В сумском горсовете впервые подрались депутаты

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Камери не фіксували початку сутички, не знімали хто розпочав і кого першого вдарили, бо всі знімали як депутат Чєпік першим налетів на депутата Мовчана (який справедливо вимагав вибачень від мера за безпідставні образи).
І нікого ніяка "братва" не била. Не було там ніякої. Ті люди, яких бумагомаратєлі пана Положия називають "братвою" - занадто серйозні, щоб ходити по залах і лупцювати когось на чиєсь замовлення. Там половина Дозору - дрібні "сявки" порівняно з тими людьми.
Якщо взяти для прикладу Верховну раду, то це виглядало б як: "Партія Регіонів привела до сесійної зали "братву" (в особі Віктора Пінчука), яка відлупцювала за їх замовлення депутата Шкіля. Як ви гадаєте, буде пан Пінчук ходити по сесійних залах і на чиїсь замовлення лупцювати всіляких "шкілів"?
Так само і виглядає різниця між тими людьми та "депутатом Чорнотицьким".
Пане, Stein! Виховані люди, коли говорять про щось, то принаймні говорять до кінця. А аргумент "аби ви знали про Мінаєва те, що знаю я, то ви б змінили про нього думку...", або ось цей про "серйозних людей", якось "не канають". Що за люди, наскільки серйозні? Можна детальніше почути? Інакше виходить "паражняк". Коли я чую "серйозні люди", то водночас згадую Аркадія Райкіна з його сатиричними мініатюрами про "серйозних людей" - партноменклатурних бюрократів і фільми про організовану злочинність, з доном Карлеоне ("серйозним чоловіком") на чолі... Зараз партноменклатурники асоціюються майже з однією ("правильною") партією, яку (дивний збіг обставин) називають і "партією донів". Чомусь мені здається, що ці Ваші "серйозні люди" саме цього штибу. Але все таки хотілося б почути повну тезу, а не її укорочений варіант, чому перед цими людьми Ви так "благоговєйно" співаєте оди... Щодо того, що ПР користувалася послугами "братви"... Знаєте, вибори 2004 ще не всі забули. Бійку через "неправильне голосування" вчинене на дільниці села Жовтневого теж багато хто пам'ятає. Дивно, але так само люди затримали "серйозного чоловіка" і так само міліція (сам заступник Плєханова) його відпустила, як тільки виїхали з села. Знову дивовижний збіг... Щодо цієї , то я бачив лише одну "сявку" - депутата Мовчана. Я розумію, що Ви свято увірували в золоті слова "фараона Діми" про те, що населення України - лохи (звісно, крім тих, хто "проти всіх" та живе згідно з християнським вченням - жебрацтвом і грабунками). Але вибачте, навіть лохи не вірять в той випадковий збіг обставин, що Ви тут намагаєтеся презентувати. Чисто випадково депутат Мовчан приніс на сесію міськради мегафон (а чого тут дивного, я сам з мегафоном ніколи не розлучаюся, навіть сплю під завивання його сирени). Вірніше приніс не він, а молодики, що чисто випадково зайшли на сесію міського керівного органу (а чому б і ні, всі туди ходять, це як ознака гарного виховання), з мегафонами і розташувалися неподалік від регіоналів. І Мовчан чисто випадково почав стрибати біля місця мера, аж ніяк не провокуючи скандал (кажучи сленгом "не вязал драку"). І зовсім випадково у тих хлопців він попросив мегафони, щоби позавивати сиреною в мікрофон мера, абсолютно випадково, бо тих хлопців він не знав. І самі хлопці якось випадково почали розмахувати кулаками та намагалися надавати стусанів депутатам (тому ж Чорнотицькому, який навмисно, яке нахабство, підійшов до мікрофону та закликав всіх заспокоїтися). Одним словом всі так і зрозуміли, що ця ситуація була випадковою, її ніхто не планував... Доречі, чисто випадково одного "серйозних чоловіка", що випадково був з тими добродіями, вчинившими бійку, можна побачити на , викладеній випадково на сайті ПР...

