2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

Glucker

Здесь был статус
остальные идиоты?
Проявляйте уважение к выбору других.
Среди остальных есть идиоты, которым не стыдно что человек, которого они хотят видеть президентом, сидел за изнасилование и то что это чмо будет нашу страну представлять на международном уровне. А есть и нормальные люди которые голосовали, пусть и за неидеального человека, но хотя бы за значительно более вменяемого.

ФрешКа

Ничто не зря!
Bezdelnik, Виктория, не вижу причины хвастаться! Ну, да, молодцы, против всех! Т.е. за страну без президента, если дают выбрать только из двоих? Или как себе представляете? Я считаю, такой выбор - это головой в песок! Других кандидатов на посмотреть вам никто не предоставит! А этих 6 % воздержавшихся хватило бы одному из кандитатов для победы, лучше уж из двух зол меньшее выбирать!

no0se

Al-Qaeda
Среди остальных есть идиоты, которым не стыдно что человек, которого они хотят видеть президентом, сидел за изнасилование и то что это чмо будет нашу страну представлять на международном уровне. А есть и нормальные люди которые голосовали, пусть и за неидеального человека, но хотя бы за значительно более вменяемого.
Надеюсь вы после подобных высказываний уже не причисляете себя к разряду нормальных людей.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Ю і Я - вороги народу!

Громадяни! Ви розумієте, що вас дурять, але все одно йдете на вибори обирати менше зло. Час визнати, що меншого і більшого зла не існує. Вся існуюча система є безумовним злом. Обидва кандидати у президенти є представниками єдиного експлуататорського класу, що не один десяток років п'є кров українського народу. Вони пропонують вам обрати між двома грабіжниками, змінити одних експлуататорів іншими, але не змінити нічого по суті. Змагання між кандидатами - це змагання всередині буржуазної еліти, де народу відводиться роль статиста, купи голосуючих нулів.

Допоки існує капіталістична система, ніякі демократичні вибори неможливі, тому що держава завжди стоятиме на захисті космополітичної панівної верстви і гнобитиме українських трудящих за національною і класовою ознакою. В цій системі т.зв. "представники народу" насправді є представниками багатіїв. Годі сподіватись, що вони будуть захищати ваші інтереси. Не будьте наївними, не підтримуйте жодне зло! Не допомагайте їм узаконити грабунок народу протягом наступних п"яти років.
Коли власність - крадіжка, конституція - брехня, то вибори - це тільки фарс. Кандидати Ю і Я - вороги народу, по яких плаче гільйотина. Якшо ви хочете справжньої свободи, то не принижуйте себе голосуванням за них, а докладіть зусиль до повалення диктатури їхнього класу. Реальна демократія стане можливою лише після революційних трибуналів.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Сьогодні біля 9:30 ранку активісти "Автономного спротиву" на знак протесту проти "вибору без вибору" заблокували за допомогою ланцюга і закидали димовими шашками виборчу дільницю в м.Києві, за адресою вул. Івана Кудрі, 33. До дверей дільниці прикріпили банер: "Ю і Я — вороги народу". Затриманих немає.

ФрешКа

Ничто не зря!
Stein, я не имела в виду кстати какого-нибудь кандидата! Говорила о позиции "против всех", внимательней читайте, что лучше выбрать из двух зол (на усмотрение каждого) меньшее!

ФрешКа

Ничто не зря!
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Ю і Я - вороги народу!
Кого вы предлагаете вместо них? Уверены, что ваша кандидатура не такой же враг народа будет?
Вот интересно, был ли такой кандидат или президент, который бы всех устраивал?

Зверху