Кто новый глава правительства ? [2010]

@ndrik

vet.sumy.ua
Модератор
Кехе

ВР затвердила склад нового Кабміну (прізвища)

Верховна Рада України затвердила склад Кабінету міністрів.

Як передає кореспондент УНІАН, за ухвалення відповідного рішення проголосували 240 народних депутатів із 353 зареєстрованих у сесійній залі.

ВР призначила Андрія КЛЮЄВА першим віце-прем’єр-міністром України. Віце-прем’єр-міністрами України призначено Віктора СЛАУТУ, Сергія ТІГІПКА, Віктора ТИХОНОВА.

На посаду міністра охорони навколишнього природного середовища призначено Віктора БОЙКА, Юрія БОЙКА – на посаду міністра палива та енергетики України.

Костянтина ЄФІМЕНКА призначено на посаду міністра транспорту і зв’язку України, Дмитра КОЛЄСНІКОВА – на посаду міністра промислової політики, Михайла КУЛІНЯКУ – на посаду міністра культури та туризму України.

Олександра ЛАВРИНОВИЧА призначено міністром юстиції України, Зіновія МИТНИКА –міністром охорони здоров’я, Анатолія МОГИЛЬОВА – міністром внутрішніх справ, Василя НАДРАГУ – міністром праці та соціальної політики, Олександра ПОПОВА – міністром з питань житлово-комунального господарства, Миколу ПРИСЯЖНЮКА – міністром аграрної політики, Равіля САФФІУЛІНА – міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту, Дмитра ТАБАЧНИКА – міністром освіти і науки, Анатолія ТОЛСТОУХОВА – міністром Кабінету міністрів України, Василя ЦУШКА – міністром економіки, Федора ЯРОШЕНКА – міністром фінансів, Володимира ЯЦУБУ – міністром регіонального розвитку та будівництва, Юрія ЯЩЕНКА – міністром вугільної промисловості, Нестора ШУФРИЧА – міністром з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Також ВР призначила Костянтина ГРИЩЕНКА міністром закордонних справ України, Михайла ЄЖЕЛЯ – міністром оборони України.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Кто новый глава правительства ? [2010]

Чудово. Яка різниця, що бути міністром внутрішніх справ, що міністром економіки - можна одну і ту саму людину ставити... I потім ми ще дивуємося чому у нас все так погано...

P.S. А головою СБУ можна поставити колишнього міністра економіки..
 
Останнє редагування:

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
Равіля САФФІУЛІНА – міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту
приятно когда знакомых на такую должность ставят.Странно что Мельника с АПК убрали, нормальный вроде дядька был.
 

Dobrofey

Active Member
Re: Відповідь: Кто новый глава правительства ? [2010]

Яка різниця, що бути міністром внутрішніх справ, що міністром економіки - можна одну і ту саму людину ставити... I потім ми ще дивуємося чому у нас все так погано...

P.S. А головою СБУ можна поставити колишнього міністра економіки..
угу, если "даже кухарка может управлять государством", то что говорить о каком-то министерстве. А женщин в правительстве Янукович действительно не жалует, не зря же он говорил, что их место на кухне. Тигипок почти задаром продался, даже не первый вице-премьер, хотя все равно неплохо, потраченное на выборы бабло быстро отобьет. А назначение Табачника министром образования - это "ваще", он же ярый украинофоб, опять переписывать историю начнем, а там глядишь - и Крым придется России вернуть... :x
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Кто новый глава правительства ? [2010]

"Если взять республику, где весь народ выбирает главу государства, то с помощью денег, рекламы и тому подобных вещей на этот пост можно продвинуть просто шута горохового." (с)
От і маємо.
А електорат все ще вірить що може "щось змінити" на виборах...
 

Grosso

wonderwall
Отакої... Голова уряду, що не знає української мови...
Повернення Цушка теж неприємно здивувало... Ще й на посаду міністра економіки...
Бородань Табачник, може, й розумна людина, але його пасквілі з історії України та політології без огиди читати просто не можливо...
Сафіулін? Новий виток битви з Федерацією футболу України та нові масштаби деребану коштів на Євро-2012?
 

lion.ts

[deleted]
Интересно бы по партиям увидеть, кто к какой принадлежит. Ато слишком дофига неизвестных лиц. Но из тех, кого знаю - сплошь и рядом одна ПР. Интересно, неужели Литвину хватило одних лишь бабок, чтобы продаться с потрохами)))?
Что касается Сафиуллина на посту министра - вобще круто. Кинули дядьки "мальчика" Сыроту на деньги хорошенько в Профессиональной футбольной лиге (купили столы якобы по цене около 20 000 долларов за каждый), а терь будут еще и министерские деньги тянуть... Хм.. с такими министрами про Евро-12 можно забыть.
 

mangust

патріот
Відповідь: Кто новый глава правительства ? [2010]

На військовій нараді Наполеон завимагав від свого ґенерала пояснень, чому той не взяв місто. «На це було 12 причин, – відповів ґенерал. – Перша: порох відволог…» – «Досить», – обірвав його Наполеон.

Ніколай Янович Азаров збирається стати прем`єр-міністром України. Але ж він не володіє мовою держави, якою має намір керувати! Єдиної цієї причини доволі, щоб навіть не розглядати його кандидатуру. В іншій цивілізованій країні такого вважали б за неписьменного, не натуралізованого і не прийняли б на державну службу. Навіть якимось дрібним клерком не взяли б. А в нас він у 2002– 2005 та в 2006 – 2007 роках був першим віце-прем`єром-міністром!

Цей «парень из Калуги» прибився на Донеччину 1984 року, і за 26 років не спромігся опанувати мову народу, серед якого живе. «Ум слабоват и здоровье не позволяет», – казала ґоспожа Простакова про свого синочка Митрофанушку (Денис Фонвізін, комедія «Недоросль»). А скоріш за все Азаров не вважав за потрібне пізнавати нашу мову й культуру, бо він глибоко зневажає нас, українців. Але хоче над нами попанувати.

А знаєте, яке справжнє прізвище Ніколая Яновича? Пахло. Але він чомусь засоромився цього прізвища і взяв ліпше, жінчине. Котра, отже, з хазарів.

Я собі гадав, що князь Святослав розгромив Хазарський каганат у 966 році. Аж ні: днями матимемо повноправного кагана України –хАзарова.
 

Faradey

Живой
Желч стекая по дрожащим губам капала на скромные строки....
Журналисты не унимались...
Этим нехитрым сравнением мне хотелось показать всю бессмысленность нападок на фамилии, исскуство владения языком, и родовые корни... Умом надо выделяться, умом...
Помни о 41, не покупай мерседес.:)
Посмотрим, что принесет "азаровщина- пахловщина", а потом будем глумится уж..
 
Зверху