You must be registered for see medias
22.06.17 13:32
"У нас у кожній школі в Забайкальському краї є столи для "опущених" і "общак", - помічник голови СК Росії Комісаров. ВІДЕО
У кожній школі Забайкальського краю РФ є столи для "опущених" і "общак".
Як повідомляє
You must be registered for see links
із посиланням на "
", про це заявив помічник голови Слідчого комітету Росії Ігор Комісаров на засіданні депутатів Держдуми, присвяченому пошуку способів боротьби з поширенням так званої ідеології "АУЄ" - арештантський уклад єдиний. Також він розповів про систематичне сексуальне насильство в школах.
"Ситуація народилася - скільки там - років шість тому, коли я прибув у Челябінський, перепрошую, в Забайкальський край, там, де дев'ятирічний хлопчик піддавався систематичному сексуальному насильству. Ось там були шкільні зошити, де було написано: "положенец, смотрящий, вор в законе". Не тільки у цієї дитини, це виявилося у кожної дитини в дитячому будинку. Приїхала маса чиновників із Забайкальського краю, включно з колишнім губернатором. Мене взагалі запитують: що так багато машин приїхало? Я кажу, знаєте, тут така НП сталася, малолітнього зґвалтували тут в інтернаті. Мені кажуть: ви знаєте, у нас в кожній школі є в Забайкальському краї столи для "опущених". Ось це все підтвердилося", - розповів Комісаров.