тарифом 0,50 грн за хвилину. Якщо 100 хвилин буде використано до закінчення місяця, для подальших вихідних дзвінків діятиме тариф 0,75 грн за хвилину до початку наступного місяця. Перший місяць починається від моменту заміни тарифного плану на «Простий life:)» або активації SIM-карти з тарифним планом «Простий life:)».

D

DEATHик

Guest

да это всё я на сайте уже прочитал... я немного другое спрашивал...
лана, переформулирую вопрос... еси я пополню счёт на 25 и больше не буду пополнять в течении года, допустим... карточка не блокируеццо? или чёто с ней пацаватое не делаеццо т.е. могу ли я растянуть эти деньги на год без всякого рода БАНива со стороны оператора?

GROMOZEKA

New Member

Если не ошибаюсь то при пополнении на 10 грн. сим карточка действительна 186 дней, а если на 25 грн. пополнить ее сразу то кажись на год она действительна.

B

bimmer

Guest

ошибаешься... она в любом случае действительно год. это у пчёлок она пол года с момента последнего звонка.

Зверху