Відповідь: Друга світова та ВВВ
Англія і Франція оголосили Німеччині війну на підстави "обов'язків перед Польщею", але раз вони цих обов'язків по відношенню до СРСР не виконали - то значить проголошення війни Німеччині було не виконанням якихось там зобов'язань (які насправді не виконувались), а звичайною агресією, тобто розв'язанням війни.
Німеччина нинішня - дітище окупаційних військ коаліції. Вона і поряд не стояла з Німеччиною колишньою, аби мати моральне право щось там "визнавати".Німеччина нинішня визнала Німеччину минулу
Ви наполягаєте на чомусь, я вам пояснюю в чому ви не праві.Я не розумію, що Ви мені закидаєте? В звинувачуєте? В тому, що Англія і Франція не оголосила війну СССР? Претензії не до мене, а до Англії і Франції.
Англія і Франція оголосили Німеччині війну на підстави "обов'язків перед Польщею", але раз вони цих обов'язків по відношенню до СРСР не виконали - то значить проголошення війни Німеччині було не виконанням якихось там зобов'язань (які насправді не виконувались), а звичайною агресією, тобто розв'язанням війни.