Специализация реклама и PR

inter.net

Халява,сэр!!!
Киевский национальный университет культуры и искусств им. Поплавского
-реклама и связи с общественностью

Запорізький національний університет
-Реклама та зв’язки з громадськістю(Журналістика)

МДГУ
-Реклама та зв’язки з громадськістю(Філологічний)

Інститут журналістики місто Київ
-Реклами та зв'язків з громадськістю

Київський політехнічний інститут
-Реклама і зв’язки з громадськістю

Донецький інститут соціальної освіти
-Реклама та зв’язки з громадськістю

Можно еще перечислять, но факт в том что в Сумах еще не "доросли" что ли...:(

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Специализация реклама и PR

Нет я как раз занимаюсь маркетингом, интернет маркетингом, рекламой.
И знаю что у нас специалистов мало которые работают в этой отрасли. А кто будет преподавать ? Что бы преподавать в этой сфере надо самому лет 10-15 поварится в этой отрасли разрулить 1000 успешних проектов. Вот после этого можно говорить о преподавательской деятельности. Ну тут вопрос кто туда пойдёт. Минимальная зарплата маркетолога от 5000. сколько получает преподаватель? Да согласен могут преподавать давая материал из книжек но только каких они будут готовить специалистов? Таких которые нечего не будут знать!
І я так розумію, Ви вважаєте себе одним із таких спеціалістів? Але ж працювати і бути спеціалістом-це велика різниця.
Деякі з викладачів прийшли до викладацької діяльності, пропрацювавши більше 15 років у цій сфері. Молоді викладачі, у більшості, суміщають викладацьку та професійну діяльність. І є спеціалістами, а не просто працюють у сфері маркетингу. Кафедра має визнання у сфері маркетингової освіти, хоч і існує всього 7 років.
А про рівень зарплати маркетолога. На жаль, Суми поки що відстають від 5000 грн мінімальної зарплати.
Зустрічала таких "спеціалістів", які хоч і працюють не один рік, але досі помітно, що вони не мають спеціалізованої освіти. Я б краще взяла до себе на роботу активного студента.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Специализация реклама и PR

Киевский национальный университет культуры и искусств им. Поплавского
-реклама и связи с общественностью

Запорізький національний університет
-Реклама та зв’язки з громадськістю(Журналістика)

МДГУ
-Реклама та зв’язки з громадськістю(Філологічний)

Інститут журналістики місто Київ
-Реклами та зв'язків з громадськістю

Київський політехнічний інститут
-Реклама і зв’язки з громадськістю

Донецький інститут соціальної освіти
-Реклама та зв’язки з громадськістю

Можно еще перечислять, но факт в том что в Сумах еще не "доросли" что ли...:(
Гуманітарна та економічна освіта - це дві великі різниці. Вони дивляться на ПР з різних сторін :)

Luxury

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Специализация реклама и PR

І я так розумію, Ви вважаєте себе одним із таких спеціалістів? Але ж працювати і бути спеціалістом-це велика різниця.
Деякі з викладачів прийшли до викладацької діяльності, пропрацювавши більше 15 років у цій сфері. Молоді викладачі, у більшості, суміщають викладацьку та професійну діяльність. І є спеціалістами, а не просто працюють у сфері маркетингу. Кафедра має визнання у сфері маркетингової освіти, хоч і існує всього 7 років.
А про рівень зарплати маркетолога. На жаль, Суми поки що відстають від 5000 грн мінімальної зарплати.
Зустрічала таких "спеціалістів", які хоч і працюють не один рік, але досі помітно, що вони не мають спеціалізованої освіти. Я б краще взяла до себе на роботу активного студента.
Вообщем бла, бла, бла.. Понимаете маркетинг нужно чувствовать это как искуство либо ты это понимаешь либо нет. Я вообще не понимаю где в Сумах как вы говорите работают ваши преподаватели). В Сумах просто нет компаний где востребованы маркетологи в том виде в котором должны быть. Молодой человек интересовался интернет маркетингом! Уловите хоть в этом разницу!

Зверху