Відповідь: Мы им показали кузькину мать
Посилання на пост, будь-ласка, щоб не бути голослівним.
типа защиту прав потребителей и налоговую полицию отменили? все есть, все работает, усиливать не нужно, а нужно уменьшать наоборот
А що ви доведете "защите прав", якщо барига ні чека не дав, нічого. Жодного документу, що підтверджує покупку. І як довести що купували на 10-му прилавку, а не на 15-му? Ніяк. Тому треба посилювати механізми контролю, бо обов'язок держави - захищати права своїх громадян. А якщо у когось філософія продажів грунтується на "нє наеб..шь - не проживьошь" - то драти з них справедливо "три шкури", і податковою, і міліцією, і службою захисту прав споживачів. Бо не місце таким на ринку. Якщо не можете працювати чесно - звільніть місце для того, хто зможе.
а количество продаж? а остатки за сезон знаешь?
Чудово знаю.
И я туда же!!! Коммуняка... Ганьба! Геть!
Бот Нахрапова?
супермаркеты никто не отменял, гоу туда. Там все хорошо. И у всех условия хороши и налоги они платят хорошо. Там вас не пошлют. Это и есть рыночная экономика и ее прелесть.
Чудова логіка: тобто якщо, наприклад, на 9-кє гопники всім підряд відбивають нирки, то не треба міліції, не треба законів, не треба боротися з гопниками - просто треба не ходити на 9-ку.
В школе надо было учится и условия бы были четкими.
Тобто те, що люди працюють в поганих умовах заради збагачення бариги-спекулянта - це нормально?
ну в ветке идет изменения налогов, а они касаются всех
Люди виступають ЗА підвищення податків та посилення контролю саме за торговцями.
Не вірю.
Что такое сверхприбыль? Это если я лучший маркетолог, чем конкуренты и зарабатываю больше, значит я должен и в процентах отдать больше? Бред
Ні. Це якщо ви ставите націнку 100-200 відсотків - ти платити маєте податків вдесятеро більше ніж ті, хто ставить націнку 5-10 відсотків.
Щоб видурені в народу спекуляцією гроші йшли на фінансування лікарень і ремонт доріг, а не на новенький Лексус бариги.
Она самая. От себя добавлю: рынок , не дитя рыночной экономики. Такой вот каламбур. Это все пошло с КООПов и разрешения спекуляций. Это все умножилось на развал 90-х. В и тоге "маемо те, що маемо".
У свій час в Києві була проведена дуже добра рекламна кампанія проти ринків. І вона дала свої результати: в столиці практично відсутні ринки як такі, а те, що лишилося - більше нагадує великі торговельні центри ніж "базари" накшталдт нашого. І нічого, живуть люди, і не вмер ні хто. А у нас розвели воплів: мол, як податки піднімуть, контроль посилять, так ринок розбіжиться і місто вимре...