А який там "склад злочину"? Там навіть "легкими тілесними" і не пахло. На тих "відлупцьованих" (одним хлопцем 6-х депутатах в купі з іще 15-ма дядьками) ані синця не було. Тож який може бути "склад злочину"? Що хтось на когось кулаком помахав? От якби комусь щелепу зламали - ото був би злочин, от за це передбачено покарання. А за "махання кулаками" у нас ще поки що не саджають.
Звичайно, зривати роботу обраного депутатського зібрання міста - це просто незначний жарт. Ось аби комусь голову відірвали, або "на крайняк" щелепу зламали - ото вже можна і пальчиком посварити.
А кулаками махати - то не злочин, доказано ще фараоном Дімою, що колись зайшов зі своєю гвардією до виборчокму, де хлопці випадково накидали тумаків літньому охоронцю (по документам пройде, як два перевернутих "бобіки" та спалений райвідділ). Доречі, про "ментів". Пройнялися до них такою люттю, а методи, наче у "хрестоматійних райвідділівських" - бити так, аби не залишалося слідів - тоді і про злочин казати немає сенсу. Чого б це так?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

А аргумент "аби ви знали про Мінаєва те, що знаю я, то ви б змінили про нього думку...", або ось цей про "серйозних людей", якось "не канають".
А ви сходіть на кілька сесій які веде Мінаєв і подивіться, послухайте, я він говорить, як він ставиться до депутатів, до громадян, до присутніх на сесії, як він себе поводить. І все дізнаєтесь.

Що за люди, наскільки серйозні? Можна детальніше почути?
Той, кого ви показали на фото, є власником 3 магазинів, оптової бази, туристичної фірми, комп'ютерного клубу. Він заробляє стільки, що ваш Чорнотицький і в очі таких грошей ніколи не бачив. І ви говорите що ця людина буде ходити у вигляді "братка" і товкти подібним "сявкам" пику? Не смішіть.

Чисто випадково депутат Мовчан приніс на сесію міськради мегафон (а чого тут дивного, я сам з мегафоном ніколи не розлучаюся, навіть сплю під завивання його сирени).
Мегафони були принесені через те, що на сесії під час виступів депутатів з групи "Стабільність та розвиток" цілеспрямовано і незаконно відключалися мікрофони. Чи не давати слово "неугодним" вже стало демократичною нормою?

Вірніше приніс не він, а молодики, що чисто випадково зайшли на сесію міського керівного органу (а чому б і ні, всі туди ходять, це як ознака гарного виховання), з мегафонами і розташувалися неподалік від регіоналів.
Це брехня. Мегафон приніс особисто Мовчан. Чи в Панорамі про це не написали?

І Мовчан чисто випадково почав стрибати біля місця мера, аж ніяк не провокуючи скандал (кажучи сленгом "не вязал драку").
Мовчан справедливо відреагував на репліку Мінаєва, що буцімто "Партія Регіонів тоже в доле дерибана земли" і зажадав від мера або вибачитися, або назвати конкретно де саме і в якій такій "долі" Партія Регіонів є. Мінаєв такої інформації надати не зміг, але й вибачатися не став. Чи пан Положій у своєму варіанті висвітлення цих подій забув про це згадати? Ай-ай-ай...

Звичайно, зривати роботу обраного депутатського зібрання міста - це просто незначний жарт.
А кидатися безпідставними нічим не підтвердженими звинуваченнями це є по-вашому нормальним? Чи може справедливим є позбавлення законного слова депутатів, які обрані народом і є його законними представниками? То хто що зриває, шановний? Чи може Мовчан просто так прийшов зранку в поганому настрої і одразу увімкнув мегафони?

