О ценностях: советских, демократических, христианских

arnisumy

Well-Known Member
Президент Туркменістану Бердимухамедов заявив, що в його країні немає хворих на COVID-19
01/06/2021 21:34
You must be registered for see images

ПРЕЗИДЕНТ ТУРКМЕНІСТАНУ ГУРБАНГУЛИ БЕРДИМУХАММЕДОВ

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов заявляє, що в цій державі з початку пандемії COVID-19 не виявлені хворі на коронавірус.
Про це у вівторок, 1 червня, видання Turkmen.news
“З перших днів виникнення загрози COVID-19 ми сформували і підготували єдину національну стратегію по боротьбі з коронавірусом, що передбачає комплекс заходів організаційного, правового, фінансового, економічного, санітарно-епідеміологічного, медичного, карантинного характеру”, – сказав Бердимухамедов.
Він вважає, що “завдяки проведеній роботі, поки у Туркменістані не виявлені випадки прояву цієї хвороби”.
Нагадаємо, в Туркменістані наприкінці березня 2020 року влада з метою приховати інформацію про пандемію.
 

arnisumy

Well-Known Member
08.06.21 08:24
Лукашенко зробив державним святом день вторгнення СРСР до Польщі в 1939 році

Олександр Лукашенко, який захопив владу в Білорусі, заснував нове державне свято 17 вересня - день, коли СРСР у 1939 році вторгся на територію Польщі і розділив її з нацистською Німеччиною. Лукашенко назвав нове свято "Днем народної єдності".
Про це інформує із посиланням на .
"Цей день став актом історичної справедливості щодо білоруського народу, розділеного проти його волі в 1921 році за умовами Ризького мирного договору", - повідомила пресслужба Лукашенка. Наголошується, що "відновлена в 1939 році єдність дозволила Білорусі вистояти в роки Великої Вітчизняної війни, посісти почесне місце в міжнародному співтоваристві, стати одним із співзасновників Організації Об'єднаних Націй".
"Сьогодні білоруський народ єдиний у виборі стратегічного курсу на розбудову сильної, суверенної і процвітаючої країни. Встановлення Дня народної єдності 17 вересня підкреслює спадкоємність поколінь, непорушність і самодостатність білоруської нації та державності", - заявили в Лукашенка.
Ризький мирний договір підписали 18 березня 1921 року, між представниками РРФСР і УРСР, з одного боку, і Польщі - з іншого. Він закінчив радянсько-польську війну 1919-1920 років і закріпив поділ українських і білоруських земель між Польщею і радянськими республіками.
Вторгнення радянських військ до Польщі в 1939 році відбулося відповідно до таємної частини пакту Ріббентропа-Молотова і призвело до остаточної окупації Польщі СРСР і нацистською Німеччиною на початок жовтня 1939 року.
 

arnisumy

Well-Known Member
гарний тамада:
дія 1:
You must be registered for see medias
дія 2:
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
от серед такої при3,14здженої худоби доводиться жити:

You must be registered for see medias
 
Зверху