Відповідь: Робота розділу Політика.
У пана Кости з'явились благі наміри вивести нас подібно Моїсею з пустелі беззаконня у правове інформаційне поле. Хай пробує.
І спробую. Бо інакше, мені на цьому форумі нема що робити. Сидіти і кожного дня читати весь нефільтрований потік свідомості деяких товаришів, у мене вже нема не бажання, не сил.
Гірше буде, якщо це виявиться не його власна ініціатива, а чиясь вказівка, або це послугує прикладом для інших інтернет-ресурсів, ЗМІ або й просто колективних чи індивідуальних спроб висловлення власної думки. Це вже ми, на жаль, проходили.
Ніяких вказівок. Я така людина, що отримавши вказівку починаю робити навпаки
. Що до інших ресурсів, то я такими питаннями не переймаюсь. Мене хвилює цей, окремо взятий форум, до становлення якого я особисто приклав дуже багато зусиль.
І взагалі, щось ви усі дуже болісно сприйняли пропозицію більш менш культурно спілкуватись. Може я якось не так висловився, а може ви щось бачите таке, чого не я не мав на увазі, але ви очікуєте. Тож, давайте не прикладах спробую, що можна писати, а що ні, відносно Януковича.
Можна:
1) Янукович - бо це його прізвище.
2) Лідер.- тому що Лідер.
3) Проффесор - тому що так він сам про себе написав у відповідальному документі. Я тут образи не бачу. Але це можна обговорити.
4) Президент - тому що, згідно закону, він Президент.
5) Допустимі скорочення Янук, ВФЯ, але це можна обговорити.
Не можна:
1) Бандюкович, Хам і таке інше.
2) У коментарях до подій, учасником яких він був, чи до чогось іншого, писати прямим текстом, що він дебіл і такі інші визначення його розумових здібностей.