Ось аби комусь голову відірвали, або "на крайняк" щелепу зламали - ото вже можна і пальчиком посварити.
Шановний, є закон, і є Кримінальний кодекс, який чітко визначає що є злочином, а що ні, і за що які покарання передбачені. Ми ж "демократію" будуємо, чи не так? Тут же все по закону має бути? От воно і є по закону. Що вам не подобається?

І самі хлопці якось випадково почали розмахувати кулаками та намагалися надавати стусанів депутатам (тому ж Чорнотицькому, який навмисно, яке нахабство, підійшов до мікрофону та закликав всіх заспокоїтися).
Чорнотичький нікого ні до чого не закликав. Спочатку "закликати" розпочав депутат Чепік накинувшись на депутата Мовчана і намагаючись вирвати у нього мегафон. Далі до них вибіг депутат Рохманов аби заспокоїти обох, але на виручку до Чепіка кинулося ще кілька депутатів з Дозору на чолі з Чорнотицьким. Проте коли пан Чорнотицький спотикнувся, нестримно несучись до трибуни - він побачив сидячих поряд "братків приведених Партією Регіонів" і накинувся на крайнього, за що справедливо отримав здачі. Ось з цього і розпочалася бійка. В той час я сидів за пару рядів від "місця пригоди" і чудово все бачив на власні очі. Тому не треба мені "вибраних моментів" та казок із Панорами. Нелюбов пана Положия до Партії Регіонів і симпатія до Мінаєва - відома давно і всім.
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

