Скупка голосов

Статус
Закрита.

Nezabuvaemaj

Забанен
Недавно прочла, что в день выборов ожидается массовая скупка голосов. Цена вопроса в Сумах от 150 грн до 400-сот ! В столице цена будет достигать 700 грн. Кто что думает по этому поводу ? Морально ли продавать свой голос ? Как поступите вы если вам будут это предлагать...

Nezabuvaemaj

Забанен
А если вам предложат деньги ваши идеологические противники ? Продадите ?
Впрочем предлагайте и мне что-нибудь в личку ...:)

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Скупка голосов

Треба продати всім хто запропонує і поставити хрестик навпроти кожного з проплачених прізвищ! І морально не соромно - і матеріально вигідно! :lol:
Хто пропонує? Де продати? Прайс в студію, будь-ласка. І місця "ломбардів" також!

Nahrapov

Буржуй и учёный
А я не продам! Почему? Потому шо торгую только импортными дамскими колготками и на другие продажи не ведусь. Недавно предложили продать партию мужских носков. Отказался, бо у каждого барыги своя ниша продаж.

Agat

New Member
Пора эту ветку переносить в раздел объявлений и продаж :razz:

Кстати, на счет 400 грн - бросайте предложения, будем рассматривать :) :) :)

Rodinal

Забанен
А я не продам! Почему? Потому шо торгую только импортными дамскими колготками и на другие продажи не ведусь. Недавно предложили продать партию мужских носков. Отказался, бо у каждого барыги своя ниша продаж.
Убогий, ты предприниматель, Нахрапов.
Это же как раз твоя идеология : продавать всё, что можно пародать. Посчитай,пожалуйста, сколько тебе требуется продать пар импортных дамских колготок, что бы иметь выручку тождественную продажи своего законного голоса ? Подсчитал ? То-то же...

Nezabuvaemaj

Забанен
Опрос : готовы ли вы продать свой голос

На виборах президента голоси скуповуватимуть по 300 гривень

Згідно з Кримінальним кодексом, перешкоджання здійсненню виборчого права за попередньою змовою групою осіб або членом виборчої комісії карається позбавленням волі від 2 до 5 років, підробка виборчих документів, а також використання завідомо підроблених виборчих документів членом виборчої комісії карається позбавленням волі від 3 до 5 років.
Комітет виборців України (КВУ) прогнозує, що під час президентських виборів 17 січня будуть зафіксовані спроби підкупу виборців, хоча поки не спостерігаються масові пропозиції зі скупки голосів. За різними даними, за голоси виборців платитимуть від 100 до 300 гривень.

«За нашими даними, робота в цьому напрямку вже ведеться - людям обіцяють заплатити 100-150 грн», - стверджує голова КВУ Олександр Черненко.

У міліції ж чекають, що скупка голосів стане «хітом» нинішніх виборів. Технологія та сама - щоб отримати гроші, продавець свого голосу повинен пред'явити покупцеві фото на мобільний телефон свого бюлетеня. «Причому людина, в якої купують підпис, при голосуванні в кабінці має сфотографувати на мобілку не тільки потрібну строчку бюлетеня з відміткою, але й палець виборця, - розповів виданню «Сегодня» начальник одного з відділень міліції. - За це в першому турі обіцяють платити в середньому 300 грн. Розцінки в ході другого туру, швидше за все, виростуть удвічі».

А тим часом в Інтернеті повно оголошень на тему «продам свій голос». Причому є пропозиції як роздрібні - від трьох людей, так і опт - від 20-ти. Журналісти видання «Сегодня» зателефонували по декількох оголошеннях і виявилось, що люди не жартують.

Киянин Олексій пояснює свою позицію так: «Я живу за містом, але прописаний у столиці. На бензин піде мінімум 100 грн. Ось і хочу ще й заробити. Упевнений, 500-700 грн - нормальна ціна за один голос».

Львів'янин Іван також не бачить нічого поганого у продажі голосу: «У політиків давно все схоплено. Безглуздо не брати з них приклад і самим не заробити. Думаю, 300-400 грн за один голос заплатять. Поки по моїх оголошеннях не дзвонили. Але з досвіду минулих років знаю, що за три-чотири дні до виборів телефон розриватиметься від дзвінків охочих купити наші голоси».

Источник :

Как видим информация вполне достоверная. Тема чрезвычайно актуальная. Прошу открыть голосование по этой теме.

Статус
Закрита.
Зверху