Ищем Девственицу!!??

  • Автор теми iva
  • Дата створення

vadimv

Well-Known Member
А вы попробуйте походить в обуви на пару размеров меньше, расскажете потом, серьезно это или нет.
Если связывает только физическая близость
Налицо явное непонимание разницы между понятиями "необходимое условие" и "достаточное условие".
 
Останнє редагування:

delf

======
Если связывает только физическая близость и потребительское отношение "ты мне-я тебе", причем в равном объеме, то конечно так называемая несовместимость возможно и существует...
А как вы запоете если ваша жена окажется фригидной? То есть физически неспособной к возбуждению (выделению смазки, прости за подробность). Вы скажете «фигня эта физическая близость, главное — мы любим друг друга?»

Все эти вопросы отпадают у мужчин из клуба «после 10». Иногда раньше, иногда позже. Но только имея какой-то хотя бы небольшой опыт можно судить о существовании понятия «половая совместимость». Как только вам попадется «та самая» из-за которой вы думаете «Секс? Блин только не это снова» — вы поймете, что такое бывает.

Девушки с которыми секс не в радость — бывают. Ребятам из клуба 0-3, просьба поверить на слово.
 

-=UN=-

Инспектор GUI
ан-вон ото что! :) ну в общем-то этого и следовало ожидать :)
Если связывает только физическая близость и потребительское отношение "ты мне-я тебе", причем в равном объеме, то конечно так называемая несовместимость возможно и существует...
Шановна tercuman. Ваші висловлювання наводять на думку, що ваше лібідо "застрягло" на платонічній стадії (звідси романтичні мрії про неземне кохання, далекі від реальних відносин між чоловіком та жінкою), з відповідно зниженим або відсутнім статевим потягом. Тому ви на данний момент не можете зрозуміти ні чоловіків яким постійно хочеться, ні наприклад 35-річної жінки зі зрілою сексуальністю (тобто якій теж хочеться досить часто), яка сама може пред'являти претензії своєму партнеру за недостатню кількість "разів за день/тиждень". От коли в жінки сексуальних контактів менше ніж вона хоче, тоді вона й починає з розуміням ставитись і до сексуальністі чоловіків і до сексуальної несумісності (коли один партнер хоче більше ніж інший). Тобто в даному випадку ви намагаєтесь судити про те чого самі не розумієте/не відчуваєте, і намагатись зрозуміти також не хочете. Ви дивитесь на відносини між чоловіком та жінкою через призму "неземного кохання", а на те що багато сексуально незадоволених жінок які або терплять (через сім'ю, дітей), або намагаються шукати "добавки" на стороні ви дивитись не хочете.
 

tercuman

Member
Тобто в даному випадку ви намагаєтесь судити про те чого самі не розумієте/не відчуваєте, і намагатись зрозуміти також не хочете. Ви дивитесь на відносини між чоловіком та жінкою через призму "неземного кохання", а на те що багато сексуально незадоволених жінок які або терплять (через сім'ю, дітей), або намагаються шукати "добавки" на стороні ви дивитись не хочете.
Можливо Ви маєте рацію, я не розумію/не відчуваю, оскільки в нашій родині такої проблеми немає (будемо сподіватися, що і надалі не буде), а щодо побажать з боку однієї чи іншої сторони, це вирішується спілкуванням на дану тему, що врешті-решт призводить до вирішення питання. Взагалі моє ставлення до стосунків між чоловіком та жінкою трохи відрізняється від поширених зараз у суспільстві, і деякі явища для мене не є прийнятними (наприклад, позашлюбні стосунки), тож і я поцікавилася, що криється під таким загадковим поняттям як "сексуальна несумісність", яким зараз досить часто оперують.
 

tercuman

Member
Конечно же лучше всю жизнь мучить и ее и себя.
ну... это, типа, лечится. Хитрость только в том, что участвуют в лечении двое, а не "ты иди, тебе ж надо". Вот тут-то вскрывается много проблем в семейных отношения - кто кому и кем приходится.
 
Зверху