А ви сходіть на кілька сесій які веде Мінаєв і подивіться, послухайте, я він говорить, як він ставиться до депутатів, до громадян, до присутніх на сесії, як він себе поводить. І все дізнаєтесь.
Кажете, що Ви в моїй персоні розчарувалися? Розчарую Вас ще більше! Про висловлювання Мінаєва щодо депутатів вже неодноразово і писала "Панорама", і говорили місцеві канали ТВ. Скажу, що я згоден з нашим міським головою. На мою думку (не повірите, але не лише на мою :)) наші депутати (в своїй більшості), що є політичними хвойдами, що піднявши хвоста перебігають з однієї фракції в іншу, що так брутально і нахабно відверто лобіюють свої власні інтереси, що є еталоном політичного дикунста та безкультур'я заслуговують і не таких висловлювань. Оптимальний варіант - публічне аутодафе чи "вірменський варіант". Ви так не вважаєте?
Той, кого ви показали на фото, є власником 3 магазинів, оптової бази, туристичної фірми, комп'ютерного клубу. Він заробляє стільки, що ваш Чорнотицький і в очі таких грошей ніколи не бачив. І ви говорите що ця людина буде ходити у вигляді "братка" і товкти подібним "сявкам" пику? Не смішіть.
Пане Stein, я розумію, що за теорією фараона Діми переважна більшість населення України є лохами, але не треба так відверто вже зневажати це населення, і так примітивно намагатися "розводити цих лохів". Ви що, хочете сказати, що чім багатша людина, тим більше в неї таких чеснот, як сумління, культура, порядність, чесність? А ось практика показує, що все навпаки! Чим більше людина має грошей (чим серйозніша людина, Вашим лексиконом), тим більше цих грошей хочеться, і тим більших паскудств ця людина для цього припускається... І наші олігархи та депутати - яскравий приклад цього.
Пан Янукович та його команда заробляли і не такі гроші, як цей власник магазинів і бази але на виборах 2004 всі бачили, чиїми послугами вони користувалися (яскравий приклад - бійка на дільниці в с. Жовтневому). Не бачу причин, чому б сумським регіоналам винаходити велосипеда та діяти якось інакше...
Доречи, те фото взято з "Панорами", а ще воно викладене на сайті ПР. Окрім того, не варто перекручувати мої слова. Я ніде не писав, що той громадянин особисто бив депутатів. Він просто був в компанії тих "героїв". Але це не завадило верещати тому ж таки Мовчану, що ніякого відношення ця гоп-компанія до ПР не має. :mrgreen:
Мегафони були принесені через те, що на сесії під час виступів депутатів з групи "Стабільність та розвиток" цілеспрямовано і незаконно відключалися мікрофони. Чи не давати слово "неугодним" вже стало демократичною нормою?
...
Це брехня. Мегафон приніс особисто Мовчан. Чи в Панорамі про це не написали?
...
Мовчан справедливо відреагував на репліку Мінаєва, що буцімто "Партія Регіонів тоже в доле дерибана земли" і зажадав від мера або вибачитися, або назвати конкретно де саме і в якій такій "долі" Партія Регіонів є. Мінаєв такої інформації надати не зміг, але й вибачатися не став. Чи пан Положій у своєму варіанті висвітлення цих подій забув про це згадати? Ай-ай-ай...
...
А кидатися безпідставними нічим не підтвердженими звинуваченнями це є по-вашому нормальним? Чи може справедливим є позбавлення законного слова депутатів, які обрані народом і є його законними представниками? То хто що зриває, шановний? Чи може Мовчан просто так прийшов зранку в поганому настрої і одразу увімкнув мегафони?
:lol:Ще трішечки і Ви переконаєте мене в чесність та шляхетство сумських регіоналів і Мовчана зокрема. Ну і в хижість та паскудність їх опонентів на чолі з Мінаєвим. А також в те, що всі події сталися зовсім випадково, а не були заплановані заздалегідь. Про це вже йшлося, другий раз повертатися до теми не маю бажання. Доречи, в своєму попередньому пості я вклав посилання на статтю з "Панорами". Коли маєте бажання, то можете прочитати, а не розпитувати мене, як це висвітив Положій.
Шановний, є закон, і є Кримінальний кодекс, який чітко визначає що є злочином, а що ні, і за що які покарання передбачені. Ми ж "демократію" будуємо, чи не так? Тут же все по закону має бути? От воно і є по закону. Що вам не подобається?
І я ж кажу, що заявитися на зібрання депутатів, та влаштувати бійку - це нічого не означає. Багато хто з сумчан це практикує. І взагалі - вовтузити кулаками людину, це безвинний жарт, тому міліція ніякої "хуліганки" тут не вбачає... Слід додати, що за умови, що це сумська міліція, і махати кулаками повинні "потрібні" люди...
В той час я сидів за пару рядів від "місця пригоди" і чудово все бачив на власні очі.
Отакої, відкриваються нові цікаві моменти... Вибачте, а Ви депутат, чи просто "сочуствующій" :) Чи може заздалегідь знали, що готується щось цікавеньке? :mrgreen:
Тому не треба мені "вибраних моментів" та казок із Панорами. Нелюбов пана Положия до Партії Регіонів і симпатія до Мінаєва - відома давно і всім.
Неправда. Від Положія діставалося майже всім губернаторам та міським головам. А ось про нелюбов пана Stein-а до Мінаєва, до Положія, до всіх на свті, крім фараона ДІми, його позиція "проти всіх" (а Баба Яга проти!!!) вже точно відома давно і всім... Як і принцип "Брешуть всі" :mrgreen:
 

LevAris

Well-Known Member
Від Положія діставалося майже всім губернаторам та міським головам.
Ну вот те раз. Вы, если действительно интересуетесь сумской политикой, до наверняка почитываете форум Данкора и тогда у вас просто не может быть подобных утверждений, ибо все, кто там общается (а там действительно разбирающиеся в сумской политике люди), говоря "Положий", подразумевают "Минаев". Либо же, если вы данный форум не почитываете, значит вас данный вопрос не сильно и интересует, тогда тратить время на то, чтобы вас переубедить - занятие, которое не стоит этого самого потраченного времени.
Вы разве не в курсе, что с подачи Минаева Положий прихватизировал себе кусок коммунальной площади в самом центре города?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: В сумском горсовете впервые подрались депутаты

Про висловлювання Мінаєва щодо депутатів вже неодноразово і писала "Панорама", і говорили місцеві канали ТВ.
Такого в "Панорамі" не пишуть.

