Чепики и ко?Верхівка зараз є депутатами Сумської міської ради.
vadimv, ну так а я ж про що? :lol:
У нас це на Сумщині? Так тут політичні сили, що пропагують ідеї двомовності не користуються підтримкою населення, а значить населення не має потреби в двомовності. Там, де населення підтримує дані політичні сили та їх ідеї - російська мова вже давно має статус регіональної.У нас русский язык не имеет никакого статуса. Вовсе.
Население давно наплевало на законы и говорит и пишет на суржике. Взять хотя бы этот форум: "продаеться", "купиться", "красовки", "телифон", "сломаный", "хорошым" и т.д. и т.п. Это и есть наша ридна мова. :mrgreen:населення не має потреби в двомовності
Неа ) эта русский языг и ево не изменить ! А шо, нитак?Плюспиццот. Население давно наплевало на законы и говорит и пишет на суржике. Взять хотя бы этот форум - ни страницы без слов "продаеться" и "купиться". Это и есть наша ридна мова. :mrgreen:
Ну почему же не надо? Да мы с них пример должны брать, как надо отстаивать язык и культуру!Тільки не треба ситуацію в Ірландії порівнювати з Українською.
Ну от коли ми створимо аналог ІРА - тоді можна буде говорити і про інші аспекти наслідування...Ну почему же не надо? Да мы с них пример должны брать, как надо отстаивать язык и культуру!
Пропонуєте її як третю державну? :lol:Это и есть наша ридна мова.
Не, когда опоздавшие в школе говорят "Звыняйте, я спиздався" - это явно наша ридна мова.Неа ) эта русский языг и ево не изменить ! А шо, нитак?
Предлагаю поддержать инициативу наших депутатов, которые на ней и говорят: "я рахую", "мироприемства" и т.д. и т.п.Пропонуєте її як третю державну? :lol:
Ну от коли ми створимо аналог ІРА - тоді можна буде говорити і про інші аспекти наслідування...