О ценностях: советских, демократических, христианских

x3mal

In Trance
You must be registered for see images attach
Да ну, любой человек это воплощение многих качеств, то есть получается множество людей будет являтся одновременно противоположными формами жизни (люди и нелюди, жители и нежить).
Потом каким боком безволие и лицемерие? Безволие это лень, то есть воплощение безволия - "ленивый". А лицемер это когда говорит одно а делает по другому. Ну короче это как наш президент - самый наглядный пример понятия лицемерия)

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
Да ну, любой человек это воплощение многих качеств, то есть получается множество людей будет являтся одновременно противоположными формами жизни (люди и нелюди, жители и нежить).
Потом каким боком безволие и лицемерие? Безволие это лень, то есть воплощение безволия - "ленивый". А лицемер это когда говорит одно а делает по другому. Ну короче это как наш президент - самый наглядный пример понятия лицемерия)
В соответствии с восточными учениями во временную эпоху , которая сейчас идёт человеческое сознание всех людей будет смешано и в каждом будут проявляться как элементы высоких качеств так и преобладающие элементы низких качеств сознания. То есть Вы абсолютно правильно говорите что много смешанных проявлений и каждый может в себе найти различные качества как хорошие так и плохие.
Что касается безволия то оно как раз и определяет неспособность/нежелание замечать собственные недостатки и видеть их же в других, что люди и называют лицемерием.

Останнє редагування:

Whisper

Well-Known Member
Надо и себе запостить что-нибудь на тему хрупкости нравственных ценностей.

Хливнюк: Ми перестали боятися, але, на жаль, перестали і жаліти

ніколи своєї громадянської позиції, але й не кричить про неї на кожному кроці.

Однак інколи співак все ж таки ділиться своїми переживаннями щодо долі українців і України в цілому. Про хворе суспільство і страх перед втратою людяності Хливнюк розповів у інтерв'ю " ".

You must be registered for see images

До річниці Євромайдану Андрій разом зі співачкою Джамалою і співаком Дмитром Шуровим представили . Вокаліст "Бумбоксу" каже, що для нього це - пісня про очищення.

You must be registered for see medias

"Рік тому мені здавалося, що ми чистішими вже бути не можемо. Коли я писав пісню, то думав, що ціна занадто висока. А зараз мені здається, що ми всі захворіли. Це процес, коли температура піднімається до граничного рівня, і потім ти одужуєш. Але можеш і померти. Лякає те, що і мене, і суспільство, в якому я живу, вже не бентежать бійки і гармати. Вірніше, бентежать, люди плачуть, страждають, але ти розумієш, про що я?" - зауважив Андрій.

Хливнюк дійсно переживає, що минулий рік міг незворотньо змінити українців. І не обов'язково у кращу сторону.

"Те, що ще рік-два тому для нас не влазило б ні в які ворота, тепер дійсно рядок у новинах. Іноді мені здається, що ми вже ніколи не одужаємо. Ніби щось незворотньо змінилося в нас. Так, ми стали набагато сильніше – нам не страшно битися, захищатися. Ми перестали боятися, але, на жаль, перестали і жаліти", - пояснив співак.

"Я дуже хочу, щоб ми не втратили людяність у цілому. Гадаю, ми близькі до цього. Щоб ми не просочилися суцільним "анти". Я б дуже не хотів чути фразу "співаєте мовою окупантів" або "москалі завжди такими були, вони всі однакові". Так, треба згуртуватися, так, образ ворога цілком реальний, на нас напали. Ми відіб'ємося, я в це вірю. Але нехай бацила ненависті, якою ми вражені, буде щепленням, а не хворобою. Інакше, мені складно зрозуміти, як жити з цим далі", - додав Андрій.

На думку Хливнюка, все, що відбувається нині з Україною - це "прозріння після багатьох років сліпоти":

"Але що ми будемо робити з цим гострим зором, чи на обидва ока прозріємо, і чи побачимо колоди в своїх очах, це питання. Те, що я бачу зараз у ЗМІ, дуже однобоке. Так, є задача, так, все для перемоги. Але ми не маємо права брехати. Ні собі, ні глядачеві, слухачеві. Потрібна кристально чиста правда. А підім'яти під себе реальність, надіти шаровари і врізати гопака...".

"Ось приклад, образний. Є такий герой – козак Мамай. Символ українського воїнства. Ми ним пишаємося. Я теж. Але мені і соромно в тому числі. Тому що на деяких варіантах картини з Мамаєм на задньому плані є повішений чи то єврей, чи то поляк. І я не хочу ігнорувати цей сором. Я хочу, щоб Мамай був кришталево чистим. Напевно, я ідеаліст", - зауважив артист.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Хливнюк заявив, що .

Останнє редагування:

x3mal

In Trance
Старая новость из разряда что Иисус украинец и как укры вырыли Черное Море)

У Будды были украинские корни - Голос Украины
Украинский ученый Валерий Бебик заявил, что Будда имел украинские корни и принадлежал к скифскому (сакскому) народу будинов, проживавшему во ІІ-І тысячелетиях до нашей эры на территории Древней Украины.
Статья с доводами ученого была опубликована в официальном издании Верховной Рады

"Имя этого народа сохранилось в названиях населенных пунктов Середина-Буда (Сумщина), Буда (Черниговщина)", - пишет ученый. По его словам, потомки будинов до сих пор проживают на территории Сумской и Черниговской областей, а также близлежащих к ним белорусских и российских земель.

Это не первый подобный материал Бебика, опубликованный в газете Голос Украины. Ранее, он также утверждал, что Иисус Христос по происхождению тоже был украинцем

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15:15 21 жовтня 2014
На території Кіровоградської області були знайдені руїни величезного древнього храму із людиноподібними фігурками та залишками тварин, принесених у жертву.

You must be registered for see images

Знахідку зробила група британських та українських археологів. Про це на щорічному конгресі Європейської асоціації археологів розповіли Наталія Бурдо і Михайло Відейко, пише .

За даними вчених, площа храму складала 60 на 20 метрів. Це була двоповерхова споруда, зроблена із дерева та глини, із внутрішнім двором та портиками по периметру.

Всередині споруди було виявлено вісім глиняних плит, на одній із яких знаходилося безліч обгорілих кісток ягнят, яких судячи з усього принесли в жертву.

Підлога і стіни всіх п‘яти приміщень другого поверху були пофарбовані у червоний колір.

На першому поверсі дослідники виявили сім додаткових платформ і внутрішній двір, всипаний кістками тварин і фрагментами кераміки.

Храм був виявлений під час розкопок доісторичного поселення поблизу від села Небелівка Новоархангельського району. Останні дослідження об‘єкта показали, що давнє поселення займало площу близько 238 гектарів. На 50 вулицях розміщувалися понад 1,2 тисячі будівель.

Вчені встановили, що знахідка хронологічно відноситься до трипільської культури мідного віку (5500-2750 роки до нашої ери). Вік храму складає близько 6 тисяч років.

Знайдений в Україні храм схожий на культові споруди Близького Сходу того ж періоду. Як зазначають археологи, шумерський храм Еріду, якому близько 6 тисяч років, також був поділений на окремі кімнати.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Срепи по повній програмі
You must be registered for see medias

Зверху