Скажу, що я згоден з нашим міським головою. На мою думку (не повірите, але не лише на мою ) наші депутати (в своїй більшості), що є політичними хвойдами, що піднявши хвоста перебігають з однієї фракції в іншу, що так брутально і нахабно відверто лобіюють свої власні інтереси, що є еталоном політичного дикунста та безкультур'я заслуговують і не таких висловлювань.
Справа не в тому, хто на що заслуговує, а в елементарних правилах етики. Посада міського голови вимагає від людини певної культури поведінки. Чи може висловлювання накшталдт: "а ты кто такой вообще? ану пошел вон отсюда!", "ану позатыкались все", "сядь и сиди молча! чего ты тут вообще рот открываешь?", "задолбала уже чета Рахмановых - сядьте и заткнитесь оба!" і т.п. "пєрли" є нормою спілкування мера з народними обранцями та громадою і нормальном порядком ведення сесії міської ради?

Чим більше людина має грошей (чим серйозніша людина, Вашим лексиконом), тим більше цих грошей хочеться, і тим більших паскудств ця людина для цього припускається... І наші олігархи та депутати - яскравий приклад цього.
Ви можете навести приклади коли олігархи підробляють у депутатів "вышыбалами" чи ходять на замовлення до Верховної ради бити якихось "шкілів"?

А також в те, що всі події сталися зовсім випадково, а не були заплановані заздалегідь.
Всі ті події були спровоковані саме Мінаєвим і його безпідставними дурними репліками "по поводу і без повода". Саме з його слів і почалося все. А розповіді про "сплановано" чи "не сплановано" - то лише ваші власні (хоча мабуть точніше сказати не власні, а положиєвські) здогади.
І не уходьте від відповідей, я вам задаю цілком конкретні запитання, а ви мені у відповідь лише прожні розмови "ні про що".

І я ж кажу, що заявитися на зібрання депутатів, та влаштувати бійку - це нічого не означає.
Бійку розпочали самі депутати, а відбиватися коли на вас кидаються - закон не забороняє.

Вибачте, а Ви депутат, чи просто "сочуствующій"
Я маю змогу відвідувати сесії міської ради, чим регулярно і користуюсь.

Неправда. Від Положія діставалося майже всім губернаторам та міським головам.
Тільки чомусь саме зараз, під вибори, від Положия тільки й валяться помиї що на Партію регіонів та на губернатора і жодного критичного слова про мера (невже він такий кришталево зразковий?)...

А ось про нелюбов пана Stein-а до Мінаєва, до Положія, до всіх на свті, крім фараона ДІми, його позиція "проти всіх" вже точно відома давно і всім...
...тобто і до Партії регіонів та пана Мовчана також? Ви праві, я їх всих однаково недолюблюю. Тому навряд чи мене можна звинуватити у якійсь упередженості в питання взаємовідносин між ними, чи не так? ;)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: В сумском горсовете впервые подрались депутаты

