О ценностях: советских, демократических, христианских

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias

22.06.17 13:32
"У нас у кожній школі в Забайкальському краї є столи для "опущених" і "общак", - помічник голови СК Росії Комісаров. ВІДЕО
У кожній школі Забайкальського краю РФ є столи для "опущених" і "общак".
Як повідомляє із посиланням на " ", про це заявив помічник голови Слідчого комітету Росії Ігор Комісаров на засіданні депутатів Держдуми, присвяченому пошуку способів боротьби з поширенням так званої ідеології "АУЄ" - арештантський уклад єдиний. Також він розповів про систематичне сексуальне насильство в школах.
"Ситуація народилася - скільки там - років шість тому, коли я прибув у Челябінський, перепрошую, в Забайкальський край, там, де дев'ятирічний хлопчик піддавався систематичному сексуальному насильству. Ось там були шкільні зошити, де було написано: "положенец, смотрящий, вор в законе". Не тільки у цієї дитини, це виявилося у кожної дитини в дитячому будинку. Приїхала маса чиновників із Забайкальського краю, включно з колишнім губернатором. Мене взагалі запитують: що так багато машин приїхало? Я кажу, знаєте, тут така НП сталася, малолітнього зґвалтували тут в інтернаті. Мені кажуть: ви знаєте, у нас в кожній школі є в Забайкальському краї столи для "опущених". Ось це все підтвердилося", - розповів Комісаров.

goool

Well-Known Member
В Индии волонтеры из-за проблемы с туалетами переименовали село в честь Трампа
MIGnews.com.ua
Одно из сел, которое расположено на севере Индии переименовали в честь президента США Дональда Трампа и назвали Трамп-Сулаб, пишет .

Инициаторами переименования стали волонтеры организации Sulabh International, которая занимается установкой общественных туалетов.

Активисты рассчитывают, что переименование перед визитом премьер-министра Индии Нарендры Моди в США, привлечет финансирование для решения проблемы нехватки туалетов в Индии.

Также на улицах села после переименования, повсюду висят портреты Трампа.

Следует отметить, что сами жители села ничего не знают об американском президенте.

Как сообщал MIGnews.com.uа ранее, недавно Дональд Трамп впервые на должности президента . Так состояние лидера Америки оценивается в 1 миллиард долларов.

goool

Well-Known Member
А если б еще мясо ели, это б какой великодуховный штын стоял. ;)

Зверху