Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.
А кулаками махати - то не злочин, доказано ще фараоном Дімою, що колись зайшов зі своєю гвардією до виборчокму, де хлопці випадково накидали тумаків літньому охоронцю (по документам пройде, як два перевернутих "бобіки" та спалений райвідділ). Доречі, про "ментів". Пройнялися до них такою люттю, а методи, наче у "хрестоматійних райвідділівських" - бити так, аби не залишалося слідів - тоді і про злочин казати немає сенсу. Чого б це так?
Пане, Stein! Виховані люди, коли говорять про щось, то принаймні говорять до кінця. А аргумент "аби ви знали про Мінаєва те, що знаю я, то ви б змінили про нього думку...", або ось цей про "серйозних людей", якось "не канають". Що за люди, наскільки серйозні? Можна детальніше почути? Інакше виходить "паражняк". Коли я чую "серйозні люди", то водночас згадую Аркадія Райкіна з його сатиричними мініатюрами про "серйозних людей" - партноменклатурних бюрократів і фільми про організовану злочинність, з доном Карлеоне ("серйозним чоловіком") на чолі... Зараз партноменклатурники асоціюються майже з однією ("правильною") партією, яку (дивний збіг обставин) називають і "партією донів". Чомусь мені здається, що ці Ваші "серйозні люди" саме цього штибу. Але все таки хотілося б почути повну тезу, а не її укорочений варіант, чому перед цими людьми Ви так "благоговєйно" співаєте оди... Щодо того, що ПР користувалася послугами "братви"... Знаєте, вибори 2004 ще не всі забули. Бійку через "неправильне голосування" вчинене на дільниці села Жовтневого теж багато хто пам'ятає. Дивно, але так само люди затримали "серйозного чоловіка" і так само міліція (сам заступник Плєханова) його відпустила, як тільки виїхали з села. Знову дивовижний збіг... Щодо цієїКамери не фіксували початку сутички, не знімали хто розпочав і кого першого вдарили, бо всі знімали як депутат Чєпік першим налетів на депутата Мовчана (який справедливо вимагав вибачень від мера за безпідставні образи).
І нікого ніяка "братва" не била. Не було там ніякої. Ті люди, яких бумагомаратєлі пана Положия називають "братвою" - занадто серйозні, щоб ходити по залах і лупцювати когось на чиєсь замовлення. Там половина Дозору - дрібні "сявки" порівняно з тими людьми.
Якщо взяти для прикладу Верховну раду, то це виглядало б як: "Партія Регіонів привела до сесійної зали "братву" (в особі Віктора Пінчука), яка відлупцювала за їх замовлення депутата Шкіля. Як ви гадаєте, буде пан Пінчук ходити по сесійних залах і на чиїсь замовлення лупцювати всіляких "шкілів"?
Так само і виглядає різниця між тими людьми та "депутатом Чорнотицьким".
You must be registered for see links
, то я бачив лише одну "сявку" - депутата Мовчана. Я розумію, що Ви свято увірували в золоті слова "фараона Діми" про те, що населення України - лохи (звісно, крім тих, хто "проти всіх" та живе згідно з християнським вченням - жебрацтвом і грабунками). Але вибачте, навіть лохи не вірять в той випадковий збіг обставин, що Ви тут намагаєтеся презентувати. Чисто випадково депутат Мовчан приніс на сесію міськради мегафон (а чого тут дивного, я сам з мегафоном ніколи не розлучаюся, навіть сплю під завивання його сирени). Вірніше приніс не він, а молодики, що чисто випадково зайшли на сесію міського керівного органу (а чому б і ні, всі туди ходять, це як ознака гарного виховання), з мегафонами і розташувалися неподалік від регіоналів. І Мовчан чисто випадково почав стрибати біля місця мера, аж ніяк не провокуючи скандал (кажучи сленгом "не вязал драку"). І зовсім випадково у тих хлопців він попросив мегафони, щоби позавивати сиреною в мікрофон мера, абсолютно випадково, бо тих хлопців він не знав. І самі хлопці якось випадково почали розмахувати кулаками та намагалися надавати стусанів депутатам (тому ж Чорнотицькому, який навмисно, яке нахабство, підійшов до мікрофону та закликав всіх заспокоїтися). Одним словом всі так і зрозуміли, що ця ситуація була випадковою, її ніхто не планував... Доречі, чисто випадково одного "серйозних чоловіка", що випадково був з тими добродіями, вчинившими бійку, можна побачити на
You must be registered for see links
, викладеній випадково на сайті ПР...Звичайно, зривати роботу обраного депутатського зібрання міста - це просто незначний жарт. Ось аби комусь голову відірвали, або "на крайняк" щелепу зламали - ото вже можна і пальчиком посварити.А який там "склад злочину"? Там навіть "легкими тілесними" і не пахло. На тих "відлупцьованих" (одним хлопцем 6-х депутатах в купі з іще 15-ма дядьками) ані синця не було. Тож який може бути "склад злочину"? Що хтось на когось кулаком помахав? От якби комусь щелепу зламали - ото був би злочин, от за це передбачено покарання. А за "махання кулаками" у нас ще поки що не саджають.
А кулаками махати - то не злочин, доказано ще фараоном Дімою, що колись зайшов зі своєю гвардією до виборчокму, де хлопці випадково накидали тумаків літньому охоронцю (по документам пройде, як два перевернутих "бобіки" та спалений райвідділ). Доречі, про "ментів". Пройнялися до них такою люттю, а методи, наче у "хрестоматійних райвідділівських" - бити так, аби не залишалося слідів - тоді і про злочин казати немає сенсу. Чого б це так?