...тобто і до Партії регіонів та пана Мовчана також? Ви праві, я їх всих однаково недолюблюю. Тому навряд чи мене можна звинуватити у якійсь упередженості в питання взаємовідносин між ними, чи не так? ;)
Я не про те. Ви радикально починаєте любити (або недолюблювати) політичного (історичного, соціального тощо) антипода того, про кого говорять форумчане. Варто сказати про когось гарне - ви тут як тут з "хулою і поріцаніями", варто сказати про когось погано - адвокат пан Стейн на бойовому посту захищає клієнта. Так би мовити відпрацьовуєте своє кредо...
Щодо бійки в міськраді та її ініціаторів регіоналів - не маю бажання товкти воду в ступі. Що таке "голубая команда" - всі добре пам'ятають. Методи роботи їх команди - також ніхто не забув (містер (прости Господи за слово) Чмирь, поки що досить точно копіює Щербаня). Ніхто мене не переконає, що в тій партії є хоч одна чесна та порядна людина.
І не уходьте від відповідей, я вам задаю цілком конкретні запитання, а ви мені у відповідь лише прожні розмови "ні про що".
Вам подобається грати в слідчого чи опера у райвідділку, світити лампою в обличчя та вимагати відповідати на конкретні питання? :) Ваше право. Про уникнення відповідей - не Вам казати. Не раз і не два просив Вас конкретно сказати, чи згідні Ви з тим, щоби заради якоїсь там мети в землю б поклали Ваших рідних, і чи в цьому разі Ви також би так зневажали людське життя... У відповідь чув довгі тиради про пірамідита тих, хто їх збудував, про імперії з імператорами та рабів, про тоталітарні держави, якими можна було пишатися, про "отцов народов" Гітлера та Сталіна. які вписали свої імена золотими літерами на сторінках історії і такого всякого повний мішок. А ось конкретної відповіді я так і не почув, впевнений, що і не почую...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: В сумском горсовете впервые подрались депутаты

Щодо бійки в міськраді та її ініціаторів регіоналів - не маю бажання товкти воду в ступі. Що таке "голубая команда" - всі добре пам'ятають.
Не варто отак от твердолобо на все дивитися. А то вийде як у тій характеристиці:
"Как следствие, быдло делит мир на Наших и Ненаших. Наши всегда
правы, потому что они Наши. Ненаших надо ненавидеть и презирать за то,
что они Ненаши."
Розглядати треба кожну ситуацію конкретно, а не казати, що як то ПР - так значить там всі "казли і підараси". До вашого відома ПР в Тернополі проголосувала за надання пільг воїнам ОУН-УПА. От падлюки продажні...

містер (прости Господи за слово) Чмирь, поки що досить точно копіює Щербаня
Чмирю до Шербаня, як до небес. Не варто порівнювати непорівнюване, це люди зовсім різних вагових категорій.

Не раз і не два просив Вас конкретно сказати, чи згідні Ви з тим, щоби заради якоїсь там мети в землю б поклали Ваших рідних, і чи в цьому разі Ви також би так зневажали людське життя...
Я вам чітко і ясно відповідав на дане питання. Мені ще раз повторити?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: В сумском горсовете впервые подрались депутаты

Розглядати треба кожну ситуацію конкретно, а не казати, що як то ПР - так значить там всі "казли і підараси". До вашого відома ПР в Тернополі проголосувала за надання пільг воїнам ОУН-УПА. От падлюки продажні...
Вже як на те Ви повернули, то скажу, що по дрібним місцевим політичним кон'юнктурщикам (а Ви знаєте, що винятки лише підтверджують правила), не можна судити про партію. Є окремі поодинокі випадки, а є генеральна лінія партії. Так ось, генеральна лінія ПР щодо УПА - вбивці, злочинці, колабораціоністи тощо. Про це вони стверджують з усіх трибун, про це вони галасують на всіх зібраннях і мітингах, Їх мета виховати генерації таких же антиукраїнських покидьків, як і вони самі.
Чмирю до Шербаня, як до небес. Не варто порівнювати непорівнюване, це люди зовсім різних вагових категорій.
Це поки що. Щербань теж колись починав з малого - розставив навколо себе потрібних людей (з донецькою реєстрацією), а потім вже розгорнувся... Чмирь зараз теж обкладається "своїми" людьми... Початок покладено.
 
Re: Відповідь: В сумском горсовете впервые подрались депутаты

Розглядати треба кожну ситуацію конкретно, а не казати, що як то ПР - так значить там всі "казли і підараси". До вашого відома ПР в Тернополі проголосувала за надання пільг воїнам ОУН-УПА. От падлюки продажні...
Попробовали бы они сделать обратное в Тернополе... не исключено, что эта каденция стала бы для них последней :mrgreen:.
 
Зверху